Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Tolga Savacı ABD'de göçmen olmuş...

Taşındı Göçmenlik Sohbetleri
23 11 3.8k 3

Benzer Başlıklar

• ABD‘de Ağır Mevsim Koşulları ile İlgili Sorunlar

Göçmenlik Sohbetleri
    8
    1 Oy
    8 İleti
    483 Bakış
    redsat2000R
    @debbieLA77 benim ile ilgili yazdıklarınız için çok teşekkür ederim. Umarım Sizde hayalinize kavuşursunuz. Ben vakit buldukça yazmaya devam edeceğim.
  • Green Card Kazanınca Ailenizin Tepkisi Ne Oldu?

Taşındı Göçmenlik Sohbetleri
    91
    2 Oy
    91 İleti
    5k Bakış
    kdoneK
    yine mi Amerika ...
  • ABD'de tanıdık olmadığı için korkuyor musunuz?

Göçmenlik Sohbetleri
    40
    2 Oy
    40 İleti
    2k Bakış
    NewyorkNewyorkN
    Eger icinde korku yoksa kendinin ya da baskalarinin bir kahramani olamazsin..Eger sadece icindeki korkuya degil de amaclarina ve hayallerine odaklanirsan geriye endiselenecek bir sey kalmiyor.. Neredeyse 9 yildir USA yasiyorum ilk 1-2-3 yili yasadigim bolgede hic bir tanidik olmayarak gecirdim..Sonra zamanla tanidiklarimi kendim olusturdum.Herseyden once sen bu dunyanin insanisin bu dunya senin evin ,her nerede olursan ol evdesin zaten bunu hatirlayarak yasarsan bu konudaki endiselerinden uzaklasirsin cunku dogal olarak gercekte olan bu ...Asla endiselerinizin sizi vazgecirmesine izin vermeyin dogru adimlar atip saglam kararlar aldiginiz surece varilan nokta hep guzel olacak..
  • ABD Vatandaşıyla Evlilik Planları Yapmak

Göçmenlik Sohbetleri
    8
    0 Oy
    8 İleti
    470 Bakış
    hasbelkaderH
    @stardium aynen katiliyorum. sosyal medya veya whats up gibi app ler uzerinden evlilik konusunda sahtekarliklar cok yaygin. Cok dikkatli olunmali.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

18

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k