Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Son Zamanlarda F1 Vizesi Alan Arkadaşlar!

Öğrenim Vizeleri (F/M ve J)
21 8 3.9k 2

Benzer Başlıklar

• 0 Oy
    5 İleti
    760 Bakış
    crazycellsC
    @eso, içinde söyledi: Direkt F1 vizesi almak vs statü değişikliği yaparak F1 almak arasındaki fark Merhaba. Amerikaya dil okuluna başvuru yaptım. Dil okulundan onay aldım Aralık ayında konsolosluk randevum var. Ben amerikada iken eşim için de F2 başvurusu yapsak daha sonra statü değişikliğine başvurup F1 vizesi alabiliyor muyuz? bilgisi olan var mı Evet, eger esiniz de bir okula baslayacaksa kendisi icin I-20 formu alip F1'e gecis yapabilir. Fakat ABD disina cikmasi gerekirse, geri donmek icin konsolosluktan F1 vizesi almasi gerekecek, bilginize.
  • F1 vizesi sponsorluğu ve sponsorluk işlemleri

13
    0 Oy
    13 İleti
    2k Bakış
    Bir Ülke Bir BilgiB
    Merhabalar . Uluslararası Ticaret ve işletmecilik 2017 mezunuyum . Şuanda aktif olarak babamın şirketinde çalışıyorum . Maddi birikimim bulunmuyor fakat F1 vize kategorisinde dil eğitimi almak istiyorum . Amerikan vatandaşı olan amcamı sponsor olarak göstermeyi planlıyorum . Bu konu ve durum vize almam için yeterli olacak mıdır yoksa engel teşkil edebilicek bi durum mudur ?
  • F1 Vizesi ile Amerika'da Gündelik Hayat

10
    0 Oy
    10 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @majezik Öğrenci Vizesi F1 İle Amerika'da Faydalanabilecek Hizmetler içinde söyledi: @crazycells Amerika'da çok fazla farklı polis briminin olduğunu ve hepsinin farklı işlere baktığını duymuştum. Bu arkadaşlar ( ICE ) çok fazla etrafta dolaşmıyor sanırım:) Texas'a gideceğim oranın halkının veya polislerin diğer ülkelerden gelen insanlara bakış açılarını tam olarak bilmiyorum. Ama dediğiniz gibi yukarıdaki maddelere yasal olarak sahip olabiliyorsak sıkıntı çıkmayacaktır. Dogrudur, yerel ve eyalet polisleri zaten bulunduklari bolgedeki duzeni saglamakla gorevli oldugundan sizin gocmenlik statunuzden cok, sehirde her sey yolunda gidiyor mu diye dusunur...
  • Öğrenci vizesi alan kişi evli ise eşler ne yapabilir? (M2 vs F2 vs J2)

91
    0 Oy
    91 İleti
    18k Bakış
    A
    @Burak-Oral Merhaba F1 vizenizi nasıl aldınız
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

38

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k