Dolar Çıldırdı
-
@celica Steam hakkinda hicbir fikrim yok ama kotu olmus.
-
Bu arada $1 = 28.12 TL
-
Silindi.
-
@celica Kaçınılmaz bir sondu ve yaşandı ne yazık ki.. Orta Doğu klasmanında yolumuza devam edeceğiz, Lübnan Filistin Ürdün vs.. derken aralarında Türkiye'de var. Umarım ekonomik olarak iyiye gideriz de eskisi gibi olur, diyecek fazla bir şey kalmıyor.
-
Hocam dolar beklenen gibi seneye 40 50 olursa o zaman ne halt yiyeceğiz acaba...
-
dolar yakın zamanda çok daha fazla olabilir. "asrın liderimiz" bugün hamas terör örgütünün "terör örgütü olmadığını" söyledi. abd kongre üyeleri de "hamas'ı terör örgütü olarak tanıması" başlığı altında bir kaç maddelik talepleri olduğunu okuyorum. durum, "bu fakir görevde olduğu müddetçe hamas terör örgütü değildir" zıtlaşmasına giderse dolar uçar ve konu "kardeşim netanyahu" ile sonlanır gibime geliyor. cumhuriyet'in 100. yılında ısrarla ortadoğu bataklığına sürüklenmek isteyen zihniyet tarafından yönetilmek de çok trajik.
-
@celica
Buzdan jeton yaparız... -
Forwerd kurları aldım bugun bilginiz olsun
nisan ayına 31,25 alış 33,80 satış veriyorlar
işim finans olduğu için bunu şu şekilde yorumluyorumMART AYI SEÇİM ayı seçimde iktidar usd her zamanki gibi baskılayacak bu yüzden çok fazla yükselmeyecek seçim sonrası için bu bantlarda seyredecek üstü olma olasılığı çok görmüyorum seçimden dolayı ama mayıs hazirandan sonra 35 geçecek çok rahat
Şahse birimkimlerimi yaparken eğer ons 1800 ile 1850 altına düşünce altınalıyorum 1950 usd geçince dolar alıyorum şuan yatırımlarımı bu şekilde yapıyorum
-
ekonomist var mı aramızda,
dolara ne oluyor 24 gözüküyor, bankalarda normal görünüyor.

-
@Murat-4 Sistemsel hata diyorlar. Keşke doğru olsa...
-
Silindi.
-
@Murat-4 Sanki birilerine 24 TL den alim firsati saglanmis gibi. Ustelik piyasalarin kapali oldugu Pazar gunu aksam 6 dan sonra! 😉
-
$1 = 28.24 TL
-
@MySea aynısını düşündüm, hatırlarmısınız bilmiyorum bi ara 14'den 18'e fırlamıştı sonra 10'a düşmüştü, kimbilir kimler alım yaptı.
-
@Murat-4 alan kişiler videoda ki gibiler biz de avucumuzu yalıyoruz
-
Silindi.
-
@Murat-4 Kamu kurumlarının kendi arasında bölüştürdüğü ganimet o 🤣
-
@misha90, içinde söyledi: Dolar Çıldırdı
@Murat-4 Sistemsel hata diyorlar. Keşke doğru olsa...
Evet sistemsel hatadan kaynaklı bir görüntü bu
-
Silindi.
-
Dolar zaten hep çılgındı...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum