Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

fotoğraf

Benzer Başlıklar

• Greencard fotoğraf olayı

Greencard Loto Başvurusu Soruları
    6
    2
    0 Oy
    6 İleti
    440 Bakış
    zazozuZ
    @laxasca Ben soru sordum neden kontrol etme gereği hissettin diye. Kontrol etmemelisin demedim hocam :) Merak ettim.
  • Fotoğraf hk.

Taşındı Greencard Loto Başvurusu Soruları
    4
    -5 Oy
    4 İleti
    618 Bakış
    crazycellsC
    @hca Fotoğraf hk. içinde söyledi: okudum ve sorumun cevabını göremedim. siz araştırmacı bir kişilik olarak cevabı da linkler gibi eklerseniz sevinirim. forum duzenine ve forum uyelerine saygisizliktan dolayi sizi forumdan cikariyorum. Arkadasin gonderdigi linkleri inceleyebilirsiniz, sorunuzun cevabi orada yaziyor.
  • green card fotograf konusu

29
    0 Oy
    29 İleti
    10k Bakış
    ayvalik10A
    foto fotocu geldi her türlü resim green kart uyumlu hale getirilir. Arka plan çok koyu olmadıkça ne olursa olsun farketmez yapılır hem de 2 dakika da fotocu geldi
  • Greencard fotograf sorunu .

7
    0 Oy
    7 İleti
    4k Bakış
    crazycellsC
    @metert sorun olmaz, idphoto4you 'yu kullaniyorsaniz parlaklik ve kontrast ayarini da biraz arttirin, daha iyi gorunecektir foto.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

22

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k