DV2025 Sohbet Odası
-
Bugun basvurdum.fotografciya gitmedim.duvarin onune gectim.resmi sitenin foto toolundan fotografi cektim.direk crop yaptim .yani sistemin fotografi eleyecegini sanmiyorum cunku direk kendi sisteminden foto cektim.formu doldururkende ingilizce karakter kullanmadim.umarim kazanirim
-
Dosya taşımak için kesin olarak DS260'i doldurmamsi olmak gerekiyor. Simdi heyecandan ilk gece DS260 dolduranlardan olmaktan korkuyorum :P
-
@celica merhaba kesin böyle mi daha önce duymamıştım 😄
-
Geçen yıl ilk başvurumda hemen her gün siteye girerken bu yıl 10 günde bir girmem ne kadar çabuk pes ettiğimi gösteriyor olmalı.5,6 veya daha üstü başvuru sayısına sahip insanlar nasıl hâlâ umutlu oluyor anlamıyorum.
-
@Birgariphayat Bir umuttur yaşamak diyerek her sene yılmadan devam, bu arada benim de ikinci başvurum ancak yine de siteye giriyorum. Sohbet muhabbet derken güzel zaman geçiyor
-
Geçen sene çok önem vererek yaptığımız başvuruyu bu sene aman neyse başvuralım bari diye yaptık. Hiç umudum da yok açıkçası. Hayırlısı olsun herkes için... çevremde de kimse başvurmadı haberleri bile yok 😏
-
@newbie97 aaa ben bunu izledim tesadüf karşıma çıktı süper :)
-
@ayvalik10 abi sana bir mail attım ,pcm bozuk olduğu için resmi ayarlayamadım .bana yardımcı olabilir misin?
-
@Arifçe ayarladım gönderdim sana
-
sağol abi çok teşekkür ederim:)
-
Gece 21.10.2023 23.00te başvuru yapıldı ✅
Herkese bol şans dilerim zorla başvurdum desem yeridir :) umarım isteyen herkese nasip olur 🙏
-
@waterman ben son haftaya bıraktım yarın fotoğrafçıya gideceğim fotoğrafları hazırlayacağım
-
Hala başvurmadım.
Heves kalmamış gerçekten.
Geçen sene bırak kendimi isteyen arkadaşlarıma bile başvurmuştum. Hiçbirimize çıkmadı. Şimdi bırak arkadaşlarıma başvurmayı kendime başvurmaya üşeniyorum.
-
@waterman hayırlı olsun kardeşim :)
-
Bu sene ilk kez Amerika’dan başvuru yapacaz, kasımda arkadaşlarımız gelecek yanımıza onlarla beraber yapıp totem yapacaz. Bu sene o sene mi 😅🙏🏻
-
Bu yıl çok katılımın olmadığını düşünüyorum acaba yanılıyor muyum :D .
-
@Hopes1 Yarı yarıya azalma var gibi en az 3 kişiden 1 i yok ortalıkta forumda da in cin top oynuyor böyle giderse forumca mangal hayallerimiz gerçek olacak :)
-
@newbie97 Bence sadece forum aktif değil bu sene. Yoksa katılım geçen seneden daha fazla diye düşünüyorum. Sadece çevremde bile geçen sene 3 kişi başvuru yapmıştık bu sene 7 kişi başvuru yaptık. Nereye girsem zaten greencard çekilişinin reklamı var. Malum kazanıp gidenlerde youtube'dan her dakika hatırlatma yapıp duruyor :D Bu sene katılım 300 bini geçer diye düşünüyorum Türkiye'den. Tabii işin ucunda kaç kişinin katıldığı değil de nasibimiz varsa olur :)
-
biz de eşimle dün akşam başvurumuzu gerçekleştirdik. kısacık hayatınızda hayallerinin peşinden gidenlere selam olsun. herkesin gönlüne göre olsun.
-
Herkese iyi geceler, Bir sorum olacaktı doğru başlığı bulamadım. Benim 1 aylık çocuğum var ve başvuru ekranında çocuğun fotoğrafını istiyor ama küçük olduğu için çektirmedim açıkcası. Nasıl yapabilirim?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
41
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum