F1 vizesine ne zaman başvurmalıyım?
-
Geçtiğimiz yaz Work and Travel programı ile amerikada bulundum. Program bitti ve döndükten sonra şuan okulumu bitirmeye çalışıyorum. Ocak ayı sonunda mezun olmuş olacağım kısmetse. Bir işe girmeden önce dil seviyemi yükseltmek istiyorum ve WAT'tan kalma biraz birikimim ile ABD'de dil okuluna gitmek istiyorum. Vizeden red almamak için ne zaman başvurmamı önerirsiniz? şimdiden teşekkürler.
-
@ahmet-tokdemir F1 vizesine ne zaman başvurmalıyım? içinde söyledi:
Geçtiğimiz yaz Work and Travel programı ile amerikada bulundum. Program bitti ve döndükten sonra şuan okulumu bitirmeye çalışıyorum. Ocak ayı sonunda mezun olmuş olacağım kısmetse. Bir işe girmeden önce dil seviyemi yükseltmek istiyorum ve WAT'tan kalma biraz birikimim ile ABD'de dil okuluna gitmek istiyorum. Vizeden red almamak için ne zaman başvurmamı önerirsiniz? şimdiden teşekkürler.
En yakin zamanda basvuru yapmanizi tavsiye ederim, okul mezuniyetinden sonra ne kadar uzun sure arada bosluk kalirsa vize almanizin o kadar zor olacagini dusunuyorum.
ayrica su konulari incelemenizi tavsiye ederim, sorularinizi direkt ilgili konularda sorabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/97/f-m-öğrenci-vizeleri
-
@crazycells öncelikle cevap için teşekkür ederim. Yakın zamanda dönüş yaptığım için (28 eylül) tekrardan gitmek isteyişimi yanlış anlayıp vize vermemeleri daha yüksek ihtimal değil o zaman doğru mu anladım?
-
@ahmet-tokdemir F1 vizesine ne zaman başvurmalıyım? içinde söyledi:
@crazycells öncelikle cevap için teşekkür ederim. Yakın zamanda dönüş yaptığım için (28 eylül) tekrardan gitmek isteyişimi yanlış anlayıp vize vermemeleri daha yüksek ihtimal değil o zaman doğru mu anladım?
eger mezun olduktan sonra, ise baslamayacaksaniz, issizken ve okumuyorken almaniz kanimca daha zor olur. Eger bir ise baslayacaksaniz, daha sonrasinda basvuru yapabilirsiniz tabii. Sonucta onemli olan Turkiye'ye geri doneceginize ikna olmalari, siz kendi dosyanizi bizden daha iyi bilirsiniz :)
-
@crazycells Ben şuanda iki arada bir derede kalmış durumdayım :) Sizin tecrübelerinizden faydalanmak istedim. Sanırım mezuniyete az bir süre kala başvurmak en iyi seçenek gibi şuan için.
-
iki ara birdere durumu yok. Hesabındaki paraları şişirmeye başla ve mezun olur olmaz başvur. Kesin
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
47
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum