DV2025 Sohbet Odası
-
@Chromium Malum şahıs tabii ki gitsin ancak olurda ABD'ye gitsem bile ailem burada yaşadığı için "aman ne olacak ben kurtardım kendimi, kim gelirse gelsin" diyemem sanırım hocam. Her ne kadar giderek refaha kavuşmuş olsak bile ailemi düşünmeden böyle bir karar veremezdim.
-
@Uçan-hollandalı sağolun =)
-
@Chromium, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Dediğim gibi sırf green card çekilişine yoğunluk olmasın düşüncesiyle gittim yarım saat bekleyip oy verdim. Bir süre daha sıra gelmeseydi çıkacaktım valla.
Bir oyumu logosunu daha çok beğendiğim için logosunda güneş olan muhalif partiye verdim. Ötekini de malum büyük muhalif lidere.
Artık hayırlı mı olur ne olur bilmiyorum.
Sana Green card vereceğiz ama Erdoğan %80’le gelecek deseler anında bu teklifi kabul ederdim. Ben Amerika’ya gideyim de Türkiye’yi kim yönetiyorsa yönetsin.
Hayirli olsun. Umarim bazi seyler eskiye nazaran daha guzel olur. Kuslukler kufurler liyakatsizlik lar bitmesi temenni ile.
Ekonomi zamanla duzelir alim gucu zamanla yeni reformlar ile yukselir.
Ama liyakatsiz isini bilmeyen bakkal bile emanet edilmeyecek adamlar gorevde olursa ulke gram ilerlemez.
Haftaya yeni bir defter ve guzel bir gun ile baslamak dilegi ile.. -
@celica ben de öyle eğer Biden dedem yaşarsa 5-6 sene sonra. Göçmen dostu dedem benim..
-
@misha90 Dedeye sahip çıkalım henüz genç sayılır 🤣
-
Ben trumpçıyım arkadaş. Oyumu trumpa verebilsem keşke 😀
-
@Uçan-hollandalı valla o kadar umrumda değil ki, kimin olup olmayacağı :D sadece gitmeye odaklıyım diyebilirim.
-
@Kekw bizi almasınlar diyemi :loudly_crying_face: (şaka yapıyorum)
-
ilk turdan bitti hadi hadi :D
-
@Rhonster Ortalık karıştı şuan 😀 anka farklı veriyor AA farklı veriyor, zaten kimin kime çalıştığı belli ama yine de heyecanlı bir gidiş mevcut. Umarım iyi bir sonuç elde ederiz aksi takdirde şebeke bakmaya başlayacağım 🤣
-
@Uçan-hollandalı AA neymiş aaa
-
@Rhonster Bekleyip göreceğiz efenim, tarih mi olacağız yoksa tarih mi yazacağız 🫣
-
Trdeki niyeti olan kimse vakit kaybetmeden herangi bir ulkeye uzasin.arab dinini rehabilite etmek icin hayat cok kisa
-
- Tura kaldı gibi bu gidişle
Sizce şimdiki iktidar kaybederse ülkede darbe yaparlar mı?
-
@Sabri-FT Evet 2. tura kaldı işler, olası bir seçim arefesinde bu tar şeylerin olacağını düşünmüyorum. İkinci turdan sonra belli olacak hepsi
-
Yine kaybettik
-
@Calibraturbo Dini siyasete buladıkları için dindar nesil yetiştirme projeside rafa kalkmış oldu 🤣 yeniden refah açıklama yaptı ya "Allah korkusu olan nesil yetistiricez" zaten bunların allahı olsa yedikleri haramlardan dolayı siyaseti birakirlardi. Nafile
-
Sosyal medyada dönen sohbet ve tavırlara şöyle bir göz ucuyla bakınca "yok bu ülke gelişmez,adam olmaz" düşüncesine ister istemez sahip oluyor ve üzülüyorum açıkçası...
-
Arkadaşlar geçmiş olsun seneye en az 2 milyon başvuru yapılır Türkiye’den.
Tamamen artık bir Loto’ya dönmüştür.
-
@Chromium, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Arkadaşlar geçmiş olsun seneye en az 2 milyon başvuru yapılır Türkiye’den.
Tamamen artık bir Loto’ya dönmüştür.
Gel biz onu düz hesap 3-3,5 yapalım :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum