ABD'ye Yeni Taşınmış Göçmen Olmayan Kişilerin Tecrübeleri
-
@EasternStar, içinde söyledi: ABD'ye Yeni Taşınmış Göçmen Olmayan Kişilerin Tecrübeleri
@dytmelek Melek Hanım, uzun sayılabilecek bir aradan sonra yeniden yazmanıza çok sevindim, zira benzer yollardan geçeceğiz. Sizin ve diğer arkadaşların tecrübeleri bizim için çok kıymetli. Yaklaşık 10 gün içerisinde ben de benzer bir yola gireceğim ve orada yaşayan vatandaşlarımız hakkında söyledikleriniz ve özellikle de eşinizle almış olduğunuz karar bize yol gösterecek. Tekrardan teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim size de yeni yolculuğunuzda kolaylıklar ve mutluluklar dilerim. Herkesi aynı kefeye koymak istemiyorum güzel insanlarla da tanıştık yardımcı olan da oldu ama sadece çok yakınınız bile olsa dikkat etmenizi tavsiye ederim🙏🏻 umarım siz hiç bu tarz şeyler yaşamazsınız. Sizin de güzel haberleriniz okumak dileğiyle 🙏🏻🙏🏻
-
@dytmelek Tesekkur ederim. Hakkinizda hayirlisi olsun. Ne zaman isterseniz yardimci olmak isterim. Sevgiler.
-
@dytmelek cok güzel deneyimler olmuş okurken bile hayali yaşatmaya yeten cümleler..
Maalesef Türkün en büyük düşmanı gene Türk :) Sen her zaman yolunda düz ilerleyip bu güzel kalbinle adımlarını emin attıktan sonrası senin için mükemmel olucak 🥰
-
@dytmelek Alacaksınız inşallah.
Biz de çok iyiyiz. Oğlum DV vizesini aldı. Bir kaç ay içinde yerleşecek. Ben de onunla gideceğim ev tutarız yerleşir, sonra dönerim sonra yine giderim :)
Yazılarınızın devamını bekliyoruz, sevgiler💝 -
@waterman, içinde söyledi: ABD'ye Yeni Taşınmış Göçmen Olmayan Kişilerin Tecrübeleri
@dytmelek cok güzel deneyimler olmuş okurken bile hayali yaşatmaya yeten cümleler..
Maalesef Türkün en büyük düşmanı gene Türk :) Sen her zaman yolunda düz ilerleyip bu güzel kalbinle adımlarını emin attıktan sonrası senin için mükemmel olucak 🥰
☺️☺️ çok teşekkür ederim 🙏🏻🙏🏻 aynı şeyler senin için de geçerli arkadaşım 🙏🏻🙏🏻 umarım sizlerin de vize mülakat, Amerika’ya giriş ve yaşam deneyimlerini okuduğumuz günler de gelecek 🙏🏻🙏🏻
-
@Serapp çok çok sevindim mülakat alabilmesine 🤩 o zaman güzel deneyimler okumaya başlıcaz sizden de🙏🏻🙏🏻 eyalet şehir belli mi peki, bakarsınız buralarda görüşürüz denk gelir de ☺️
-
Herkese selamlar. Ne zamandır bir şeyler yazmadığımın farkına vardım. Şimdi kızımı okuldan almaya gidiyorum. Dönüşte 1 yıl bittikten sonraki deneyim tecrübe ve duygularımızı yazacağım.
-
maşallah herkes yazmaya başladı desenize
-
@dytmelek arada bir konuşsak da yine de dayanamadım ve okudum. eline sağlık. buraya gelen herkesin sanki buraya aitmişsin duygusu olması çok enteresan. 67 yaşındaki annem de bile var.
-
@denizci10 Bundan sonra buralar bizden sorulacak :) Hadi kaçtım. Kız kalacak okulda :)
-
@dytmelek Paylasimlariniz icin tesekkurler! Kucuk olumsuzluklar icin moralleri bozmak yok. Hersey gonlunuzce olsun!! 😃
-
@dytmelek, içinde söyledi: ABD'ye Yeni Taşınmış Göçmen Olmayan Kişilerin Tecrübeleri
@Serapp çok çok sevindim mülakat alabilmesine 🤩 o zaman güzel deneyimler okumaya başlıcaz sizden de🙏🏻🙏🏻 eyalet şehir belli mi peki, bakarsınız buralarda görüşürüz denk gelir de ☺️
Çok teşekkürler. Mülakat almanın bu kadar zahmetli olması Türkiye'de doğanların kaderi.. taaa Hong Kong'lara gittik vallahi.
Gideceğimiz yer iş durumuna bağlı ama gönlümüzden geçen NC. Evet belki de denk gelir görüşürüz belli mi olur 🤩😊 -
@Serapp yaa buradan alamadı mı demek, neyse sonuç güzel olmuş ya önemli olan o. NC charlotte benim de aklımda olan yerlerdendi ve çok da uzak değil buraya. Umarım sizinle yüzyüze de tanışmak fırsatı olur, beklerim hep buraya 🙏🏻🙏🏻
-
@denizci10 birikti demek ki yazılacaklar 🙏🏻 hep güzel şeyler yazarız inşallah 🙏🏻🙏🏻
-
@denizci10 evet demek ki doğru adımları atmışız Orçun🙏🏻 insanın kendini ait hissettiği yerde olması gerçekten harikaymış bu yaştan sonra öğrendik hepimiz. Hep böyle devam etsin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
-
@MySea, içinde söyledi: ABD'ye Yeni Taşınmış Göçmen Olmayan Kişilerin Tecrübeleri
@dytmelek Paylasimlariniz icin tesekkurler! Kucuk olumsuzluklar icin moralleri bozmak yok. Hersey gonlunuzce olsun!! 😃
Sizden feyz alıyoruz biz de, foruma sizin katkılarınız çok büyük biz de o yolda devam 💪🏻 Haklısınız O ‘küçük’ olumsuzlukları geride bıraktık artık çok daha iyiyiz🙏🏻 Bu arada bize Lake Lanier i önermiştiniz, oraya gidiyoruz,gerçekten çok çok güzel yerler, hele bir de iç kısımda island kısmı var orası da ayrı güzel 🤩
-
@dytmelek yine bir sürü harika deneyim ve bilgi, teşekkür ederiz Melek hanım. Gönlünüzce olsun her şey..
-
@Apsaras-0, içinde söyledi: ABD'ye Yeni Taşınmış Göçmen Olmayan Kişilerin Tecrübeleri
@dytmelek yine bir sürü harika deneyim ve bilgi, teşekkür ederiz Melek hanım. Gönlünüzce olsun her şey..
Çok teşekkür ederim 🙏🏻🙏🏻
-
@dytmelek Bu anlattıklarınız yeni gelecekler için aslında bir nefes niteliğinde oluyor. E2 en kısa sürede onaylanır inşallah.
Arayı açmayalım lütfen yeni deneyimlerinizi paylaşın. Ailenizle birlikte huzurlu, mutlu ve sağlıcakla kalın. -
@EmreATA, içinde söyledi: ABD'ye Yeni Taşınmış Göçmen Olmayan Kişilerin Tecrübeleri
Herkese selamlar. Ne zamandır bir şeyler yazmadığımın farkına vardım. Şimdi kızımı okuldan almaya gidiyorum. Dönüşte 1 yıl bittikten sonraki deneyim tecrübe ve duygularımızı yazacağım.
Beklemedeyiz hocam :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
40
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum