Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Amerika'da Doğum Hakkında Merak Edilenler

Sağlık
58 25 10.4k 20

Benzer Başlıklar

• Amerika'da turistler için en iyi sağlık sigortası hangisidir?

Taşındı Sağlık
    26
    0 Oy
    26 İleti
    7k Bakış
    ayvalik10A
    @aysenalkan yurtdışı doğum olarak teminat yok. Sadece yurtdışı yatarak tedavi olarak teminat var.
  • Amerika'da Saglik Sigortasi Yokken Tedavi Olmak

Sağlık
    14
    2 Oy
    14 İleti
    4k Bakış
    karaçayK
    selamlar, 2003 yılında work and travel ile J1 vizesi ile ABDde idim, o dönem, geniş kapsamlı sağlık sigortası ile gittiğimizden, bir kontrolden geçmiştim. hiç bir ödeme istenmemişti. Türkiye'ye döndükten sonra 300-350 dolar gibi bir ödeme geldiğinden bahsetmişti kuzenim, ama merak etme ödemeye gerek yok demişti. Green card ile oraya gidecek olursam bu ödeme çıkar mı karşıma acaba?
  • Amerika'da Tip 1 Diyabet ile Yasamak

Sağlık
    20
    2 Oy
    20 İleti
    2k Bakış
    dknD
    Bu konuyu tekrar gün yüzüne çıkartmış olacağım fakat bu konuda ciddi bir bilgiye ihtiyacımız var. Oğlumuz Tip-1 Diyabet ve Alerjik Astım hastası. Novarapid-Lantus gibi insülinler ve Dexcom G6 Glukoz Takip Cihazı kullanıyor. Bunlara Amerika-Kaliforniya özelinde ulaşmasında herhangi bir problem yaşar mıyız ? Bu konu hakkında bilgisi olanlar varsa yardımcı olabilirlerse çok sevinirim.
  • Amerika'da kan verebiliyor musunuz?

Sağlık
    5
    0 Oy
    5 İleti
    2k Bakış
    R
    Çok teşekkür ederim.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

22

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k