Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

• @muhammedd hayır ben vize almadan başvurdum belki ondan kabul etmemiş olabilirler

• ⭐⭐⭐⭐

@devrim09 Garanti olsun, bir gidip gelin derim.

• ⭐⭐⭐

@devrim09, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar merhabalar mülakatımı Umman a taşıdım fakat yeşil pasaportum olmasına rağmen benden vize istendi acele ederek dosyamı bir an önce taşımak için yeşil pasaportun üstüne vize almış oldum.Ve mülakatımı taşıdılar ancak ilk 30 gün giriş yapmazsam vizem iptal oluyor bu durum mülakatta sıkıntı yaratır mı? Ne dersiniz grişte problem olacağını düşünmüyorum ama mülakat için içime şüphe düşürdü.(yeşil pasaportla 90 gün kalabiliyorum Umman da)Böyle bir tezat var ortada ne dersiniz?ne yapmamı önerirsiniz?

Mülakat tarihiniz eğer yakınsa bence biraz tatil olsun diyerek Umman’a gidin hem heyecanı atlatmış olursunuz hemde sağlık raporu işlerini halledersiniz

• Şunuda belirtiyim adaşım olan arkadaş vizesiz dosya taşımış.Yeşil pasaportu olduğu için umman Türkiye büyükelçiliğine sormuş gelen yanıtı alıntılayıp cevaplamış.Vizesiz dosyasını taşımışlar benim düşüncem ordaki çalışan memurun dikkatsizliğine denk geldiğim kanısındayım.

• @ermandr hayır alamadık daha mülakat tarihi

• @waterman Maalesef daha mülakat tarihim gelmedi.

• Dosya taşıma

• @tohma31 Numara sizin mi? Ben çok anlayamadım açıkçası yazan verileri bu sebeple sormak istedim.genel olarak

• @ermandr Dosya ready, 7 şubatta mülakat dağıtımı yapılmış, mülakat aldığı konsoloslukta mülakata girmemiş dosyayı ankaraya taşımış, lakin ankara mülakat vermedi. şuan 10-11k üstü kimse ankaradan mülakat almadı alamadı, dosyalar şuan ceac sistemine göre hazır durumda ondan mülakat almış gibi görmeniz normal

• Arkadaşlar iyi akşamlar.
    son yolladıgım konsolosluktan şöyle bir mail dönüşü aldım.

''Thank you for contacting the Immigrant Visa Unit

We are working diligently to resolve our backlog as quickly as possible. As a result, we will not accept requests to transfer cases from other Embassies or Consulates unless the petitioner or beneficiary is a resident of Colombia, Venezuela, or the Dutch Caribbean islands, or the beneficiary is legally present in Colombia and will remain so for the entire period of the immigrant visa process.

Please provide proof of your legal presence in Colombia with your transfer request. A tourist admission stamp is insufficient as we cannot guarantee that we can transfer, schedule, and process your case within your 90-day admission period. Acceptance of a transfer request does not necessarily mean we will expedite or prioritize your case, and you may still need to wait for an appointment to become available.

Embassy Bogota is the designated Immigrant Visa processing post for residents of Colombia, Venezuela, and the Dutch Caribbean islands.

We hope this information is helpful.

  

Sincerely,''

fiziken orada olsam dosya taşıyabilir miyim acaba?

deneyim ve bilgisi olan arkadaşlarım yanıtlarsa çok memnun olurum.

teşekkürler.

• ⭐⭐⭐

@ONURSUNTER01, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar iyi akşamlar.
    son yolladıgım konsolosluktan şöyle bir mail dönüşü aldım.

''Thank you for contacting the Immigrant Visa Unit

We are working diligently to resolve our backlog as quickly as possible. As a result, we will not accept requests to transfer cases from other Embassies or Consulates unless the petitioner or beneficiary is a resident of Colombia, Venezuela, or the Dutch Caribbean islands, or the beneficiary is legally present in Colombia and will remain so for the entire period of the immigrant visa process.

Please provide proof of your legal presence in Colombia with your transfer request. A tourist admission stamp is insufficient as we cannot guarantee that we can transfer, schedule, and process your case within your 90-day admission period. Acceptance of a transfer request does not necessarily mean we will expedite or prioritize your case, and you may still need to wait for an appointment to become available.

Embassy Bogota is the designated Immigrant Visa processing post for residents of Colombia, Venezuela, and the Dutch Caribbean islands.

We hope this information is helpful.

  

Sincerely,''

fiziken orada olsam dosya taşıyabilir miyim acaba?

deneyim ve bilgisi olan arkadaşlarım yanıtlarsa çok memnun olurum.

teşekkürler.

Geçen yılda aynı şey yasanmıstı fiziken orda olursanız değerlendireceğiz diyorlar %70 oranındada kabul ediyorlardı. Şunu da eklemek isterim ki geçen yıl Taylandan böyle bi mail alan Sevgili @Stiff süreci olumlu ilerlemedi. Kısacası sizin alacağınız riske bağlı ki; maildede garanti edemiyoruz diyorlar. Maddi imkanınız varsa kesinlikle deneyin en azından venezuellayı görürsünüz

• yanıtınız için teşekkür ederim.
    gitmeden bunun planını konsoloslukla yapmamız mümkün değil anladığım kadarıyla.
    oraya gittiğimizde bunun kanıtlanmasını nasıl bildirmemiz gerekiyor acaba?
    birde orada ne kadar bekleme yapılacak?
    bununla alakalı bilginiz var mı?

• ⭐⭐⭐⭐

@ONURSUNTER01 Kolombiyanın başkenti Bogota üç ülkeye bakıyor. Kolombiya, Venezuella ve Hollanda Karayip Adalarında ikametiniz yoksa kabul edemeyiz diyor.

• yanıtınız için teşekkür ederim.
    bir üstte cevap veren arkadaşla sizin söylediğiniz eşleşmiyor.
    açıkçası biraz kafam karıştı.
    araştırmaya devam etmek daha iyi olacak gibi.

• @ONURSUNTER01 Yazıda "Lütfen transfer talebinizle birlikte Kolombiya'daki yasal varlığınıza dair kanıt sağlayın. 90 günlük kabul süreniz içinde durumunuzu aktarabileceğimizi, programlayabileceğimizi ve işleme koyabileceğimizi garanti edemediğimiz için turist kabul damgası yetersizdir." diyor

• teşekkür ederim.
    araştırmaya devam edeceğim.
    iyi akşamlar dilerim.

• @ONURSUNTER01 Rica ederim. Umarım en kısa sürede hangi ülke olursa artık, transfer edebilirsiniz🙏

• çok sağ olun.
    olumlu dönen olmadı desem yeridir.
    en olumlusu bu mesajda öğrenmeye çalıştığım oldu.

• @ONURSUNTER01 Siz de sağolun.
    İngilizcenizin yeterli olmadığı noktada gelen mesajları kopyalayıp buraya yapıştırın. Bu çok büyük kolaylık sağlıyor.

• ⭐⭐⭐

@Serap-2 genelde bunu yetersiz bulduklarını söyleselerde transfer işlemini kabul etme yetkisi konsoloslukta ülkeye girişten sonra genelde dosyayı kabul ediyorlar, böylesine bi durumla önceden karşılaşıldı..

Benzer Başlıklar

• 0 Oy
    1 İleti
    301 Bakış
    P
    Merhabalar Yaklaşık 1.5 senedir kaçak olarak Amerikada kalıyordum ve 3 ay önce amerikalı kız arkadaşım ile evlendim ailemdeki acil sağlık sorunundan dolayı acil sağlık iznine başvurmak istiyorum.Amerikaya geri geldiğimde sınırda sorun yaşarmıyım?Yaşayacak olursam gitmeden bunun önlemini nasıl alabilirim?Bu konuda yardıma ihtiyacım var..
  • DACA statusunde biri ile evlenip Green Card almak

Taşındı Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler gocmen vize green card vize
    2
    0 Oy
    2 İleti
    463 Bakış
    crazycellsC
    @numan011, içinde söyledi: DACA statusunde biri ile evlenip Green Card almak Merhabalar,Amerikada yaşayan kızarkadaşımın DACA vizesi mevcut(bu sene vizesini sorunsuz yeniledi tekrardan)eğer kızarkadaşımla evlenirsem aile dayanaklı green card veya benzeri bir oturum izni alabilir miyim ve ne tür bir statüye sahip olurum? Bu konuda bana cevap verip bilgilendirirseniz çok mutlu olurum. Maalesef DACA statusundeki kisiler ne ABD vatandasi, ne de Green Card sahibi olarak sayilmiyor. O nedenle tahminimce DACA statusune sahip biriyle evlenmek size gocmenlik icin hicbir fayda saglamayacak. Ama emin olmak adina, sorunuzu bir de Muslu Hukuk Burosu'na sormanizi tavsiye ederim: https://yesilkartforum.com/forum/category/120/muslu-hukuk-bürosu-sorularınızı-cevaplıyor
  • Green card basvuru

Greencard Loto Başvurusu Soruları green card forum
    8
    0 Oy
    8 İleti
    830 Bakış
    A
    Resmi siteden örneklere ve ölçü bilgilerine ulaşabilirsiniz, ölçü bilgileri detaylar yönergede de mevcut. Ayrıca aşağıdaki başlığı da inceleyin, işinize yarayacaktır. https://yesilkartforum.com/forum/topic/232/green-card-çekilişi-için-evde-nasıl-fotoğraf-çekilir?page=1
  • i-751 basvurusu (kosullu Green Card'in kosulunu kaldirmak)

Taşındı Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler evlilik green card i-751
    226
    0 Oy
    226 İleti
    15k Bakış
    yigit mert celikY
    Merhabalar I-751 formunu doldurdum ve receipt aldim kendim tir soforuyum ve cdl yenilemek icin dmv ye gittigimde mektupla beraber kabul etmediler benden 10 yillik green cardin physical kart halini istediler, tek isim bu bunu cozmenin bi yolu yok mu?
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

30

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k