[Arşiv] DV2019 Mulakat Deneyimleri
-
@crazycells Tamamdır, çok teşekkür ederim
-
KCC'den gelen e-mail'de istenen evrakları E-Devlet'ten tamamlayıp yolladık. Çocuk için, annesi için indirdiğimiz nüfus kayıt örneğini gönderdik. Nüfus kayıt belgesini alırken kurum aile seçeneğini işaretledik. (Eşimin kütüğü kapalı gözüktüğü için onun belgesini aile seçeneğinden indirdik.) Kurum talebi deyip kurum ismine Kentucky Consular Center yazdık.
-
@sefa Çok teşekkür ederim
-
Merhabalar mailde istenen belgeler için soruyorum. Ben daha önce work and travel yoluyla 2 defa ABD'ye gittim ve ABD'de 4'er ay kaldım. Eşim ise 2 aylığına dil okulu için İrlanda'ya gitti. Bu ülkelerden de adli sicil kaydı istememize gerek var mı? Bir de eşim kızlık soyadını hala kullanıyor. Ds 260 belgesini eşim için doldururken kızlık soyadını ayrıca belirtmeli miyim? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
-
@crazycells Yeni surecle ilgili KCC ye attigim emailin cevabı geldi. 2019 Ocak ayindan itibaren yeni sisteme gecmisler. Artik 2019 Ocak ayi ve sonrasinda mulakata gireceklerden bazi belgeleri email ile gondermesini talep ediyorlar. Email ile gonderdigimiz evraklarin ulasip ulasmadigini nasil anlayacagiz diye sormustum. Cevaben soyle demisler: Evraklariniz bize ulastiginda otomatik olarak email gonderilecektir. Ayrica evrak degerlendirme sureciniz tamamlandiginda yine bu konuda email ile bilgilendirileceksiniz.
Metnin orjinal hali asagidadir.
Ayrica KCC den bu emaili alanlarin Ocak ayinda mulakata gireceğini dusunmustuk. Sanirim bu varsayim coktu. Bundan sonra herkesten isteyecekler. Baska bir yorumum ise soyle: mulakat tarihi aciklanmadan once bu evraklari KCC ye email ile gondermeyenleri eleyerek her ay daha cok sayida ve gercekten isteyenleri mulakata cagiracaklar. Dolayisiyla 2019 da current olma ihtimali artiyor sanirim. Bekleyip göreceğiz.
**Thank you for your inquiry.
All documents not in English, or in the official language of the country in which application for a visa is being made, must be accompanied by certified translations. The translation must include a statement signed by the translator that states that the translation is accurate and the translator is competent to translate.
We have recently made an update to our system that will send an automatic reply if your documents were received. Once we have finished processing your documents, you will receive an email letting you know that the process has been completed.
In order for the Kentucky Consular Center to assist with inquiries regarding a specific Diversity Visa (DV) case, you must provide the Principal Applicant's full name, complete case number, and date of birth in the following format (MMDDYYYY) as entered on the original entry. Please remember that the Kentucky Consular Center does not have the authority to tell you whether or not your specific case will be disqualified. Only a consular officer can do that at the time of your visa interview. Do not send any paper documents to the Kentucky Consular Center.**
-
yeni sisteme geçme ile alakalı bolumu buraya eklemediniz sanırım.
-
@mustafa-yahşi DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
Merhabalar mailde istenen belgeler için soruyorum. Ben daha önce work and travel yoluyla 2 defa ABD'ye gittim ve ABD'de 4'er ay kaldım. Eşim ise 2 aylığına dil okulu için İrlanda'ya gitti. Bu ülkelerden de adli sicil kaydı istememize gerek var mı? Bir de eşim kızlık soyadını hala kullanıyor. Ds 260 belgesini eşim için doldururken kızlık soyadını ayrıca belirtmeli miyim? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
ABD'den almaniz gerekmiyor, Irlanda'dan 2 ay icin de gerekmiyor. Sadece Turkiye icin almaniz yeterli.
Evet, resmi ismi nasilsa o sekilde yazmalisiniz.
-
@bmyilmaz DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
@crazycells Yeni surecle ilgili KCC ye attigim emailin cevabı geldi. 2019 Ocak ayindan itibaren yeni sisteme gecmisler. Artik 2019 Ocak ayi ve sonrasinda mulakata gireceklerden bazi belgeleri email ile gondermesini talep ediyorlar. Email ile gonderdigimiz evraklarin ulasip ulasmadigini nasil anlayacagiz diye sormustum. Cevaben soyle demisler: Evraklariniz bize ulastiginda otomatik olarak email gonderilecektir. Ayrica evrak degerlendirme sureciniz tamamlandiginda yine bu konuda email ile bilgilendirileceksiniz.
Metnin orjinal hali asagidadir.
Ayrica KCC den bu emaili alanlarin Ocak ayinda mulakata gireceğini dusunmustuk. Sanirim bu varsayim coktu. Bundan sonra herkesten isteyecekler. Baska bir yorumum ise soyle: mulakat tarihi aciklanmadan once bu evraklari KCC ye email ile gondermeyenleri eleyerek her ay daha cok sayida ve gercekten isteyenleri mulakata cagiracaklar. Dolayisiyla 2019 da current olma ihtimali artiyor sanirim. Bekleyip göreceğiz.
**Thank you for your inquiry.
All documents not in English, or in the official language of the country in which application for a visa is being made, must be accompanied by certified translations. The translation must include a statement signed by the translator that states that the translation is accurate and the translator is competent to translate.
We have recently made an update to our system that will send an automatic reply if your documents were received. Once we have finished processing your documents, you will receive an email letting you know that the process has been completed.
In order for the Kentucky Consular Center to assist with inquiries regarding a specific Diversity Visa (DV) case, you must provide the Principal Applicant's full name, complete case number, and date of birth in the following format (MMDDYYYY) as entered on the original entry. Please remember that the Kentucky Consular Center does not have the authority to tell you whether or not your specific case will be disqualified. Only a consular officer can do that at the time of your visa interview. Do not send any paper documents to the Kentucky Consular Center.**
Bilgilendirme icin tesekkurler.
Evet, 10 ve 11 binlere gonderilmeye baslayinca zaten herkese sirayla gonderilecegini tahmin etmistik az cok...
-
@sash DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
yeni sisteme geçme ile alakalı bolumu buraya eklemediniz sanırım.
Eger KCC'ye email'den bahsediyorsaniz, ilk posta eklemeler yapildi.
-
Bu ileti silindi! -
Yeni sistemin negatif yonu olarak sundan bahsedebiliriz.
Gc lottery basvurusu yapip Ciktigindan haberi olmayan, kontrol etmeyen bir kitle vardi. Simdi onlara gelen bu evrak talebi maili ile beraber surece dahil olacaklar. Bugun ya da ptesi aciklanacak olan ocak rakami ve subat rakami net sekilde belli edecek -
@toprock kazanıp başvurduğunu unutup kontrol etmeyenler içinde çok az kişi bu uzun ve maliyetli sürece dahil olur. bu yeni sistem numarası yüksek olanların şansını artırır .
-
@toprock DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
Yeni sistemin negatif yonu olarak sundan bahsedebiliriz.
Gc lottery basvurusu yapip Ciktigindan haberi olmayan, kontrol etmeyen bir kitle vardi. Simdi onlara gelen bu evrak talebi maili ile beraber surece dahil olacaklar. Bugun ya da ptesi aciklanacak olan ocak rakami ve subat rakami net sekilde belli edecekDS260 formunu doldurmamis kisilere bilgi gittigini zannetmiyorum. Email su sekilde basliyor:
The Kentucky Consular Center (KCC) has completed processing of your DS-260 Diversity Visa application form and the DS-260s of all accompanying family members.
-
Ds260 dolduran kisilere gidiyorsa sadece super. O zaman hic bir nefatif yonu yok su an bu sistemin
-
We have recently made an update to our system that will send an automatic reply if your documents were received.
"We have recently made an update to our system that will send an automatic reply if your documents were received." denilmiş. Bana otomatik eposta gönderilmedi. Evrakları gönderip otomatik e-posta alan oldu mu?
-
Merhaba, ben tekrar bir şey sormak istiyorum. Benim bilgilerimi eşimin DS260'ına ekliyoruz ve benim içinde formu dolduruyoruz. İkimizde işlerimiz ayrıldık ve şu an çalışmıyoruz. Formda ki "Present Employer or Scholl" kısmında ne yazmamız gerekiyor?
-
@dreambig DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
We have recently made an update to our system that will send an automatic reply if your documents were received.
"We have recently made an update to our system that will send an automatic reply if your documents were received." denilmiş. Bana otomatik eposta gönderilmedi. Evrakları gönderip otomatik e-posta alan oldu mu?
Sistemi yeni degistirmisler, yakinda size de ulasir.
-
@goncagül-zihni DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
Merhaba, ben tekrar bir şey sormak istiyorum. Benim bilgilerimi eşimin DS260'ına ekliyoruz ve benim içinde formu dolduruyoruz. İkimizde işlerimiz ayrıldık ve şu an çalışmıyoruz. Formda ki "Present Employer or Scholl" kısmında ne yazmamız gerekiyor?
not available diye belirtebilirsiniz.
-
Merhabalar ben diger yabanci forumlari da inceledim ornegin Africa da 16 binlere kdr mail gitmis biz de 12 binlere gitti ve sonrasinda alan olmadi.Gecen sene haric diger yillara baktigimizda ocak ayinda 15 binlere nerdeyse ulasilmis.Dolayisiyla bu ay aciklancak cutt off un 12.500 13 binlerde olabilcegini dusunuyorum.Umarim oyle olur 🙏🏻
-
@crazycells DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
@goncagül-zihni DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
not available diye belirtebilirsiniz.
Other seçeneğini işaretleyip mi öyle yazmamız lazım? Çünkü dediğiniz gibi bir seçenek yok
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum