DV2025 Sohbet Odası
-
@serel Öncelik depremlerin olduğu söylentisi vardi ama basvuru yapan her türk vatandaşı bu imkana sahip oluyor.Yani çok var depremzede olmayip basvurup giden
-
@mesut1905 tamam ayarlandı sana mail attım
-
@Ceren-1 başı açık olan bayanların resimlerinde kulakları gözükmesi gerekiyor
işlem yapmak belli olur omuz üstünde
kıyafetlerde sorun olmaz
boyut olarak ne kadar yer kapladı -
@ayvalik10 çok teşekkürler
-
@ayvalik10 Yanıt için teşekkürler.
- Kulak görünüyor.
- Omuz mesafesini ayarlamak gibi bir durum değil. Sadece orjinal resmi kırpıp Paint'e attım hiçbir işlem yapmadan resmi kaydettim.
- Tam olarak nasıl tarif edebilirim bilmiyorum ama mause ile biraz aşağı sürüklemem gerekti diğer soruya geçebilmek için.
-
@mesut1905 hayırlı olsun
-
Uygun diye düşünüyorum ama hala kararsızım :D
-
@aldaci-0 uygun değil çünkü baş bölgesi resmin %70 fazla duruyor hangi yolla düzenledin onu yazar mısın
-
@ayvalik10 elimdeki yarım vesikalıkla yapmıştım en iyisi fotoğrafçıya gitmek :D
-
@aldaci-0 fotoğrafçıya klasik vesikalık çektiricem diyeceksin daha sonra oynama yapmadan sana mail atsın sende photoscape programı ile en boy oranı koru deyip en az 600 olan 605 - 610 yapınca tsg photool hemen yapar
-
Arkadaşlar Hepinize Bol Şans umarım herkesin yüzü güler, Ama Unutmayın kazanırsanız Dosya numaranız çok düşük olmasa bike DOSYA TAŞIMA VE AOS her zaman candır 😉
-
Silindi.
-
@Cancan aos yapman için önce geçerli amerika vizen olması gerekiyor. Burada çok az kişi de geçerli vizesi vardır ondan tek seçenek dosya taşıma kalıyor herkes dosya taşıma yazıyor ancak diğer ülkeye gitmek te bir masraf her ucu çıkmaz sokağa çıkıyor
-
@aldaci-0 İşte bende de tam olarak böyleydi kardeş, o yüzden düzeltmek zorunda hissettim kendimi.
-
Silindi.
-
@aldaci-0 yüzünü siyaha boyamışsın.Olmaz böyle :beaming_face_with_smiling_eyes: 200 tl diyor fotoğrafçılar istanbulda. Bence fotoğraf çektir.
-
@selamibasaran verce abi artık nabalım kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez :D
@ayvalik10 teşekkür ederim
-
SVP Range (6.0 to < 7.0)
Başvurmak için yeterli meslek seviyesi mi?
-
@Proxxyh Uygun değil sanırım. 7 ve üzeri olması gerekiyor diye biliyorum ama yanlış bilgilendirmek de istemem, araştırmaya devam etmenizi öneririm.
-
@Proxxyh hayır değil 7<8 olması gerekiyor ancak lise mezunu isen ozaman bu puana hiç bakmıyorsun
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum