Turist vizesi için en erken tarih?
-
Vize randevuları bu kadar ileri tarihe verilirken DS160 formundaki ülkeye giriş çıkış tarihlerini nasıl doldurmamız gerekiyor?
-
@isilwen ds160 formunu doldurup boş olan herhangibir tarihe randevu alın (şuan için en erken İstanbul 2024 Kasım ayı müsait). Seyahat tarihini istediğinizi yazabilirsiniz. Seyahat tarihi randevu tarihinden önce olsa bile randevuya gitmeden 1 hafta önce guncelleyip randevu tarihinden sonraki bir tarih aralığı girersiniz. Görüşmeye gittiğinizde de girişte formumu güncellemek istiyorum dersiniz.
-
Selam herkese,
Ankara'da ki konsoloslukta 9 Ağustos 2024 için randevumuz mevcut eşim ile. Gün içinde 2-3 defa girip tarihi öne çekmek için kontrol ediyordum lakin 2-3 gündür Ankara'yı seçtiğimde "seçtiğiniz lokasyonda mevcut randevu yok" diyor ama İstanbulda herhangi bir problem yok.
Bu problemi yaşayan var mı ?
-
@CptBarbo merhaba,
aşağıdaki forumun hizmetinden yararlanabilirsin. Sana istediğin zamana randevu ayarlıyorlar
-
@ayvalik10 Merhaba,
Teşekkür ederim ama şuan bu işlem için herhangi bir bütçe ayıramam maalesef.
Bu sorunu yaşamadan önce bugüne randevu bulmuştum ama çok erken olduğu için almamıştım. Sorunu giderebilirsem muhtemelen tekrar denk getirebilirim diye düşünüyorum.
-
@CptBarbo merhaba, bende aynı şekilde hergun bakıyorum ve aynı uyarıyı veriyor
-
@ebaris86 Merhaba,
Arayıp konsolosluk ile görüştüm. Ankara'da şuan randevu olmadığını bu yüzden böyle bir mesaj belirdiğini söylediler. Yani arada iptal vs gibi durumda boşluk açıldığında alabiliriz denemeye devam :)
-
@CptBarbo daha önce paylaştığım hizmet sunan kişi ile irtibata geçin isterseniz eğer onlar da ankaradan bulamıyorsa gerçekten de ankara kapatmıştır
-
@ayvalik10 Ekim ayında açılmış 12 günlük yer şuan. Açmış sanırım.
-
Evet tamamen kapalıydı. Ekim 2024 için açmışlar yeniden.
-
5 Aralık 2024 şu an
-
@JackFoxy, içinde söyledi: Turist vizesi için en erken tarih?
Bu sorunun cevabı şu; Siz yapabildiğiniz sürece her gün / saat girip randevu tarihi kovalıyorsunuz. İptal edilen ya da açılan yeni yakın tarihli slotları kapmaya çalışıyorsunuz. Bazen de konsolosluk kendi daha erkene çekiyor otomatik olarak ve size genelde bir mail ile bildirim yolluyor.
Diğer olası soru ve sorunlarınız için;
Merhaba telegram grubu için verdiğiniz Linkin süresi dolmuş yeniden bir link verme imkanınız var mı veya grubun ismini tam olarak yazmanız
-
@fmaltun, içinde söyledi: Turist vizesi için en erken tarih?
Evet tamamen kapalıydı. Ekim 2024 için açmışlar yeniden.
Tamamen doldu şu an yine 2024 Ankara kapalı
-
@serdareskici 17 october var lazımsa angara
-
Şuan kasım 2023 2 gün full açık. bilginize.
-
ankara november 23 de 3 gün var
-
@CptBarbo, içinde söyledi: Turist vizesi için en erken tarih?
Şuan kasım 2023 2 gün full açık. bilginize.
Seçtiğiniz lokasyonda mevcut randevu yok. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.
Kaçırdık galiba. İşin kötüsü vize ücreti 12 ay geçerli alabildiğim randevu 15 ay sonra.
-
@ReLoad randevu tarihinin ödeme tarihinden sonra olması bir sorun yaratmaz ve ödemeniz boş gitmez. önemli olan ödeme dekontunuzdaki tarih üzerinden 1 sene geçmeden bir randevu alabilmek.
-
@ReLoad Sizin hesabınıza geçici ban atılmış olabilir. Şuan Ankara da 21 ve 27 Kasım açık görünüyor bende.
-
@tufank, içinde söyledi: Turist vizesi için en erken tarih?
@ReLoad randevu tarihinin ödeme tarihinden sonra olması bir sorun yaratmaz ve ödemeniz boş gitmez. önemli olan ödeme dekontunuzdaki tarih üzerinden 1 sene geçmeden bir randevu alabilmek.
Mevcut durumda 3 ay geçiyor şuan için. Umarım randevuyu geri çekebilirim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum