Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

eb3vize.com İstihdam Bazlı Green Card

Sabitlendi Taşındı İş Dayanaklı Göçmen Vizeler
1.5k 214 145.4k 246

• @Kayhan-Ozcoshar Guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim. Bilmukabele. Umarim hepimize current olur. Bu arada bdv hakkinda ne dusunuyorsunuz ilgililer mi ya da guven bagi hissettiniz mi? bazi yabanci sitelerde firmalara guvenmeyin kendiniz gelip is bulmaya calisin diyor bazilarida oneriyor bilemedim.

• @Muratcan-0 ilgililer ve employer madik atsada hemen baskasi ole degistirecekler.size sunu soyliyeyim eb 3 unskilled zaten kendi icinde cok zor misirikli ve kontrolun sizde olmadigi bir yol.Ia vereniniz batabilir sizi ustem3kten vazgecebilir yada uicis den kaynakli sikintilar olabilir.Ama negatifine gore pozitif leri daha agir bastigi ve coluk cocuk kari gibi beni burada baglayacak f vizesinden sonra burada kalabileceği en iyi yol bu oldug7ndan dolayi sectim.Bdv 30 yildir bu sektoede ve en buyugu turklerin 2 ayda actigi herhangi bir gecmisi olmayan islermelerden degil.ondan s3ctim ilgileri gayet iyi.Bizim icin onemli olan petition bittiginde current olmamiz insallah.kendin de yapabilirsin ama cevren nazinin gececegi amerkikali bir employer taniyorsan ne ala ki ben yinede bu işi profesyonel yapan birini her zaman tercih ederim ama karar sizin

• @sezgisarikas 2025 lotosu çıkarsa. Peşinat çöp mü?

• @Kayhan-Ozcoshar BDV'nin Türkçe desteği var mı? F1 vizesiyle ABD içerisinde olursak 2 yıl sürdüğünün varsayarsak süreç sürerken bir yerde yasal çalışamıyoruz dimi? Av. Remzi Kulen 2020'lerin başvuruları daha yeni işleme konuldu demiş. Biz TR'den başvurursak randevuların durumu da malum en az 4-5 yıl sürer mi? EB3 harici bir çözüm bulamıyorum. Bunun süreci de biraz imkansız gibi duruyor.

• @bismail yani kral ne diyim, ben sürece dahil oldum eb3vize.com ile. Bu tür detayları onlar size daha iyi verir ama, 15 senedir green carda başvurupta çıkmayan insan biliyorum ben. İnanın kendi tercihiniz o ne demiş bu ne demiş çokta umrumda değil açıkçası. Burda 2-3 sene sonra bu vizeyle gidenleri izlemek istemiyorum. Veya binde bir GC ihtimalini beklemek istemiyorum. Herkesin kendi tercihi, birazda cesaret ister bu işler. Saygılar..

• Kumar veya loto oynar gibi bir durum bu. Boşa atabilecek paranız ve zamanınız varsa, yapın bunu

• @denizaker kimsenin ne boşa atılacak parası nede zamanı var, gereksiz bir yorum olmuş. bahsettikleriniz azımsanmıcak miktarda. burası insanları aşağılamanın yeri değil.

• @danzel ABD içerisinden toplam 17 ay sürüyor. B1/B2 ile geldikten sonra 90 günü geçirip 91. gün F1 statü değişimi için başvurunuzu yapıyorsunuz. Kalan 14 ay ise EB3 için sürecin bitip gerçekleştiği süre. 90 gün + 90 gün ilk 6 ay, F1 statü uzatma ile 6 ay daha ve 2. kez F1 statü uzatma ile 6 ay daha. 2. uzatma bitmeden EB3 süeciniz tamamlanıyor. Sonrasında da çalışmaya başlayıp 1 yıllık zorunlu çalışma sürenizi bitiriyorsunuz. Toplamda 29 ayın sonunda greencard sahibi olarak süreci tamamlıyorsunuz..

• @Kayhan-Ozcoshar Türklerle bir sorununuz mu var? Ne demek "Türklerin 2 ayda actigi herhangi bir gecmisi olmayan islermelerden degil" ? Türk yazarken T'sini büyük yazmak zorundasınız bu 1. Turk değil Türk bu 2. Irkçılık nedir diye sorsalar bu gönderinizi gösterirdim. Yabancı daha güvenilirse sizin gözünüzde, bu size kalmış ama gönderilerinizde bunu vurgularcasına bu forumda yazamazsınız!!

• @denizaker Hayatımızın kumarını Türkiye'de yaşamaya çalışarak oynuyoruz zaten. 20.000$'ın lafı olmaz bu simülasyondan çıkmak için

• @denizaker, içinde söyledi: eb3vize.com İstihdam Bazlı Green Card

Kumar veya loto oynar gibi bir durum bu. Boşa atabilecek paranız ve zamanınız varsa, yapın bunu

https://www.uscis.gov/working-in-the-united-states/permanent-workers/employment-based-immigration-third-preference-eb-3

USCIS'in sitesine bakarsanız loto veya kumar olmadığını görürsünüz. Bu kanunla tanımlanmış bir vize türü. Sadece Türkiye'de çok bilinmiyordu. Şimdi o da değişti.

• Arkadaslar! Sizce mantiken yani, bu EB3 cikma suresini beklemeye gerek var mi hani sonucta 100% garanti degil, konsolosluktanda reddedilme orani yuksek zaten red vermeye yer ariyorlar. Yoksa Kanada'da yasam ve PR fikri mi size yakin geliyor? cunku bakayim dedim. EB3 icin Turk sirketi 20.000 usd, bdv solutions sirketi 27.500 usd istiyor taksitli sekilde. ama baktimda Kanada icin en ucuz 2 yillik college'larin yillik ucreti 8.000 cad, 2 yilin toplami 16.000 cad, 20 saat calisma, tatilde 40 saat calisma falan imkanlari var. Ve bu firsatlari degerlendirmekte zorlandigimi hissettim ve buraya sizlere sormak istedim sonucta goc ile alakali bir site, siz ne derdiniz? goruslerinizi merak ediyorum.

• @Muratcan-0 bu birazda size kalmış bişey burada bende dahil çoğu kişi Amerika sevdalısı olduğumuz için illede Amerikanın şartlarını zorlayalım diyoruz, yaşınızı bilmiyorum ama imkan varsa kanada da geçerli bir bölüm okuyup orada daha yüksek standartlarda kalmayı değerlendirebilirsiniz, biraz da yaşla alakalı bir yaştan sonra bunun okulda ne işi var diyerek potansiyel mülteci gözüyle bakıyorlar, birde Amerika eb3 ile gidince yaşmış vasıfmış bunun ile uğraşmak zorunda kalmıyorsun gidene gelme demiyorlar (en azından ben eb3 ile gidemeyeni duymadım) ama eb3 ile verilen maaşla geçinmek zor, benim düşüncelerim bunlar yine de iki olasılığı da değerlendirip düşünün ben biraz önce avrupayı araştırıyordum mesela.

• @Muratcan-0 çok özür dileriz ama konsolosluğun ret oranın yüksek olduğunu hangi veriye istinaden söylediniğiniz merak ediyoruz. Bizimle ve buradaki insanlarla paylaşırsanız seviniriz. Çünkü konsolosluklar hiçbir zaman istatistik verisi açıklamıyorlar sadece kaç kişiye vize verdiğiniz açıklıyorlar. Bundan dolayı merak ettik. Teşekkür ederiz.

• @Murat-4 EB3 vizesinde sponsor olan şirkette 1 yıl boyunca haftada 40 saat çalışma zorunluluğu var. Dilerseniz diğer saatlerde başka işlerde de resmi olarak çalışabilir ve para kazanabilirsiniz bu tamamen size kalmış.

• Bu ileti silindi!

• @Muratcan-0 eb3 ile ilgili sorularınıza buradan da yanıt bulabilirsiniz bu konu eb3vize.com'a ait bilginize.

• süreci Türkiye'de başlatıp devamında Amerika'da ilerletme şansımız var mı? Eğer varsa buradaki konsolosluğun insafına kalmamak açısından en geç ne zaman veya hangi aşamada Amerika'ya giriş yapmalıyız?

• ⭐⭐

@Maliyeci daha önceki sayfalarda bu konular yazılmıştı. Perm süreci biter bitmez orda olmalısınız ve statünüzünde F1 e dönmüş olması gerekiyor.

@eb3vize-com, içinde söyledi: eb3vize.com İstihdam Bazlı Green Card

@selamibasaran şu anki ortalam süreleri sizlerle paylaşmak isterim.

PWD: 6 ay
    İlan: 2 ay
    PERM: 6 ay
    I-140: 15 gün (Premium Process'den dolayı)
    Sonrasında dosyanız current ise ya konsolosluğa ya da USCIS'e gönderilmektedir.
    I-765 (EAD) : 2-3 ay
    I-131 (Advance Parole) : I-765 onayından sonra 3-4 hafta içinde
    I-485 (Greencard) : 10-11 ay

NOT: Yakın zamanda alınan onayların ortalamasına göre paylaşılmıştır. Dönemsel olarak değişiklik gösterebilmektedir.

• benim j-1'den kalma ssn'im var. eb3 için eşim adına başvuru yaparsam ve bu süreçte kendi ssn'imi kullanarak çalışsam bu durum greencard alma konusunda sorun oluşturur mu?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

50

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k