2 kere başvuru yaptım
-
Merhabalar ilk defadir foruma yazıyorum .2 kere başvuru yapanlar Aradım bulamadım
Benim İsmim Emrah Azeriyim.05.03.18 de ben green card başvurusu yapanlar aracılığıyla başvuru yaptım.Geri dönüş alamadım onlardan.Aylar geçti 05.10.18 gününde kendim başvuru yaptım . Şimdi beni aracılar aradılar başvuru yaptıklarını söylediler .Şimdi ben 2 kez başvuru yapmış sayılıyorum.Kazanma ihtimalim yokmu ? Sildire bilmezmiyim başvurulardan birini ? Kimdese böyle bişey olmuşmu ? Benim ne hayellerim vardı green cardla ilgili.( -
@amrah1to Merhaba öncelikle 2 kere başvuru yapıldıysa bunu sildirmeniz imkansız. Böyle bir durum olup olmadığını anlamanızın da şuan bir yolu maalesef bulunmuyor :( Başka bir yöntem varsa forum arkadaşlarımız yönlendireceklerdir. Saygılarımla
-
@amrah1to sen başvuru yaptığın zaman en son da bir numara var DV2020_Success_Messages eğer o numarayı sana gönderirlerse evet 2 kez olmuş olur. Onlardan bu numarayı istemen gerekiyor ki mayıs ayında kontrol etmen için eğer gönderemezlerse ozaman şanslısın senin başvurun sadece sistemde olacağı için iptal olmaz
-
@ayvalik10 Benim kendi geçtiğim sitede böyle gelmiş
Your entry for the 2020 Diversity Visa Lottery program was received on Saturday, October 6, 2018 at 4:21:20 AM EDT. Please do NOT close this window until you have printed this confirmation page or made a record of your Confirmation Number.
Entrant Name:
HEYDAROV, AMRAH
Confirmation Number:
20206E6U4XXXXXX
Year of Birth:
1994
Digital Signature:
B0F4D245035ACCC9516XXXXXXXXXXXXXXXX
Thank you for your entry for the 2020 Diversity Visa Lottery. -
tamam işte aynı bilgileri yazan ekran görüntüsünü şirketten isteyeceksin eğer aynı bilgileri yazan resim gönderirlerse ozaman 2 kere olmuş olacak
-
Bu ileti silindi! -
bende şirketten yaptırdım onlar gönderdi bu resmi sende istemen en doğal hakkın
-
@ayvalik10 Eğer conf numb aynıysa 2 kere başvuru yapmış sayılıyorum öylemi ? yok eğer değilse ? O şirkete para vermesem söylemiyorlar conf numberi
-
@barış Allah razı olsun görüb geçmediğiniz için
-
@amrah1to maalesef 2 kere basvuru yaptiysaniz eleniyorsunuz. Degistirmenizin bir yolu yok.
-
@crazycells Yanıt için çoksağolun
-
@ayvalik10 Bu fotografi silmenizi oneririm.
-
@knnrn ne gibi bir sıkıntı çıkarabilir sizce?
-
@lordbolton Kisisel bilgileri ve onay numarasini gizlemeden yuklenmis. Kotu niyetli biri daha fazla bilgi elde etmek icin kullanabilir.
-
@knnrn sildim de siz de hala gözüküyor mu bulunduğum sürece hiçbir kimseyi yamuk yaparken görmediğim için silmeden bilerek koydum tedbir elden bırakmamak lazım O zaman teşekkür ederim
-
@ayvalik10 şuan için gözükmüyor. Kişiler bilgilerinizi paylaşmamanız her zaman sizin açınızdan önemli..
-
@amrah1to 2 kere başvuru yaptım içinde söyledi:
@barış Allah razı olsun görüp geçmediğiniz için
Ne demek elimden gelen bir şey olursa seve seve yarımcı olurum. Genede mayıs ayında çekiliş sonucunu lütfen kontrol ediniz..
-
@ayvalik10 Merhaba , şirketden numaraların aynı olmadığını söylediler , onların kayıtı başka benimki başka conf numblu
-
@amrah1to ozaman 2 defa olduğu için ret olucak ama sen yinede ısrarla onlardan görüntüyü göndermelerini ister misin belki yalan da söyleyebilirler
-
@ayvalik10 ret ne demek kardes?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum