Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2019 Mulakat Deneyimleri

• @sefa Çok teşekkür ederim

• Merhabalar mailde istenen belgeler için soruyorum. Ben daha önce work and travel yoluyla 2 defa ABD'ye gittim ve ABD'de 4'er ay kaldım. Eşim ise 2 aylığına dil okulu için İrlanda'ya gitti. Bu ülkelerden de adli sicil kaydı istememize gerek var mı? Bir de eşim kızlık soyadını hala kullanıyor. Ds 260 belgesini eşim için doldururken kızlık soyadını ayrıca belirtmeli miyim? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• @crazycells Yeni surecle ilgili KCC ye attigim emailin cevabı geldi. 2019 Ocak ayindan itibaren yeni sisteme gecmisler. Artik 2019 Ocak ayi ve sonrasinda mulakata gireceklerden bazi belgeleri email ile gondermesini talep ediyorlar. Email ile gonderdigimiz evraklarin ulasip ulasmadigini nasil anlayacagiz diye sormustum. Cevaben soyle demisler: Evraklariniz bize ulastiginda otomatik olarak email gonderilecektir. Ayrica evrak degerlendirme sureciniz tamamlandiginda yine bu konuda email ile bilgilendirileceksiniz.

Metnin orjinal hali asagidadir.

Ayrica KCC den bu emaili alanlarin Ocak ayinda mulakata gireceğini dusunmustuk. Sanirim bu varsayim coktu. Bundan sonra herkesten isteyecekler. Baska bir yorumum ise soyle: mulakat tarihi aciklanmadan once bu evraklari KCC ye email ile gondermeyenleri eleyerek her ay daha cok sayida ve gercekten isteyenleri mulakata cagiracaklar. Dolayisiyla 2019 da current olma ihtimali artiyor sanirim. Bekleyip göreceğiz.

**Thank you for your inquiry.

All documents not in English, or in the official language of the country in which application for a visa is being made, must be accompanied by certified translations.  The translation must include a statement signed by the translator that states that the translation is accurate and the translator is competent to translate.

We have recently made an update to our system that will send an automatic reply if your documents were received. Once we have finished processing your documents, you will receive an email letting you know that the process has been completed.

In order for the Kentucky Consular Center to assist with inquiries regarding a specific Diversity Visa (DV) case, you must provide the Principal Applicant's full name, complete case number, and date of birth in the following format (MMDDYYYY) as entered on the original entry. Please remember that the Kentucky Consular Center does not have the authority to tell you whether or not your specific case will be disqualified. Only a consular officer can do that at the time of your visa interview. Do not send any paper documents to the Kentucky Consular Center.**

• yeni sisteme geçme ile alakalı bolumu buraya eklemediniz sanırım.

• @mustafa-yahşi DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

Merhabalar mailde istenen belgeler için soruyorum. Ben daha önce work and travel yoluyla 2 defa ABD'ye gittim ve ABD'de 4'er ay kaldım. Eşim ise 2 aylığına dil okulu için İrlanda'ya gitti. Bu ülkelerden de adli sicil kaydı istememize gerek var mı? Bir de eşim kızlık soyadını hala kullanıyor. Ds 260 belgesini eşim için doldururken kızlık soyadını ayrıca belirtmeli miyim? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

ABD'den almaniz gerekmiyor, Irlanda'dan 2 ay icin de gerekmiyor. Sadece Turkiye icin almaniz yeterli.

Evet, resmi ismi nasilsa o sekilde yazmalisiniz.

• @bmyilmaz DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

@crazycells Yeni surecle ilgili KCC ye attigim emailin cevabı geldi. 2019 Ocak ayindan itibaren yeni sisteme gecmisler. Artik 2019 Ocak ayi ve sonrasinda mulakata gireceklerden bazi belgeleri email ile gondermesini talep ediyorlar. Email ile gonderdigimiz evraklarin ulasip ulasmadigini nasil anlayacagiz diye sormustum. Cevaben soyle demisler: Evraklariniz bize ulastiginda otomatik olarak email gonderilecektir. Ayrica evrak degerlendirme sureciniz tamamlandiginda yine bu konuda email ile bilgilendirileceksiniz.

Metnin orjinal hali asagidadir.

Ayrica KCC den bu emaili alanlarin Ocak ayinda mulakata gireceğini dusunmustuk. Sanirim bu varsayim coktu. Bundan sonra herkesten isteyecekler. Baska bir yorumum ise soyle: mulakat tarihi aciklanmadan once bu evraklari KCC ye email ile gondermeyenleri eleyerek her ay daha cok sayida ve gercekten isteyenleri mulakata cagiracaklar. Dolayisiyla 2019 da current olma ihtimali artiyor sanirim. Bekleyip göreceğiz.

**Thank you for your inquiry.

All documents not in English, or in the official language of the country in which application for a visa is being made, must be accompanied by certified translations.  The translation must include a statement signed by the translator that states that the translation is accurate and the translator is competent to translate.

We have recently made an update to our system that will send an automatic reply if your documents were received. Once we have finished processing your documents, you will receive an email letting you know that the process has been completed.

In order for the Kentucky Consular Center to assist with inquiries regarding a specific Diversity Visa (DV) case, you must provide the Principal Applicant's full name, complete case number, and date of birth in the following format (MMDDYYYY) as entered on the original entry. Please remember that the Kentucky Consular Center does not have the authority to tell you whether or not your specific case will be disqualified. Only a consular officer can do that at the time of your visa interview. Do not send any paper documents to the Kentucky Consular Center.**

Bilgilendirme icin tesekkurler.

Evet, 10 ve 11 binlere gonderilmeye baslayinca zaten herkese sirayla gonderilecegini tahmin etmistik az cok...

• @sash DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

yeni sisteme geçme ile alakalı bolumu buraya eklemediniz sanırım.

Eger KCC'ye email'den bahsediyorsaniz, ilk posta eklemeler yapildi.

• Bu ileti silindi!

• Yeni sistemin negatif yonu olarak sundan bahsedebiliriz.
    Gc lottery basvurusu yapip Ciktigindan haberi olmayan, kontrol etmeyen bir kitle vardi. Simdi onlara gelen bu evrak talebi maili ile beraber surece dahil olacaklar. Bugun ya da ptesi aciklanacak olan ocak rakami ve subat rakami net sekilde belli edecek

• @toprock kazanıp başvurduğunu unutup kontrol etmeyenler içinde çok az kişi bu uzun ve maliyetli sürece dahil olur. bu yeni sistem numarası yüksek olanların şansını artırır .

• @toprock DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

Yeni sistemin negatif yonu olarak sundan bahsedebiliriz.
    Gc lottery basvurusu yapip Ciktigindan haberi olmayan, kontrol etmeyen bir kitle vardi. Simdi onlara gelen bu evrak talebi maili ile beraber surece dahil olacaklar. Bugun ya da ptesi aciklanacak olan ocak rakami ve subat rakami net sekilde belli edecek

DS260 formunu doldurmamis kisilere bilgi gittigini zannetmiyorum. Email su sekilde basliyor:

The Kentucky Consular Center (KCC) has completed processing of your DS-260 Diversity Visa application form and the DS-260s of all accompanying family members.

• Ds260 dolduran kisilere gidiyorsa sadece super. O zaman hic bir nefatif yonu yok su an bu sistemin

• @bmyilmaz DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

We have recently made an update to our system that will send an automatic reply if your documents were received.

"We have recently made an update to our system that will send an automatic reply if your documents were received." denilmiş. Bana otomatik eposta gönderilmedi. Evrakları gönderip otomatik e-posta alan oldu mu?

• Merhaba, ben tekrar bir şey sormak istiyorum. Benim bilgilerimi eşimin DS260'ına ekliyoruz ve benim içinde formu dolduruyoruz. İkimizde işlerimiz ayrıldık ve şu an çalışmıyoruz. Formda ki "Present Employer or Scholl" kısmında ne yazmamız gerekiyor?

• @dreambig DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

@bmyilmaz DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

We have recently made an update to our system that will send an automatic reply if your documents were received.

"We have recently made an update to our system that will send an automatic reply if your documents were received." denilmiş. Bana otomatik eposta gönderilmedi. Evrakları gönderip otomatik e-posta alan oldu mu?

Sistemi yeni degistirmisler, yakinda size de ulasir.

• @goncagül-zihni DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

Merhaba, ben tekrar bir şey sormak istiyorum. Benim bilgilerimi eşimin DS260'ına ekliyoruz ve benim içinde formu dolduruyoruz. İkimizde işlerimiz ayrıldık ve şu an çalışmıyoruz. Formda ki "Present Employer or Scholl" kısmında ne yazmamız gerekiyor?

not available diye belirtebilirsiniz.

• Merhabalar ben diger yabanci forumlari da inceledim ornegin Africa da 16 binlere kdr mail gitmis biz de 12 binlere gitti ve sonrasinda alan olmadi.Gecen sene haric diger yillara baktigimizda ocak ayinda 15 binlere nerdeyse ulasilmis.Dolayisiyla bu ay aciklancak cutt off un 12.500 13 binlerde olabilcegini dusunuyorum.Umarim oyle olur 🙏🏻

• @crazycells DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

@goncagül-zihni DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

Merhaba, ben tekrar bir şey sormak istiyorum. Benim bilgilerimi eşimin DS260'ına ekliyoruz ve benim içinde formu dolduruyoruz. İkimizde işlerimiz ayrıldık ve şu an çalışmıyoruz. Formda ki "Present Employer or Scholl" kısmında ne yazmamız gerekiyor?

not available diye belirtebilirsiniz.

Other seçeneğini işaretleyip mi öyle yazmamız lazım? Çünkü dediğiniz gibi bir seçenek yok

• @dreambig @crazycells bana da dokuman mailini gonderdikten sonra KCC den bir dönüş olmadı

• Ben de dokümanları [email protected] adresine 2 gün önce göndermiştim. Herhangi bir mail ve otomatik bir repply maili henüz gelmedi. Gittiğine emin olmak için bu maili ayrıca başka bir mail adresime de gönderdim sorunsuz gitmişti. Yani benim mailim tahminimce [email protected] adresine ulaşmıştır. Az önce KCC'ye bu maili aldınızmı diye mail attim. Cevap geldiğinde burada paylaşımda bulunacağım. @crazycells de sormuş çok teşekkürler otomatik cevap gelir demişler ancak gelmedi. Bu da kuşkuya düşürdü beni.

Benzer Başlıklar

• DV2026 Mülakat Deneyimleri

1.10.2026 00:00 tarihine kadar sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    755
    1
    10 Oy
    755 İleti
    87k Bakış
    Sibel ApaydınS
    @asrin bizde o şekilde gittik bir sorun çıkmadı
  • DV2025 Mülakat Deneyimleri

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    3k
    2
    15 Oy
    3k İleti
    202k Bakış
    Peyk74P
    @caner1245, içinde söyledi: DV2025 Mülakat Deneyimleri @EzgiLera Merhaba aslında yazılım linkli şekilde veriyor sayfa sayısı fazla olduğu için linksiz halini hazırlatmıştım. Linkli versiyon ile update edebiliriz Bu şekilde geri dönüşlerle daha işlesel hale getirebiliriz. Eline sağlık teşekkürler benim de aklıma mülakat yerine göre bir düzenleme olabilir mi diye gelmişti ama :)
  • Çeşitlilik Vizesi Mülakat Deneyimleri

Sabitlendi Kilitli Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    516
    7 Oy
    516 İleti
    54k Bakış
    bolatmaliB
    @waterfall, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri Merhabalar,ben daha forumda yeniyim ama dv süreci ile ilgili mülakat deneyimi mi aktarmak isterim çünkü hiç bişey anlayamadık. Herkes gibi 10 martta 08:45 teki randevumuza gittik ,önce evrakları teslim ettik,ardından paramızı ödedik ve son olarak görüşmeye girdik. Asıl talihli benim eşim ve kızımda başvuruda varlardı. Yeminlerimizi ettik ve bana tek soru soruldu nereye gideceksiniz?cevap verdim san diego olarak. Eşim bir amerikan şirketinde çalışıyor onu söyledim fabrikaları orada die ve eşime dönüp mesleğini ve işini sordu eşim ingilizce anlattı ve ardından hiçbir soru sor sormadan,kızımın ve benim onaylandığımı söyledi. Eşimin pasapotunu vizesi iptal opmuş şekilde geri verdi ve beyaz bir A4 kağıt verdi. Eşim AP ye kalmıştı. Akşamına ds5535 formu geldi ve doldurup gönderdik. Hepsi bu kdr. Acaba nedeni ne olabilir. Normal bir process midir? Eşimin hiçbir problemi yok sigortası düzgün ödenir,tr de doğmuş büyümüş,hiçbir ülkede yaşamışlığı yok tr dışında. İşi nedeni ile seyehati çok fazladır. Bu tarz bir işlem gören var mı acaba?şimdiden teşekkür ediyorum. Bir kusurum varsa affola çok yeniyim bu platformda 🙈 onay aldığımıza sevinemedik bile kara kara düşünüyoruz napıcaz diye.
  • 6 Oy
    316 İleti
    20k Bakış
    S
    Ds 260 senedini sefirliye nece aparmalıyam.Notebookda yoxsa telefonda
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

16

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k