Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Kanada'dan ABD Göçmenliğine Başvurma Süreçleri

Kanada
6 5 1.1k 3

• Arkadaşlar Bilenler yazabilir mi?
    Kanada 1,5 Milyon Göçmen Alacağını açıklamış
    Bu süreci tamamlayanlar ABD ye göçmen olarak GreenKArt süreçlerine girebilir mi
    Teşekkürler

• @ytrbilgisayar, içinde söyledi: Kanadadan ABD Göçmenliğine Başvurma Süreçleri

Arkadaşlar Bilenler yazabilir mi?
    Kanada 1,5 Milyon Göçmen Alacağını açıklamış
    Bu süreci tamamlayanlar ABD ye göçmen olarak GreenKArt süreçlerine girebilir mi
    Teşekkürler

Evet, girebilirsiniz. Kanada ve ABD iki ayri ulke. Iki ulkenin ortak bir gocmenlik programi yok...

Kanada'ya tasinsaniz, orada gecici veya kalici gocmen olsaniz da, ABD'de hala gocmen olabilirsiniz, Green Card alabilirsiniz...

Hangi kategoriden Green Card basvurusu yapmayi planliyorsunuz?

• Kanada işgücüne katkı
    Aile Başvurusu
    Fakat ingilizce IELTS sınav skoru istediğini öğrendim

• Kanada oturumuna sahip olanlar 6 ay süreyle Amerika'da bulunabiliyorlar ve bu süreyi belli başlı formları kullanarak uzatabiliyorlar diye biliyorum. O süreçte gerekli alanlardan birisinde gelişip Amerika'ya H1B ile geçilebilir sanırım. Yanlış bilmiyorsam Amerika yakın coğrafyadaki kişilere daha çok H1B/H2B olanağı tanıyor. Türkiye'den birisini getirtmek daha maliyetli ama hemen dibindeki adamı getirtmek daha kolay.

• Kanada deprem zedeler için 3 yıl vize veriyormuş bilgisi olan varmi

• ⭐⭐

@kaanvercetti benim bildigim oyle birsey yok. Greencardlilar kanadaya giriyor vizesiz ama kanada permanent residencelilar giremiyor diye biliyorum.

Benzer Başlıklar

• Aracı Şirket ile Kanada Göçmenliği Başvurusu Yapmak

Kanada kanada vize amerika vizesi
    3
    0 Oy
    3 İleti
    417 Bakış
    XFatihXX
    Çoğu başta 5 10 Euro gibi bir analiz ücreti istiyor. Akabinde 700 Euro'ya yakın para isteyip dolandırıyorlar. Sizinkisi hangi kapsam bilmiyorum :)
  • Kanada'da Dil Okulu Eğitimi Almak

Kanada
    1
    0 Oy
    1 İleti
    169 Bakış
    LABL
    Dil okulu kabul şartları nelerdir ? Amerika, Kanada, İrlanda bu ülkelerin dil okulu kabul şartları nelerdir ? Bazı kaynaklarda 4 yıllık üniversite mezunu olmamız söyleniyor, Siz ya da sizin çevrenizden lise mezunu olup yurt dışında dil okuluna gide bildimi ?
  • Kanada-Ukrayna CUET Programı ile Kanada'ya Gitmek

Kanada
    51
    1
    1 Oy
    51 İleti
    6k Bakış
    lorenZoL
    @Ahmet-Gulistan CUET programı ile gidenlere ne kadar kanada doları yardım var ? Çiftlerin herbirine tek tekmi sağlanıyor finans yardımı geri ödemesiz mi ?
  • Kanada - ABD Sınırından Enteresan Kareler

Kanada
    14
    7
    6 Oy
    14 İleti
    2k Bakış
    ATS16A
    [image: 1766931041036-0105b0e5-af3e-46df-a1b5-3303c46a5752-image-resized.jpeg] Sol kısım Niagara, NY ve sağ tarafta suyun diğer tarafında görünen Skylon Tower’ın gözüktüğü Ontario, Canada [image: 1766931308245-746825e7-9356-4267-b2f3-77107c894f45-image-resized.jpeg] Yukarıdaki Niagara nehri üzerindeki köprü veya diğer köprüler ile tren veya araç ile çok hızlı bir şekilde permanent resident kart + pasaportunuz ile Kanada’ya geçebiliyorsunuz. 📸 7/14/2025 I Niagara, NY
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

22

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k