Yurtdisi hayali ve Kanada pismanligi.
-
@razorjimmy 😊 Adı üzerinde Amerika 🇺🇸 🗽 ✨ fırsatlar ülkesi insallah kavusurum ne diyeyim.
-
Bence bu deneyiminize kayıp değil kazanç olarak bakın. En azından Kanada'yi gördünüz, şimdi green card'i alınca Amerika'ya gocersiniz.
-
@HockeyUmpire2 İlgiyle okudum yazdıklarınızı. Cesaretiniz ve hızlı kararınızdan ötürü sizi tebrik mi etmeliyim, geçmiş olsun mu demeliyim inanın bilemedim. Yaşanacak tek bir hayatınız var; onu da en mutlu olacak şekilde değerlendirmek sizlerin en doğal hakkı. Mutsuzsanız, zorlamayla da bir şey olacağına inanmıyorsanız, case no' nuz aktif olunca zaman kaybetmeden istikameti ABD'ye çevirin. Siz sanki bu süreçte biraz Araf'ta kalmışsınız. Yerinizde olsaydım, 30 Eylül'ü görmeden, hiçbir yere kımıldamazdım.
-
Merhabalar bende yaklaşık 1 yıl kadar Toronto da öğrenci olarak yaşadım, bütün yazılanları okudum ve tabi ki düşüncelerinize saygı duyuyorum ama katılmıyorum.
Sayın @HockeyUmpire2 ilk zamanlar her zaman zor olur olumsuzluklar üst üste gelir bunları burada ki çoğu arkadaş benden daha iyi biliyordur lakin zamanla düzelecek inanın.Toronto da benim de ilk ayım çok zor geçmişti inanın şehir pahalıydı çalışma iznim ve fazla çevrem yokdu dilim iyi değildi vs vs ama zamanla herşey daha iyiye gitti ve mutlu anılarla ülkeme döndüm.Lütfen sabredin daha 3 hafta olmuş bu kadar çabuk kesin kararlar almayın göreceksiniz 1 kaç ay için de düşünceleriniz olumlu anlam da değişecek.Sağlıcakla kalın.
-
@Chromium kesinlikle haklisiniz sadece buraya gelene kadar harcadigimiz parayla amerikada yeni bir hayat kurmak icin baya yeterliydi. neyse saglik olsun.
-
@entelman Sagolun. artik o kadar biran once ulkeden kurtulmak istiyordum ki daha fazla bekleyemedim. hayirlisi olsun ben biraz daha burada dilimi gelistirip amerika yi bekleyecegim. siz nasilsiniz alistiniz mi ?
-
@rookie haklisiniz belki ileriki surecte fikrim degisecektir ama yasamadan bilmem o anki piskolojiyle duygularimi sizlerle paylasmak istedim. bu arada erkek degil - kadinim :) aslinda asiri sosyalim 3 haftada evime 2 cicek , yaklasik sekiz bulusma ve hemen hemen sehrin her yerini gezdim. bir kac ay sonra yazimi ve duygularimi yeniden aktaracagim. degerli yorumunuz icin tesekkur ederim.
-
@hockeyumpire2 inanın değişecek bir de bahar gelsin havalar hafif ısınsın psikolojiniz olumlu yönde değişecektir en azından benim dileklerim bu yönde yazımın abili kısmını editledim kusura bakmayın ☺
-
@rookie Yurtdisi hayali ve Kanada pismanligi. içinde söyledi:
Merhabalar bende yaklaşık 1 yıl kadar Toronto da öğrenci olarak yaşadım, bütün yazılanları okudum ve tabi ki düşüncelerinize saygı duyuyorum ama katılmıyorum.
Sayın @HockeyUmpire2 ilk zamanlar her zaman zor olur olumsuzluklar üst üste gelir bunları burada ki çoğu arkadaş benden daha iyi biliyordur lakin zamanla düzelecek inanın.Toronto da benim de ilk ayım çok zor geçmişti inanın şehir pahalıydı çalışma iznim ve fazla çevrem yokdu dilim iyi değildi vs vs ama zamanla herşey daha iyiye gitti ve mutlu anılarla ülkeme döndüm.Lütfen sabredin daha 3 hafta olmuş bu kadar çabuk kesin kararlar almayın göreceksiniz 1 kaç ay için de düşünceleriniz olumlu anlam da değişecek.Sağlıcakla kalın.
3 hafta gerçekten kısa süre. Bu kadar kısa bir sürede ileride ABD’den de soğuyabilirsiniz.
-
@hockeyumpire2 Amerika'ya taşınmanızı ben de gönülden isterim :)
Ama Kanada ile ilgili olarak -belki de takip ediyorsunuzdur- şu güzel aileyi takip etmenizi öneririm :https://www.instagram.com/cocuklagezerizbiz/
Görüşmek üzere. -
-
@caglaror sağolun. Hemen takip edecegım. ✨ Siz gittiniz mi? Yerlestiniz mi? Bol sans dilerim hayatınızda. ✨
-
@hockeyumpire2 Ben birkaç saat önce girdim Houston'a daha :) Vize süresinin bitmesine 2 hafta kala..Daha alışamadım doğal olarak.
-
Sayın @entelman
Tebrikler!
Yaşantınızın her günü sevgi doIu, mutIu ve heyecan doIu geçsin.
Deneyimlerinizi paylaşmayı unutmayın.. -
@entelman umarım uyum sağlaman hızlı ve kolay olur. Neyse ki çok fazla forumdaş yaşıyor orada.
-
@entelman Tebrikler... Süreyi kaçırmadan giriş yapmanız güzel. ;)
Hoş geldiniz Houston'a... :)
Bahtınız açık olsun.
Deneyimlerinizi anlatmanızı bekleriz... -
@entelman Hayırlı olsun:)
-
@paw-of-eagle @Rüzgar @saulgoodman @israfil Teşekkürler arkadaşlar. Tecrübelerimi elbette paylaşacağım sizlerle. Darısı tüm bekleyenlerin başına.
-
guncelleme :)
selam arkadaslar: umarim hepinizyeni yil a guzel girmissinizdir. son durum hakkinda biraz yazmak istedim :) yeni evimize tasindik. turkiyeden valize sigdirdigim esyalarimla beraber tatli cicekli bol cerceveli bir evimiz oldu. daha once gocmeye hazirlananlar icin valiz hazirlama asamasinda tavsiyelerde bulundugum yazimi https://yesilkartforum.com/forum/topic/128/bavul-hazırlama-yeni-hayat-yeni-bir-başlangıç/54 buradan okuyabilirsiniz. uluslararasi hokey hakemi oldugumdan gelir gelmez buradaki takimlarla ve bazi kanadali arkadaslarimla iletisime gectim ve ilk musabakaya gorevlendirildim :) cok heyecanliyim ve daha bombasi indeed den kendi meslegimlede alakali isleri takip edip basvuru yapiyordum. normalde turkiyedeki hic bir belgenin gecerli olmamasindan dolayi hedefim kanada da college egitimi alip fizik tedavi merkezinde ise girmekti.yaklasik 1,5 sene sonra ancak kurumsal bir yerde is bulabilecegimi dusunurken bilin bakalim ne oldu .. sehir merkezinde bir fizik tedavi merkezinden interview icin davet edildim. coluk cocuk gittik . esim ve oglum tim hortans da kahve icip beni beklediler. bende umitlenmek istemiyorum tabiki bu nasil olabilir, is ilanindaki canada sertifikam yok ama saglam international tecrubelerim var . neyse ben gittim big boss Andrea beni karsiladi sicacik bir gulumsemeyle .... bende diyorum ki nasil olsa olmayacak ama yeni insanlarla tanismis olurum macera olur :) gayet samimi, durust ve presentable davrandim . yani oldugum gibi :) tabiki ben yinede ingilizce diploma, transcript,referans mektuplarimi ve resume mi yanima almistim. birde not defteri ve kalemimi :) kadin kac sene tecbubeniz var dedi -sene dedim dunya sampiyonalarinda, avrupa sampiyonalarinda profesyonel sporcularla calistigimi felan soyledim. ailemi , cocugumu sordu. ne zamandir burada yasiyorsun dedi 3 hafta diyince sok oldu ve dedi 3 haftada is buldun cilginsin :) dediki esin benimle calismani istiyorum ve uzun vadede . cunki her calisanimla uzun yillardir calisiyorum. gunlerin ve saatlerin bunlar. ne zaman istersen basla.... bende dedimki bana sans verdiginiz icin tesekkur ederim . emin olun iyi bir calisan olacagim :) allahallah bana bir gaz geldi ki hay kurban olurum sana kanada demedim degil yani :) toronto merkez ayni newyork merkezi gibi bir guzel ki sormayin :) simdi bazilari seni nankor su basliga bak birde su sevince derse topuklarindan vurdururum :)) ayrica kadin dediki kanada firsatlarla dolu bir ulke bak ben ingilizim ama buraya geldim ve basarili oldum. sende cok basarili olucaksin evinide alirsin seneye dedi :)Andrea Allah senden razi olsun kizim olursa adi hazir:) neyse simdilik bendenguzel haberler boyle burada cikardigim ders sabretmeden olmaz ve kimsenin olumsuz konusmasisizi yildirmasin. herkesin hikayesi kendine ozeldir , denemekten ve girisimci ruhunuzdan asla odun vermeyin. deneyin ... yeterki hedefiniz olsun... sevgiler saygilar. sincaplarla dolu tatlis torontodan sevgiler . yazima birer turk kahvesiyle eslik ederseniz de sefaniz olsun . cheers :) Yeni yil hepinize saglik, guzellik ve sans getirsin ayrica bol yesil dolarlardan :)
-
Çok yeniydiniz ilk yazınızda. Zaten böyle ilerlemesini bekliyordum. Gözünüz aydın, yolunuz açık olsun 😊
🇨🇦 Canada iyidir, uzun vadede eğer soğuğu dert etmezseniz çok daha hoşunuza gidecek. ABD>CAN yapan yakın tanıdıklarım var ve oldukça memnunlar.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum