[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri
-
Is there any news from the reserved visas..?
-
Hepinize merhaba dostlar , bu iş o kadar uzun sürdü ki daha önce üzerinde amerikan vizesi olan pasaportumun süresi eylül sonu doluyor . yeni pasaport çıkartacağım. dosyayı açtırıp pasaport bilgilerini değiştirmem gerekecek bu işlemi artık bizim için yaparlar mı dv2020 geçeli çok oldu deyip bir kenara mı atarlar bilemiyorum.
-
@ata_ksk neden pasaport bilgilerini değiştirmeniz gerektiğni düşündünüz ki?
DV2020 süreci resmi olarak sona erdi, DS260 formunuz için KCC işlem yapma yetkisine sahip değil artık.
kaldı ki zaten bunu yapmanıza gerek de yok. temyiz sonuçlanır ve mülakat alırsanız yeni pass ile mülakata gitmeniz yeterli.
pass değişimi için DS formundaki bilgileri değiştirmeniz gerek yok.ayrıca tek derdiniz bu olsun :D
-
@gucarslan Bilgi için teşekkür ederim , fazla ince düşünmüşüm oldu ki mülakatı aldım pasaport bilgisi neden farklı demesinler oradan patlamayalım demiştim. :D
-
Şuana kadar 2 kez green card kazanan birisi varmıdır acaba
-
Dv2024 çıkarda gideriz artık zaten yaş 30 doğru gidiyor 30 dan sonra amerikada ne yapılabilir ki?
Orduya bile katılamıyorsun hızlı vatandaşlık almak için
-
Katılmıyorum :) Asıl 30'dan itibaren güzel bence. Belki 45-50'den itibaren biraz geç olabilir ama.
-
Arkadaşlar hiçbir zaman hiçbir şey için geç değildir... Yeterki o şeyi yapacak hevesiniz olsun... :))
-
Ben 17 sene başvurdum. Posta ile başvuruyordun Internet bile yoktu. Lanet DV-2020 yi kazandım. Yaşım oldu 42. Şimdi diyorum ne işim var USA'da ama bu sefer de insan cocuklarının geleceğini düşünüyor. Yine de vazgeçemiyorsun :) Umarım filmin sonu güzel olur. ;) Herkese bol bol şanslar...
-
Selamlar hocam.
17 sene çıkmayıp tam da 2020'de çıkması .. Diyecek söz bulamıyorum :) Bir gelişme var mı acaba, yoksa iptal mi ettiler artık 2020 den kalanları?
-
@emre911 Temyiz mahkemesinden karar bekleniyor. Henüz bir gelişme yok.
-
Her şerde bir hayır, her hayırda bir şer vardır hocam. Üzülmemeye çalışın. Yanlış hesap Bağdat'tan döner derler, elbet olumlu neticelenecektir diye düşünüyorum. Umarım en kısa zamanda dilediğiniz şekilde gitmek kısmet olur. Sürecinizde bol şans dilerim.
-
33 oldum hevesim hala mevcut , ama sinirlenmeye başladım artık :)
-
Selamlar Herkese,
Daha önce dosyamı kontrol ettiğim. DV2020 Visa Status Check sayfasında artık maalesef dosyamı göremiyorum. Case Number girdikten sonra '' Invalid Immigrant Visa Case Number'' hatası veriyor. Umarım guzel birşeyler oluyordur. İyice Polyanna'ya bağladım.
-
Konuyla ilgili Amerikalı bir avukat yazmış hocam. Bu bir IT hatası ancak görmezden geliniyor demiş. Sanırım avukatların bazı istatistiklere (Avrupaya, Afrikadan daha fazla çeşitlilik vizesi verilmesi gibi) ulaşmasını engellemek için yapmış olabilirlermiş bu avukatın teorisine göre. 2023 case lerine de ulaşılamıyor anladığım kadarıyla, sizin 2020 ye özel bir durum değil.
-
@emre911 Supersiniz. Bilgi için cok teşekkürler. Bol şanslar...
-
Yılan hikayesine döndü bu dava :) Yarında sonuçlanabilir yada yıllar sonrada.....
-
haber var mı? geçen yıl 16 eylülde dava diye bekliyorduk. bir yıl oldu
-
@drhappy Çöpe giden koskoca 1 yıl. Beklemeye devam....
-
@Hussein forumdan bir arkadas arka arkaya 2 sene kazanmisti ama kullanici adini hatirlayamadim (buldum sonradan) sans bu isler, ne olacagi bilinmez.
Dosya Numarasi: 2022EU25XXX - 2023EU12XXX seklinde @erdemslife
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
31
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum