Dolar Çıldırdı
-
@redsat2000 askere gidenlerin meshur sozu "sevebilirler ama zamani durduramazlar" Amerika'daki birisi 15 bin dolari 3 ayda kazanir iken biz 3 yilda kazanmaktayiz. 3 yil elbet gecer. ama bu insanimsilarin beyin tutulmasi gecmez
-
yandaşlardan yardım yada iş birlikçi olmayanlar zaten şimdiden pişman oldular karşı tarafta ki kişiler beter olun diye söylenip tüm ülke olarak bataklığa saplanan bir ülkede yaşıyoruz
-
Gün içinde 35 kuruş yükselip ardından iniş gösteren dolar, tekrar atağa geçerek;
$1 = 23.73 Türk Lirası konumuna gelmiş bulunmaktadır.
-
@redsat2000 bu durum ayni zamanda 20 senelik ogretilmis caresizlik sonucu. Insanlar hem ikiye ayrildi bununla da kalmadi dusman gibi oldular birbirine. Medya vs ne dersen hukumetin elinde, belli bir gelir ustundeki insanlarda banane diyorlar. Emekci bu ulkede her zaman ezilmistir cunku birlik olmayi bilmemistir. Koylunun kooperatif olup daha gelismesi bizim ulkemizde hicbir zaman olmayacagi gibi, isci sinifida hep ezik kalacak maalesef. Bu secimde belki halk biraz gormustur diye umutluydum ama maalesef. Politik olarak bu ulkeden bir halt olmaz diyerek oy kullanmayan insanlarda var, onlarin da nattirinimina otture botture :)
-
sakin gulmeyin 1 ytl=0.4 US cent
-
@sir-altan gülücek bişey yok daha kötü de olacak öyle görünüyor, bir bavula para doldurur ekmek almaya gideriz artık.
-
bu saatten sonra dolar mı çıldırdı biz mi çıldırdık bilemiyorum
-
şampiyonlar ligi için gelen turistlerin sözleri
https://www.haberler.com/spor/sampiyonlar-ligi-finali-icin-istanbul-a-gelen-16015655-haberi/
-
Silindi.
-
$1 = 23.74 TL
-
-
....vay vay vay, tum dusmanlarimiz temmuzda catlayacak,edirnedeki vatandaslarimizda bulgaristana gidip alis veris yapacaklar.politikacinin namuslusu cok azdir, zaten durust insan politikaci olamaz,olursada basarili olamaz.sene sonuna dogru dolarin 40 lirayi bulacagini tahmin ediyorum.
-
@sir-altan 0.04
-
1000 liraya saat aldim. Reddit'de bakayim dedim bakmaz olaydim =D

-
turk lirasi dustukce bende oturdugum yerde turk parasiyla milyoner oluyorum.
-
Birisi youtube da demişti greencard işlemlerine %100 zam gelebilir diye. Eğer gelirse çocuklu aileleri bütçesini zorlayabilir
-
Silindi.
-
@newbie97 göçmen olmayan vize ücretlerine mayıs ayında geldi zaten. green kart için daha bir haber yok.
-
@ayvalik10 ben vermeye raziyim yeterki bana talih ciksin! :D
bir de yurt disi yasagi gelmesin Avrupa gib Shengen gibi yeterli. Her sey zamli zaten, bagisikligim var
-
@ayvalik10 yüzde kaç zam geldi onlara
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum