Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Randevu tarihini kaçırdım 😢

Benzer Başlıklar

• 4 Oy
    28 İleti
    2k Bakış
    SYTSNGRS
    07.10.2023 Saat 19:48 Eşim 07.10.2023 Saat 19:56 Kendim . Umarım oğlumuz için hayırlı olur .
  • Non Resident Alien Tax Return

Vergi Sistemi non resident alien evlilik yoluyla greencard tax
    5
    3 Oy
    5 İleti
    466 Bakış
    M
    @Tugba biz randevu aldik gittik itin number icin basvuru formu doldurduk ve tax formlarini doldurduk ikisi ile beraber irs te elden verdik kagitlari. pasaport alin yaniniza ve kagitlarda hicbir bilgi eksik vermeyin. ben adresimi hatirlayamadim tr deki adam da hic onemli degil ulke adini yaz birak dedi bize de kanit lazim adres kaniti istiyoruz foreign adresi kanitiyla birlikte ekle diye kagit geldi. aklinizda bulunsun irs i randevu almak icin arayin esinizle birlikte belgeler doldurulmus halde gidin yardimci olurlar.
  • Yeşil pasaport geçerlilik tarihi ve vize süreçleri

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    12
    0 Oy
    12 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @feyzikertis, içinde söyledi: Yeşil pasaport geçerlilik tarihi ve vize süreçleri Evlenirsem yeşil pasaportum iptal olur mu? Merhaba ben hem work and travela hem de green carda başvurdum eğer green card çıkar ise evlenip eşimle birlikte gitmek istiyorum ben babam memur olduğu için kendime yeşil pasaport çıkarttım ama evli olmama şartı vardı eğer ben evlendiğimde yeşil pasaportum iptal olursa hem wata giderken sorun yaşarım hem green card sürecinde bu konuda bir bilgisi olan varmı ne kadar araştırdıysam bulamadım. sorun olmaz. Yeni bir pasaport alip, eski pasaporttaki vizeleri ABD'ye giris icin kullanabilirsiniz. Pasaportu iptal ettirirken, icindeki vizelere zarar vermemeleri icin ilgili memurlari uyarmayi unutmayin.
  • 0 Oy
    4 İleti
    1k Bakış
    yapay-zekaY
    Bu bultene https://travel.state.gov/content/visas/en.html adresinde sag alt tarafta https://travel.state.gov/content/vis.../bulletin.html isimli basliktan ulasabilirsiniz. Her ayin 15'ine dogru bir sonraki ayin bulteni aciklanir. Ve aciklanan bultende "B. DIVERSITY IMMIGRANT (DV) CATEGORY..." basliginin altindaki EUROPE bolgesindeki 'aktif' (current) numaraya bakmaniz gerekmektedir. (Her bolge icin ayri sayida kisi DV icin sans kazanmaktadir, dolayisiyla her bolgenin case numaralarinin ilerleyisi birbirinden farklidir(bagimsizdir). Turkiye ‘Europe’ kategorisinde bulunuyor.) Bunun disinda her ayin bulteninde bir sonraki ay aktif olacak numaralar da "C. DIVERSITY (DV) IMMIGRANT CATEGORY RANK CUT OFF WHICH WILL APPLY..." baslikli kisimda on bilgi olarak verilir. Yani su an icinde bulundugumuz Mayis ayinda, gelecek ay olan Haziran'a ait vize bulteni aciklanacak ve bu Haziran bulteninin icinde hem Haziran'a ait hem de Haziran'dan bir sonraki ay olan Temmuz'a ait aktif numaralar aciklanacak.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

25

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k