temalar ve tapatalk uyumlulugu
-
standart forum teması seçeneği var mı ? bu temalara bir türlü alışamıyorum ?
-
@ua127 Forum Kullanımı Hakkında Tavsiyeler içinde söyledi:
standart forum teması seçeneği var mı ? bu temalara bir türlü alışamıyorum ?
standart forum temasi derken, vbulletin ya da xenforo gibi arayuzlerden mi bahsediyorsunuz sayin @ua127 ?
-
@crazycells Forum Kullanımı Hakkında Tavsiyeler içinde söyledi:
xenforo
evet vbulletin eskiden çoğu forum böyledi o yüzden sordum . bi sitede bu tür temaları ayarlardan istediğimizi seçiyorduk
eski usaforum gibi mesela? @crazycells -
xenforo
evet vbulletin eskiden çoğu forum böyledi o yüzden sordum . bi sitede bu tür temaları ayarlardan istediğimizi seçiyorduk
eski usaforum gibi mesela? @crazycellshayir, bu forumda farkli bir altyapi kullaniyoruz sayin @ua127 , o nedenle o goruntuye ulasmaniz cok mumkun degil. Biraz zaman gecirirseniz alisacaginiza eminim :)
Foruma girislerin %80'i mobil cihazlardan yapildigi icin vbulletin ya da xenforo kullanmamaya karar verdik. Mobil cihazlarda kullanimda su anki nodebb cok daha pratik. -
xenforo
eski usaforum gibi mesela? @crazycellshayir, bu forumda farkli bir altyapi kullaniyoruz sayin @ua127 , o nedenle o goruntuye ulasmaniz cok mumkun degil. Biraz zaman gecirirseniz alisacaginiza eminim :)
Foruma girislerin %80'i mobil cihazlardan yapildigi icin vbulletin ya da xenforo kullanmamaya karar verdik. Mobil cihazlarda kullanimda su anki nodebb cok daha pratik.Cevabınız için teşekkür ederim :) alışırız tabi insan nelere alışmıyor ki :) iyi günler :) @crazycells
-
Tapatalk a uygun değil galiba bu sistem yanılıyormuyum ?
-
@cemeskiyurt Forum Kullanımı Hakkında Tavsiyeler içinde söyledi:
Tapatalk a uygun değil galiba bu sistem yanılıyormuyum ?
arkadaslara sorayim ama bildigim kadariyla tapatalk cep telefonuna uygun olmayan diger forum altyapilari icin kullanisli, nodebb zaten cep telefonuna dogal olarak uygun oldugundan kullanisli olur mu emin degilim...
-
NodeBB gercekten cok modern bir platform ve open source olmasi ayri bir artisi.
Cok iyi secim 👍 -
NodeBB Forum siteleri için ayrı bir program kullanmayı gerektirmiyor. Mobil için arayüzü çok başarılı olduğunu düşünüyorum
-
@cemeskiyurt arkadaslardan cevap geldi, maalesef nodebb desteklemiyormus tapatalk'u... bilginize.
-
NodeBB kullanımı ücretlimi
-
@yapay-zeka
Node BB
Tamamen açık kaynak kodlu bir projedir. Node BB, sosyal entegrasyonları ile başarılı bir yazılım. Aynı zamanda gerçek zamanlı güncellemelere ve masaüstü bildirimleriyle anlık mesajlaşma özelliğine de sahip. Mobil tasarıma da odaklanmış ve mobil cihazlarda da üstün bir kullanım sunuyor.
Nodebb, ücretsiz bir yazılım olup, herkes tarafından kurulabilir. Ancak burada sorun, kurulumu için belli bir tecrübeye ihtiyaç vardır.Burada bazı aracı kurumlar bu işi teknik destek adı altında belirli hizmetlerle beraber bir ücret karşılığında yapmaktadır. Bu hizmetler aşağıdaki örnek resimde gözükmektedir.
Nodebb: Node.js ile çalışan hızlı ve stabil bir yazılımdır. DemosuKesinlikle Reklam Degil Sadece bir Örnekleme olması açısından verilmiştir...

-
@yapay-zeka evet, sayin @Barış 'in dedigi gibi ucretsiz.
-
merhabalar. size bir sorum olacak. bildirimlerde gönderine cevap verildi diye geliyor. ama ben üzerine bastığımda göremiyorum cevapları. yardımcı olurmusunuz
-
@nilfersev Forum Kullanımı Hakkında Tavsiyeler içinde söyledi:
merhabalar. size bir sorum olacak. bildirimlerde gönderine cevap verildi diye geliyor. ama ben üzerine bastığımda göremiyorum cevapları. yardımcı olurmusunuz
Bildirime tiklayinca sizi ilgili konuya ve iletiye yonlendirmesi lazim, bende bir sorun gorunmuyor. Hangi web browser'i kullaniyorsunuz acaba? Bir de en guncel versiyonunda mi?
-
@crazycells chrome kullanıyorum acaba ondan mı ki ? bildirim üzerine bastım mesela sizinkini direk yönlendirdi. diğerlerinde sayfaya yönlendiriyor. belki ben diğerlerini yalnış anlıyorumdur :) mesela 4 kişi daha gönderine cvp verdi diyor. belkide sayfa gönderisidir
-
Herhangi bir konuda bir mesajiniz bulundugunda sizden sonra yazanlar icin gonderinize cevap verdi bildirimi geliyor. Sizi etiketleyerek yanitladiginda daha farkli bir bildirim geliyor diye hatirliyorum.
-
@edelweiss sanırım bahsettiğim konu bu kafam karışmıştı teşekkürler
-
@nilfersev rica ederim, iyi forumlar 😊
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum