DV2024 Sohbet Odası
-
ds 260 formunda calısılan yerlere 1 ay üniversite icin yaz stajı yapmıstım onu yazmam gerekirmi
-
Hepinize günaydınlaaaaar 🌞 zaman nasıl geçicek, geçmiyo, bitmiyo derken koca kış bıtti, aylar geçti. Son güne uyandık ☺️ Herkese bol şans diliyorum 🙏
-
Yukardaki arkadaşımızın dediği gibi Kasım ayı dün gibi tabiri caizse. Aylar gün gibi geçti. Umarım gerçekten fırsatın hakkını verecek hakeden kişilere çıkar. Şimdiden herkese iyi şanslar.
-
Bu sene o sene olsun inşallah!
-
Herkesin hakkında hayırlısı inşaallah. Her sene olduğu gibi yine çekiliş günü buradayız.
Bol şans diliyorum herkese 😎😎 -
Günaydın arkadaşlar, fazla foruma girmiyorum, evde bişeylerle uğraşıyorum ki zaman geçsin, umarım bana ve tüm yürekten isteyen herkese çıkar 🙏
-
Bugün o gûn.
Kazanacagim, kazanacagiz.
-
Evet gün geldi :) Ben 2 gün sonra bakacağım be eminim ki You have been yazısını göreceğim. Chicago'da görüşmek üzere
-
Herkese merhabalar günaydınlar efenim. Acısıyla tatlısıyla dv2024 göçmen vizesi çekilişinin açıklanacağı son saat, dakika ve saniyelere geldik. Herkese Bol şans 🍀🍀 her şey gönlünüzce olsun. :united_states: :statue_of_liberty:

-
Herkese günaydın. Heyecandan uyuyamayanlar kervanına ben de katıldım. Ayları haftaları günleri sayarken şimdi saatleri dakikaları sayıyoruz. Nereden nereye. Zaman su gibi akıp giderken İngilizcemizi geliştirdik mi? Kenara para atabildik mi? Kredi çeker giderim diyenler hayalleri için bişeyler yapabildi mi? İlk başvuruda bakalım kimlere çıkacak. Forummmm! Uyannnn 🖐️☺️
-
Herkese günaydın ve bol şans. :)
https://www.youtube.com/watch?v=zf2VYAtqRe0 -
Bol şans, gönlümüze göre olsun 😊
-
-
Günoo aşko kuşkolar ❤️😂
-
@Yıldıray81 iste benimde bir turlu anlamadigim kismi o butun aile bireyleri icin caseno girip ayri mi dolduracaguz yoksa hepimizinki case no girince acilacakmi
-
@Yıldıray81 ds260 soruları için ilgili başlığa bakabilirsin
-
@AysenS ds260 başlığına bakabilirsiniz
-
Bir sonraki ds260 sorusu soracak arkadaşım sende o başlığa bakabilirsin cevabını şimdiden hazır yazdım bak 😂
-
Şafak batan güneş
-
bekliyoruz
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum