Tolga Savacı ABD'de göçmen olmuş...
-
Konuyla ilgili haber/röportaj...
-
Ona da hayirli olsun diyelim o zaman :) keyif alarak okuyamadim maalesef. Cumleler kopuk birbirinden. Kendisi icin yeni bir baslangic yapmis umarim gonlune gore olur.
-
Belli ki fetocu bu arkadaş onu anladım ben bunun yanında biri daha vardı manken oyuncu oda bir ara Türkiye de dini programlar yapıp karsını kapatmıştı. İhtimalle feto bağlantısı olabilir gibi hissettim. :)
-
Bu göç dalgası ilerleyen yıllarda da gittikçe hızlanacak gibi duruyor..
-
@gkhanfeez Tolga Savacı ABD'de göçmen olmuş... içinde söyledi:
Belli ki fetocu bu arkadaş onu anladım ben bunun yanında biri daha vardı manken oyuncu oda bir ara Türkiye de dini programlar yapıp karsını kapatmıştı. İhtimalle feto bağlantısı olabilir gibi hissettim. :)
Saint-Joseph Fransız lisesi mezunu... 80'lerde erotik sahneleri de olan filmlerde başrol oynadı. Adam bir nevi Türkiye'nin Tom Cruise'u gibiydi o yıllarda. :) Dini bir içerikle bağlantılı hiçbir işine de denk gelmedim. :)
-
Lottery den green kart çıkmadı herhalde... Bu artist takımı nasıl oluyor da istedikleri zaman böyle rahat göç edip ABD'de çalışabiliyorlar bilen var mı?
-
@murat-taskin Tolga Savacı ABD'de göçmen olmuş... içinde söyledi:
Lottery den green kart çıkmadı herhalde... Bu artist takımı nasıl oluyor da istedikleri zaman böyle rahat göç edip ABD'de çalışabiliyorlar bilen var mı?
Röportajda çalışma izni süreciyle uğraştığını ve yakında sonuçlanacağını bana düşündüren bir şeyler söylüyor. Sanırım çalışma izni veren bir vizeyle gitmemiş.
-
@saulgoodman Tolga Savacı ABD'de göçmen olmuş... içinde söyledi:
@gkhanfeez Tolga Savacı ABD'de göçmen olmuş... içinde söyledi:
Saint-Joseph Fransız lisesi mezunu... 80'lerde erotik sahneleri de olan filmlerde başrol oynadı. Adam bir nevi Türkiye'nin Tom Cruise'u gibiydi o yıllarda. :) Dini bir içerikle bağlantılı hiçbir işine de denk gelmedim. :)
Kesin demiyorum ama cv'si yanıltmasın sezen aksu da fetocu ona bakarsan yıllardır tanıdığımız kişi. 2, 5 yıldır türkiyeye gelemiyormuş. 16 yıllık akp iktidarında muhaliflikten korkmamış şimdi korkup dönemiyor. Darbe sonrası hem de. En muhalif sanatçılardan hem de eski feto gazetesinde çalışan atilla taş bile serbestken. Fetocu demekle dindar demek aynı şey değil aslında. Çıkar ortaklığı yeter. Çok fetocu tanıdığım var fetullah'in peşinden giden çok saf ve ya çok sayıda üç kağıtçı var. Dönemin iktidarının peşinden giden %51 gibi.
-
Sadece o mu...Kenan Doğulu, Sertab Erener, Salih Memecan, bikaç futbolcu, ünlü bir mimar, ve medyatik daha peeek çok kişi Greencard sahibi. Tarkan da sanırım O1 den EB1'a geçmişti vatandaş olmadan önce vs vs....
-
@gokce-taskiran Tolga Savacı ABD'de göçmen olmuş... içinde söyledi:
Sadece o mu...Kenan Doğulu, Sertab Erener, Salih Memecan, bikaç futbolcu, ünlü bir mimar, ve medyatik daha peeek çok kişi Greencard sahibi. Tarkan da sanırım O1 den EB1'a geçmişti vatandaş olmadan önce vs vs....
@Gokce-Taskiran
Yukaridaki mesajinizda paylastiginiz, kisilerin USA gocmenlik/vatandaslik statulerine dair bilginizin kaynagi nedir? -
@sharm magazin dünyası
-
@sharm Tolga Savacı ABD'de göçmen olmuş... içinde söyledi:
@Gokce-Taskiran
Yukaridaki mesajinizda paylastiginiz, kisilerin USA gocmenlik/vatandaslik statulerine dair bilginizin kaynagi nedir?:))) belkide isim soyisim kombinasyonunu google ile aratmak lazım
-
500 bin doları abd hukumetının ıstedıgı projeye 5 yıl süreyle yatırırsan sanada kart verirler.
-
@dustyblue Tolga Savacı ABD'de göçmen olmuş... içinde söyledi:
@sharm Tolga Savacı ABD'de göçmen olmuş... içinde söyledi:
@Gokce-Taskiran
Yukaridaki mesajinizda paylastiginiz, kisilerin USA gocmenlik/vatandaslik statulerine dair bilginizin kaynagi nedir?:))) belkide isim soyisim kombinasyonunu google ile aratmak lazım
Aynen çok zor bilgiler değil yani :))
Bknz:
https://www.amerikaninsesi.com/a/a-17-2006-11-15-voa12-88031177/851076.html
http://magazin.beyazgazete.com/haber/2013/9/11/sertab-erener-abd-ye-kaciyor-1942467.html
http://www.cumhuriyet.com.tr/foto/foto_galeri/90419/7/Beren_Saat_ve_Kenan_Dogulu_nun_dugun_tarihi_belli_oldu.htmloldu mu? bana da şunları paylaştırttınız ya :))))
-
EB1 exrtraordinary ability kategorisinden alıyorlar büyük çoğunlukla, iyi bir göçmenlik avukatı USCIS'e herşeyi kabul ettirebilir :)
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Sevgili @DustyBlue ve @murat-taskin Birbirinizi yanlış anladığınızı düşünüyorum. Bir birimizi kırıcı söylemlerden kaçınmamız gerektiğini düşünüyorum. İyi günler diliyorum. Sevgilerimle..
-
@DustyBlue @murat-taskin arkadaslar, birbirinize cevap verirken lutfen provokatif ifadelerden kacinin.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum