Turist vizesi için en erken tarih?
-
@Uçan-Amerikalı 3 aralık 2024 e çekebildim bugün Ankara, boşluk var bayağı bilginize
-
@Uçan-Amerikalı bende gördüm onu daha erkeni açılır umarım. Şu an aralık 2. hafta açık Ankara'da.
-
Merhabalar, toplamda kaç kere randevu değiştirme hakkımız var bilen varsa yardımcı olabilir mi?
-
@Uçan-Amerikalı herhangi bir sınır yok. uygun tarihler buldukça geriye çekebilirsiniz.
-
12-13 Şubat 2024 Ankara açıldı, acele edin… 👌😁
-
ben kaçırdım 21 şubat görünüyor su an ama bana en geç şubat 10-15 ine lazım. istanbula bakmaya devam su an temmuz 2024 de kaldık istanbulda.
-
Arkadaşlar Ocak ayında tarihler var İstanbul kaçırmayın!
-
Bu ileti silindi! -
istanbul haziran 2024 acık su an. bugün bayağı açıldı randevu nedense
-
@caner92 kardeşim az önce 23 Ocak İstanbul’a taşıdım, hakkını helal et 😇
-
@Uçan-Amerikalı, içinde söyledi: Turist vizesi için en erken tarih?
@caner92 kardeşim az önce 23 Ocak İstanbul’a taşıdım, hakkını helal et 😇
benimde 25 ocak ben 23 ü göremedim :))
-
Bende de Ankara Şubat var İstanbul'a alabilsem rahat edeceğim. Denk getiremedim Şubat İstanbulu bi türlü. Angara yollunu gitmek istemiyorum...
-
@Ferhat-ŞENER Şu an 9 şubat istanbulda açık görünüyor
-
@Uçan-Amerikalı 22 ocak oldu benim öne geçtim :))
-
@caner92
Şubat İstanbul alabildim sonunda. Rabbime şükürler olsun... -
Yeni tarihler açılıyor. İhtiyacı olanlar kontrol etsin
-
@caner92 az önce Aralık vardı Ankara pas geçtim 😁 Ocak ayında istiyorum ben, ilk hafta olursa ne ala olmazsa 23 ü iyi 😁
-
İstanbul 2024 şubat 5 ve 13 ile mart 1 tarihi için 5 adet boş randevu görünüyor şu an
-
Şu an İstanbul 7 marta randevu görünüyor
-
martlar bekliyor lazım olanları istanbulda
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum