Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Kahve türleri ve kahve makineleri

Taşındı Mutfak ve Yemek
24 18 1.3k 15

Benzer Başlıklar

• Kiyma ve et

Mutfak ve Yemek
    10
    0 Oy
    10 İleti
    1k Bakış
    deebeeD
    @Ezgi-2, içinde söyledi: Kiyma ve et Merhabalarr. California Newport beach, Huntington beach civarında bildiğiniz Türk(müslüman) ya da Yahudi kasap var mı? Helal kesim et bulamıyoruz costco, walmart, trader joe’s vs vs gibi tüm büyük marketleri gezdik helal kesim ya da kosher et bulamadık. 😔 Helal kesim olmayanlar çok kötü koktu bana ve midemi bulandırdı. Garip bir tat ve koku oldu. Yiyemedim. Sonradan dank etti etler helal kesim değil diye. Bilen biri varsa aramızda lütfen acil yardım? 🙏🏻 Merhaba, Hamle Market ve Wholesome choice’e bakabilirsiniz.
  • Türk damak tadına uygun yoğurt tarifi

Taşındı Mutfak ve Yemek
    17
    7 Oy
    17 İleti
    3k Bakış
    Vildan 0V
    Bunu da hiç duymadım, benim gittiğim organik marketlerde olmuyor olabilir. Şu anda New York'ta kolayca bunları buluyorum, New York'ta olanlar için öneri olarak kalsın.
  • 3 farklı simit çeşidi

Taşındı Mutfak ve Yemek
    8
    1
    9 Oy
    8 İleti
    653 Bakış
    D
    @EzgiLera Evet evet biliyorum. Ben yine de Türkiye'den taze taze götürmek istediğim için sordum aslında. Size de teşekkürler Yine de aynı sorumun cevabını bilen varsa şimdiden çok teşekkür ederim.
  • Amerika 'da hangi suları tercih ediyorsunuz ?

Taşındı Mutfak ve Yemek
    40
    2 Oy
    40 İleti
    8k Bakış
    NewyorkNewyorkN
    Su takintim vardi zaten o suyu icmem bu suyu icmem gibi belkide bahaneydi cunku nedense hayatim boyunca cok fazla su tuketen biri olmadim hic,(tuketmeliyim biliyorum)nerede yasarsam yasayayim hep satin aldim ictigim suyu, yasadigim yerde musluktan hatta aritma olmadan bile icebiliyorsun..Ama ben hala inatla 24 paketi $3.55 dolar olan pureaqua yi iciyorum hicte sikayetim yok gayet mutluyum tadida tam istedigim gibi ama her zaman bir ara aritma cihazini alip denemeliyim 'arıtma cihazı alacagim bir gun derken aradan yillar gecti hala bir gun bir aritma cihazi alma planim aklimin bir koselerinde duruyor.Bu konuya denk gelmis olmam iyi oldu bana aritma cihazi alacagim gunu bir kez daha hatirlatmis oldu derken kendi kendime: umarim bu kez kesin alirim! sanirim? alirim degil mi?Bir gun alacagim o cihazi diyorum..
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

17

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k