Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2023 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
21.4k 1.6k 1.7m 1.5k

• @zümrüt-Eryigit Forumdaki tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir ama bence aos sürecinizi bir an once başlatmanız en mantıklı seçenek gibi duruyor.

• @lumos, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

@mfd35 Merhaba, forum kurallari geregi sorulariniza daha detayli cevaplar alabilmek icin lutfen vize surecinizi imzaniza tasiyin.

Eger DV2023 talihlisiyseniz, burada degil de DV2023 asamalariyla ilgili baslikta inceleme yapmanizi tavsiye ederim. Bir de Hangi kosolosluktaniz bilmiyorum ama DV2023 Excel tablosunu da de mutlaka inceleyin.

Merhaba, imzanızdaki bilgilere göre dosya numaranız 30 binlerde ve mülakat tarihinizin 25 Temmuz 2023 olduğunu görüyorum. Bizim dosya numaramız 17 binlerde ve halen mülakat tarihi alamadık. Acaba neler yaptınız? Bize bir tavsiyeniz olur mu?

Saygılarımla.

• Arkadaşlar selamlar tekrardan.

Bizim mülakat tarihi halen verilmedi. 2023 DV Talihlileri Durum Takibi Excell dosyasına baktığım zaman numaraları benden çok daha yukarıda olanlar mülakat tarihlerini almışlar. Nasıl oluyor anlamadım. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Çok yoruldum açıkçası.

Şimdi mülakat tarihleri Eylül ayından sonrasına da veriliyor mu? Yoksa Eylül ayına kadar mülakat tarihlerinin hepsinin bitmiş mi olması gerekiyor?

Diyelim ki 15 Ağustos 2023'de yeni mülakatlar açıklandığında, mülakat tarihlerini Ekim ya da Kasım ayına verebilirler mi? Yoksa Ağustosta açıklanacak mülakatlar için Eylül ayı son ay mı olmuş olacak?

Cevaplarınız için teşekkürler.

• @yakupkaplan 15K üzeri olup mulakat alanların tamamı dosyasını başka konsolosluklara taşıyanlar. 15K altı olanlardan da bircok kişi dosyasını taşıyarak mülakat aldı.

• @yakupkaplan vize son basım tarihi 30 eylül. daha sonra yıl kapanmış oluyor. o sürece kadar vize mülakatı alıp onaylatmanız gerekiyor.

• @kuzey, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

@yakupkaplan 15K üzeri olup mulakat alanların tamamı dosyasını başka konsolosluklara taşıyanlar. 15K altı olanlardan da bircok kişi dosyasını taşıyarak mülakat aldı.

Mazur görün lütfen cahilliğimi.

Başka ülkelere taşımak bu kadar kolay mı? Çünkü başka ülkelere normal vize almak bile zorken bunu nasıl yapıyor insanlar? Bilginiz varsa paylaşabilir misiniz?

Benim bildiğim başka ülkelerde randevu almak için o ülkede oturumun olmuş olması gerekiyor doğru mudur?

• @yakupkaplan Ben dosyamı taşımadım, bu yüzden çok detay bilmiyorum. Forumda "dosya taşıma" diye aratarak dosyasını taşıyan arkadaşların tecrübelerine ulaşabilirsiniz.

• @yakupkaplan oturum izni talep etmeyen konsolosluklar var Yavuz bey. Onları araştırıp dosyanızı taşımak üzere talepte bulunabilirsiniz. Kabul konusunda biz biraz erken hareket ettiğimiz için Viyana’dan kabul almıştık. Şimdi sürecin sonuna yaklaşıldığı için konsolosluklara çok sayıda bu yönde talep gidiyor. Ama yine de vakit kaybetmeyin şansınızı deneyin.

• @yakupkaplan 30 eylül vizenin basılabileceği son tarih, 15 ağustosta mülakat dağıtacağını pek sanmıyorum ankaranın çünkü genelde mülakarları 1.5 ay sonrasına veriyor ağustosta mülakat vermesi pek olanak verdiğim bir şey değil. Son bültenin mülakatlarını zaten geçen gün dağıttı tekrar bir ek dağıtım yapar mı pek sanmıyorum bu saatten sonra

• ⭐⭐⭐

@yakupkaplan Dosyami tasidim.

• @lumos merhaba yeni mi taşıdınız?

• Selamlar Arkadaşlar :hand_with_fingers_splayed_medium-light_skin_tone:

14 Temmuzda girdiğim mülakatımın :cherries: bugün meyvesini pasaportumu teslim alarak almış bulunmaktayım:palms_up_together_light_skin_tone: . Gerçekten tarifsiz bir duygu desteğini esirgemeyen her bir arkadaşıma sonsuz teşekkürler sunarım :crossed_fingers_medium-light_skin_tone: .

Herkesin bu duyguyu tatmasını temenni eder, vizesini almış ve alacak olan arkadaşların Amerika'daki :united_states: yeni hayatında sorunsuz ve başarılı bir hayata sahip olmalarını temenni ederim.

Geriye 31 Temmuzdaki uçuşum :airplane: kaldı, ülkeye girdikten sonra da deneyimlediğim ve deneyimleyeceğim herşey size aktarmaya devam edeceğim.

Sağlıcakla kalın! :waving_hand:

• @Berkay-BHR tebrikler vizeniz hayırlı olsun

• @ozzgedenizz Teşekkür ederim. :folded_hands_medium-light_skin_tone:

• @Berkay-BHR Çok ama çok tebrik ediyorum. Yeni hayatınızdaki gelişmeleri okumak için sabırsızlanıyorum. Başarılar dilerim.

• @Berkay-BHR çok tebrikler hayırlı olsun

• @Berkay-BHR Şimdiden yeni hayatınızda başarılar bol şanslar :)

• @Berkay-BHR tebrikler vizeniz hayırlı olsun bol şans dilerim

• @Berkay-BHR Tebrikler, yolunuz açık olsun

• @Berkay-BHR tebrikler vizeniz hayırlı olsun bol şans dilerim

Benzer Başlıklar

• DV2024 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    31k
    1
    50 Oy
    31k İleti
    2m Bakış
    F
    @tolgasatir merhaba bende 2 yıl önce soy ismimi değiştirdim o zamanlar yeni bir madde geldi e devletten hemen değiştirebildik bu sene talihli seçildim ds 260 formumu yeni soy ismime göre doldurdum kimliğim ve ehliyetimi yenilettim ama pasaportum yeniletmemiştim kullanmadığım için 10 yıllıktı ds 260 formunu doldururken pasaport numaramıda girdim şimdi pasaportumu yeni soy ismim yazması için değiştireceğim mecbur peki bu bana mülakatta sıkıntı yaşatırmı veya pasaport yenilettiğim zaman pasaport numaram değişmiyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum kendimce yardımcı olabilecek varmı?
  • DV2022 Bekleme Odası

22k
    1
    45 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    istalinI
    Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası @Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız.. "kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.] konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen. https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin :)
  • DV2018 Bekleme Odası

6
    0 Oy
    6 İleti
    2k Bakış
    profaxesP
    Sadece ögrenmek istedim, sonuçta süreci yönetirken beklentilerimde bu olasılıkları da düşünebilmek için.
  • DV2019 bekleme odası

8k
    6 Oy
    8k İleti
    3m Bakış
    delikadir54D
    @nuhkan34 yas 40 . 21 yildir universite ogrencisiyim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

24

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k