-
biz seattle, washington tercih ettik akrabamız orda olduğu için. ama şartlar farklı olsaydı florida seçerdim, mevsiminden dolayı.
-
Texas, Illinois veya Florida.
-
Florida, Islamorada
-
California - San Diego, 2. seçim Florida Jacksonville
-
Tek gidecek olsam Florida/boca Raton ailemi götürcek olsam georgia/evans.. İklimlerin ılıman olması mavi yaka (işçi sınıfı) için daha çok iş olması vergilerin ve kiraların düşük olması suç oranlarının yok denecek kadar az olması
-
@mrfirat hocam mavi yaka işi çok demissiniz genelde hangi işler? Ücretleri arastirdinizmi
-
@kürşat genelde depo üzerine florida da çok depo var bende forklift operatörü ve depocuyum indeed ten baktıgımda sürekli bu işlerde en çok artış florida eyaletinde sağlık sigorta sınıda şirketler kendi yapıyor örnek bir şirketin mavi yakaya verdiği sosyal haklar,
BENEFITS
Health Insurance
Dental Insurance
401(k)
Paid Time Off (PTO)
8 Paid Holidays
Optional Life Insurance
Educational Financial Assistance
Credit Union Membership
Direct Deposit of Payroll Checks
Medical Leave
Family Leave
Bereavement Leave
Jury Duty Leave
Employee Assistance Program
Uniform and Uniform Maintenance
Vision Insurance
Identity Theft Protection (Lifelock®)
Pet Insurance
AFLAC Policies (Short Term Disability Income Protector, Personal Cancer Indemnity Plan, Personal Accident Plan, Hospital Protection, Hospital Intensive Care Protection, Specified Health Event Protection, Life Protector & Dental -
Bu ileti silindi! -
USNews'in Saglik sistemi, Egitim, Ekonomi, Altyapi, Is Firsatlari, Suc Orani ve Genel Yasam Kalitesi konularinda eyaletleri siraladigi listeye suradan ulasabilirsiniz:
https://www.usnews.com/news/best-states/rankings

-
@crazycells Amerika'da Yasanacak Eyaletin Secimi içinde söyledi:
USNews'in Saglik sistemi, Egitim, Ekonomi, Altyapi, Is Firsatlari, Suc Orani ve Genel Yasam Kalitesi konularinda eyaletleri siraladigi listeye suradan ulasabilirsiniz:

Hepsinin ortak noktası soğuk olmaları herhalde. Kıştan bahsediyorum :). Güzel yerler hep bize göre soğuk kar yağmayan yerlerde de sanki insan çeşidi biraz kötü yönde değişiyor izlenimi yaratıyor hep kafamda :)
-

New England ilk 10'a 3 tane eyalet sokmus, hehe!
Massachusetts, New Hampshire, Vermont.
Infrastucture'ddan kaybetmis hepsi yoksa daha da yukari cikarlardi.
Infrastructure'in icine kesin yolla da giriyordur. Soguk sebebiyle asfalft surekli patliyor. Ve ABD'nin en eski yerlesim merkezlerinden biri olmasi sebebiyle Boston'da mesela alt yapi eski. Ama gunluk hayata ne kadar olumsuz etki yapiyor orasi tartisilir.Yanliz North Dakota yasam kalitesi acisindan nasil bir numara anlamadim. Ne varmis arkadas North Dakota'da?
-
@gkhanfeez Amerika'da Yasanacak Eyaletin Secimi içinde söyledi:

Hepsinin ortak noktası soğuk olmaları herhalde. Kıştan bahsediyorum :). Güzel yerler hep bize göre soğuk kar yağmayan yerlerde de sanki insan çeşidi biraz kötü yönde değişiyor izlenimi yaratıyor hep kafamda :)
Norveç vs Suudi Arabistan 😄
-
@gkhanfeez Amerika'da Yasanacak Eyaletin Secimi içinde söyledi:
Soyle bir perspektif getireyim...
Zaten Homo Sapiens de Afrika'dan kuzeye yani soguklara cikinca aklini daha cok kullanmaya basladi, daha dogrusu bunu yapmak zorundaydi... Afrika'da ozellikle ekvator bolgesinde yilin her gunu 25 derece, yagmur da yagsa, ruzgar da esse sorun degil hava genel olarak guzel ve insanlarin hayatini olumsuz etkilemiyor. Fakat kuzeye gidince hava kosullari artik hayati olumsuz etkilemeye basliyor, cunku eger hayatta kalmak istiyorsaniz o kardan ya da dondurucu soguktan nasil kurtulacaginizin cozumunu bulmaniz gerekiyor, evler yapmaniz gerekiyor, bunlarin dayanikli olmasi da gerekiyor, evin disina cikmadan islerinizi halletmenizi gerektiren sistemler yapmaniz gerekiyor, evinize suyu getirmeniz gerekiyor, bir yerden bir yere gidebilmek icin yasadiginiz bolgenin altyapisini gelistirmeniz gerekiyor... Bu sekilde toplum da zamanla gelisiyor. Oysaki sicak bolgelerde kalan kisiler icin bunlarin hicbirini yapma zorunlulugu olmuyor.
-
Benim sweet home Alabamam yine kümeye oynuyor listeler yapılıyor sıralamalar değişiyor ama biz yine yokuz☺ Ama olsun bizimkisi kupa aşkı değil arma sevdası Roll Tide Roll Alabamalıyığ vesselam ☺ Bu arada @sadriabi abi güneyde bekleniyorsun ☺
-
@Rookie sagol canim kardesim :)
Valla sen kafana takma bu siralamalari falan. Sen orda sortla geziyorsundur ben 2-3 haftadan beri her sabah oglani okula goturmek icin arabanin camindaki buzlari kaziyorum 5-10 dakika heheBu arada onunumuzdeki yaz hanimla cocuk TR'ye tatile gittiginde tek basima arabayla asagilara inme fantazim var, arkadaslara ugraya ugraya. Simdilik gorunen duraklarim New Jersey, North Carolina, Nashville Tennesse, KNoxville Tennesee, sen de son duraklarimin guneyindesin. Bir de ilkokul arkadasim var Dallas'ta ama yok artik cok uzak. Bakalim gerceklestirebilecek miyiz? :)
Buyur sizin milli marsin sozlerini paylasarak mesajimi sonlandiriyorum hehe!
Sweet Home Alabama
Lynyrd Skynyrd
Big wheels keep on turning
Carry me home to see my kin
Singing songs about the south-land
I miss 'ole' 'bamy once again and I think it's a sin
Well I heard Mister Young sing about her
Well I heard ole Neil put her down
Well, I hope Neil Young will remember
A southern man don't need him around anyhow
Sweet home Alabama
Where the skies are so blue
Sweet home Alabama
Lord, I'm coming home to you
In Birmingham they love the Gov'nor, boo-hoo-hoo
Now we all did what we could do
Now Watergate does not bother me
Does your conscience bother you, tell the truth
Sweet home Alabama
Sweet home Alabama
Lord, I'm coming home to you, here I come
Now Muscle Shoals has got the Swampers
And they've been known to pick a song or two (yes they do)
Lord they get me off so much
They pick me up when I'm feeling blue, now how bout you?
Sweet home Alabama
Sweet home Alabama
Lord, I'm coming home to you
Sweet home Alabama, oh sweet home
Where the skies are so blue and the governor's true
Sweet home Alabama
Lord, I'm coming home to you -
@sadriabi Houston'a da bekleriz! :)
-
@knnrn Amerika'da Yasanacak Eyaletin Secimi içinde söyledi:
@sadriabi Houston'a da bekleriz! :)
Sevgili @knnrn cok tesekkur ederim, bilmukabele.
Bu gezi fikrim simdilik fantazi statusunde :) Bakalim...
Texas'a da inersem hele de Houston'a, siserim herhal araba kullanmaktan :) -
@sadriabi Biz bu yaz arabayla Houston'dan geze geze Vancouver'a gitmeyi düşünüyoruz. Hiç durmadan gidersek 37 saat gösteriyor. Bu memlekette bu süreler kısa kabul ediliyor diye biliyorum. Eyaletleri gezmeden tanımak mümkün olmayacak bence. Filmlerde gördüğümüz "road trip" macerası olacak :)
-
-
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum