Turist vizesi için en erken tarih?
-
arkadaşlar bu konudaki mesajları severek takip ediyorum. Bu 250$ isteyen insanlardan da tiksinmeye başladım. Umarım en yakın zamana randevu bulabilirsiniz.
-
Arkadaslar merhaba, randevuyu kac kere one cekebiliyoruz bilginiz var mi?
-
@nunu benim 4. Öne cekisim ama toplam kaç hakkım var bilmiyorum
-
@nunu dilediğiniz kadar öne çekebilirsiniz. Çok sık ekranı refresh ederseniz 5-6 saatlik bir engelleme alabilirsiniz sadece, bu da takvimde boş yer olsa bile sizin bunu göremeyeceğiniz anlamına gelir. Bu engelleme kalktıktan sonra eğer var ise boş tarih tekrardan işlem yapabilirsiniz.
-
Merhaba ben annem ve kendim için ds 160 doldordum 1 sene önce red aldığımdan 2025 haziran alabildim. İptal edip red almadım seçeneğini seçsem çünku annem boşuna o kadar uzun bekleyecek. Tekrar randevu oluştursam olur mu
-
@stella sizinle ayni durumdayim...
-
@kubra_s inşallah bi cevap buluruz
-
Merhaba randevumuzu iptal edip anneme yeni gün aldıktan sonra kendimi o randevuya ekleyebilir miyim
-
@stella hayır, grup randevusu aynı gruptaki kişiler ile birlikte alınır.
-
@tufank teşekkür ederim. Redliler için randevu geri çekmek istersem açılır mı yine yeni tarihler?
-
@stella bu konuda maalesef fikrim yok. sık sık takip etmeniz gerekecek. belki ret alanlar için takvimde boş günler açılıyordur.
-
Ais hemen sistemden atıyor. Hangi sıklıkla bakmak faydalı sizce? Bir sürü yol denedim 5 dakikada bir sonra 10 dakikada bir denedim fakat 1 saat içinde her türlü 5 saatlik ban'ı yiyorum. Sağlıklı bir şekilde nasıl bakabilirim?
-
@mansamusa01 ben hergün 2 saatte bir denedim (deniyordum) herhangibir problem yaşamadım.
-
@mansamusa01, içinde söyledi: Turist vizesi için en erken tarih?
Ais hemen sistemden atıyor. Hangi sıklıkla bakmak faydalı sizce? Bir sürü yol denedim 5 dakikada bir sonra 10 dakikada bir denedim fakat 1 saat içinde her türlü 5 saatlik ban'ı yiyorum. Sağlıklı bir şekilde nasıl bakabilirim?
Kendim için ufak bir program yazdım. 1 saat içinde ortalama 40 - 60 arası (dakikada 1 kontrol) şeklinde program tarihleri kontrol ediyor. 40 ila 60 kontrol sonrasında 5,5 saatlik bir engelleme ile karşılaşıyorum. 5,5 saat sonra durum normale dönüyor ve yine denemelere devam ediyor.
Kısaca 1 saat içerisinde 5 - 10 dakikada bir deneme ile sistemden atılmamanız lazım. Gerekiyorsa modemi kapatıp açın yeniden bağlanmayı deneyin.
-
2024 Şubat ayında Ankara'da 5-6 gün açık gün var hızlı olan kazanır. Ben 14 şubat a çektim annem ve babamın randevusunu.
-
Şubat doldu şu an mart açıldı :)
-
@serdareskici, içinde söyledi: Turist vizesi için en erken tarih?
2024 Şubat ayında Ankara'da 5-6 gün açık gün var hızlı olan kazanır. Ben 14 şubat a çektim annem ve babamın randevusunu.
Bana da uyarı gelmiş "İlk kullanılabilir tarih 14-03-2024 olup, mevcut randevu tarihiniz 18-01-2024 olduğu için yeni randevu tarihi alınamadı."
-
R ReLoad bu başlıktan bahsetti
-
merhaba, şubat ayı başı abd seyahat planımız için annemede vize almak istiyordum ta ki burada yazılan yorumları görene kadar :). İstanbul için şu an en erken hangi güne randevu alınabiliyor?
-
@caner92 forumdan bir arkadaş 2025 Mart ayına aldı (en yakın bu tarih olsa gerek)
-
@caner92 ücretli olarak öne çeken firma var. Forumda istersen sabri bey ile irtibata geçebilirsin. 3-5 gün sonrası için alıyor. Kendisine mail ile ulaşabilirsin.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
33
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum