DV2025 Sohbet Odası
-
Burada yerimiz alalım bu sene de hnbs yi gördük :) moral bozmaya gerek yok.
-
Hadi klasik argümanlarla konuya giriş yapayım. Bir başvuru ücreti şart yoksa her önüne gelen başvuruyor 🤣. Şakası bir yana ilk başvurumuz dv24 içindi ancak eşimin de benim de hnbs ekranını büyük bir hayal kırıklığı ile karşıladık. Umuyorum 2. Başvurumuzda kazanacağız 🙂
-
Ben de 10. yıl basvuranlari temsilen yerimi alayim. ☺️
-
- deneyişim olacak yerimi alayım ben de. Çıkanlara hayırlı olsun yeni hayatlarında başarılar dilerim.
-
Arkadaşlar yeriniz varsa ben de buralardayım. Cümleten hayırlı olsun yeni yılımız🌷
-
@Mrfirat Hayir cikmadi. Ben bu sene farkli yollari deniycem... Greencard defterini kapattim. Hayirlisi boyleymis demekki diyorum.
Bu sene farkli mecralardaki maceralarimi yazarim artik foruma insallah. Dayanacak gucum kalmadi cunku...
-
İlk başvurum DV2024 maalesef hüsran lakin DV2025'ten tek beklentim kesinlikle ama kesinlikle PASAPORT ŞARTI hatta gerekirse başvuru ücreti dahi belirlenebilir :) belki o zaman saçma sapan başvuruları eleyebilirler
-
Efenim ilk başvuru ile ilk HNBSmizi aldık şöyle bir ilk sayfalara kurulalım next station 2025 :united_states:
-
Dostlar siz söylemeden o arkadaşın ensesine yapıştırdım bir tane zaten😂 gerçi o bile yetmez ama😁
-
Yerimi ayirdim simdiden, 5. denemem olacak.
-
Pasaport şartı gelmeli artık ya , yoldan geçen başvuruyor hak yeniyor hep
-
@hadi-BE Tek temennim seneye pasaport şartının geri gelmesi :\ :(
-
@berolika Sende mi :(
-
@Passion 10 sene başvurup çıkmayan tanıdıklarım var eğer gerçekten gitmek istiyorsan işini şansa bırakma bence diğer legal yollara başvur
-
@mhan95 Kesinlikle. İnşallah bu sene gelir pasaport şartı geri :(
-
Arkadaşlar alt tarafı bir çekiliş, takmayın kafanıza fazla.
Şu an lütfen hepimiz önümüzdeki hafta Pazar gününe odaklanalım :) -
olmaktan korktuğum yerdeyim merhabalar
-
@Onur-Kürekçi, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@Passion 10 sene başvurup çıkmayan tanıdıklarım var eğer gerçekten gitmek istiyorsan işini şansa bırakma bence diğer legal yollara başvur
Çalışma vizesiyle gidebilmek için iş ilanlarına başvurup duruyorum ama şimdilik bir şey yok. Ama deneyeceğiz her yolu, olacak bu iş inanıyorum :crossed_fingers_light_skin_tone:
-
@Atlantis00, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@berolika Sende mi :(
Kervanda yerimizi aldık maalesef :,)
-
Kesinlikle pasaport gelir. Kcc bile isyan etmistir katilimci yogunlugundan
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum