[Arşiv] DV2023 Mülakat Deneyimleri
-
@Redbeard ihtiyaç oldukça yazarsniz memnuniyetle destek oluruz :)
-
@ozzgedenizz Çok teşekkür ederim değerli bilgi için Özge hanım :) ABD'de başarılar dilerim
-
Ve bir sorum daha olucaktı ben abd turist vizesine başvursam direkt redmı verirler greencard cıktıgı için bilen tecrube eden aydınlatabilir mi ?
-
@ozzy22 tebrikler yeni hayatınızda başarılar dilerim
-
@karaçay 6 aydan fazla kalırsanız yurt dışında almanız gere istiyorlar.
-
@demirnaz vizeniz hayırlı olsun, tebrikler.
-
@anlcn mülakatınızda şimdiden bol şans
-
@erme11 forum da okuduklarından öğrendiğim kadarıyla eğer greencard çıktıysa turist vize başvuruları red alıyor diye biliyorum. Gene benden daha deneyimli arkadaşlar bu konu hakkında daha fazla bilgiye sahiptir.
-
@ibrahimumut kesin red alıyor diyemeyiz ama yüksek oranda şansınızı düşürmüş oluyorsunuz. Çünkü turist vizesinde önemli olan nokta memuru geri döneceğinize inandırmanız, ama sizin hali hazırda içerde göçmenlik başvurunuz var DS formunu doldurduğunuz için. Yani memuru ikna etme işinizi kat be kat arttırmış oluyorsunuz. Buna rağmen turist vizesi alabilen var mı nadirende olsa var iyi bir plan ile kendinizi ifade edebilirseniz belki bir şansınız olabilir
-
@anlcn tebrik ederim mülakatta başarılar
-
@demirnaz Tebrikler vizeniz hayırlı olsun yeni hayatınızda başarılar🎈🎈✋🏻
-
@demirnaz Vizeniz hayırlı olsun, tebrikler
-
@erme11 merhabalar ben ve eşim Haziran ayında turist vizesi aldık ama size greencard çıkmış niçin başvuru yaptınız diye 3 defa sordular hiç ümidim yoktu belki eşimin bütün ailesi Amerikan vatandaşı olduğu için ayrıca daha önce 2 defa gitmemizden midir bilmiyorum vizeyi aldık
-
@ibrahimumut bu sene bir kaç kişi ds260 formu doldurmuş olmasına rağmen turist vizesini verdiler ama genelde alamayan arkadaşlarda oldu.
-
@erme11 ds260 formu doldurdugunuz için sistemden görüyorlar ben göçmen olmak istiyorum derken birde turist olmak istiyorum diyorsunuz çelişki oluyor. Ama bu sene alan arkadaşlar gördük ama red yiyen dağa coktu
-
@mehmetizmirli efwr surec yetişmez bana sıra gelmez diyorsanız shengen vizeniz varsa viyana vizesinden hong kong basvurabilirsiniz
-
@Emre-Kurtulmuş @mehmetizmirli bilmiyordum böyle olduğunu yanlış bilgi vermişim ozaman kusura bakmayın 🙂🙏
-
@anlcn Tebrik ederim, mülakatınızda da başarılar dilerim :)
-
@demirnaz tekrar tebrik ediyorum. Yolunuz açık, şansınız bol olsun.. bu yolda bana verdiğiniz destek için ayrıca teşekkür ediyorum:) Yeşilkart forum bana yeni bir arkadaş kazandırdı..Umarım Amerika' da yollarımız kesişir:)
-
@nura yeni hayatınızda başarılar dilerim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum