[Arşiv] DV2018 Mülakat Deneyimleri
-
PTT kaydı için telefon numarası istiyor o kısma 00905551112233 gibi bir giriş yaptım doğru mudur acaba?
-
@civil_engineer evet, format dogru.
-
@crazycells teşekkürler.
-
Merhabalar sevgili @crazycells
abd ye giriş yaparken İmmigration ofis de bizden ihtiyaç duyulan belgeler sırasıyla;
1- pasaport
2- sarı paket
3- aşı kaydı
4- doktor unganlar tarafından verilen cdDoğru mudur ?? Teşekkürler..
-
@apostleoftruth Aşı kaydı ve CD sizin arşivinizde saklamanız için veriliyor. Birer kopyası zaten sarı zarfın içinde olacak.
Girişte vize basılmış pasaport ve sarı zarf dışında bir şey gerekmiyor.
-
@knnrn teşekkürler.
-
@apostleoftruth ayrintili bilgi icin su konuyu inceleyebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/183/gocmen-vize-ile-abd-ye-ilk-giris
-
Herkese selam,
Bugun sabah Unganlardaki randevumuzu tamamladik. Sabah 09:00 icin randevu almistik, tum islemlerimiz 10:45 te bitmisti. Acikcasi muayne deneyimimiz gayet pozitifti bizim icin. Resepsiyondan itibaren her asamasa herkes cok yardimciydi. Ozellikle, kan, idrar ve rontengen asamalarinda. Dr. Ungan bey de cok sicak kanliydi.
Biz 2 kisi icin tahlillere 911tl, muayneye ve asilara ise 2180tl odeme yaptik. Cocuk yoksa ve tum asilariniz eksikse kisi basi ortalama 1500tl gibi dusunebilirsiniz.
Herkese surecte kolay gelsin, bol sanslar ayrica! :) -
@sorusuvar Siz işlemlerinizi bir günde tamamladınız galiba, forumda artık tek gün yeterli olmuyor iki gün gerekiyor diye bir yazı okumuştum.
-
@civil_engineer evet 1 gunde tamamlanabiliyor islemler. Tabi rapor ertesi gun ogleden sonra teslim ediliyor. Cumartesi gelenler ise pazartesi gunu ogleden sonra teslim alabiliyormus.
-
@sorusuvar bir günde işlemlerin bitmesi iyi olmuş. Şehir dışından gelenler için zor olurdu yoksa.
-
Merhabalar dostlar şuan itibari ile TK05 sefer sayılı uçaktan yazıyorum sizlere. THY çok güzel internet hizmeti veriyor havada. İle yeşilkartforum’a bağlanabiliyorum. İmmigration ofis tecrübesini müsait olunca yazacağım. Öpüyorum sizleri.
-
merhabalar, internetten sağlık muayenesi için randevu alırken; başvuru detaylarında başvuru kategorisi bölümünde hangi seçeneği seçmemiz gerekli ? diversity mi immigrant mı karar veremedim ? Teşekkürler.
-
@ipekdemiray biz diversity secmistik sn ipekdemiray
-
@apostleoftruth iyi yolculuklar! :))
-
@civil_engineer o iki gunluk muayene, dosyaya ozel bir uygulamaydi buyuk ihtimalle.
-
@crazycells büyük ihtimal öyleydi.
-
Evet dostlar artık eve vardım. Ohio da yepyeni bir yaşam başladı. İmmigration ofisden geçerken dakika tuttum tüm işlemlerim 15 dk sürdü. İşlemlerimi yapan kişi ile aynı isme sahiptik kendisi de müslümandı. 3 buçuk saat aktarma sürem vardı rahat rahat yetti. Havaalanının dışına çıkıp bir kaç sigara bile içtim. Başta @crazycells olmak üzere tüm dostlara sonsuz teşekkürler ederim. Ara ara foruma bakacağım. Özel sorularınız varsa mail atabilirsiniz.
Kalın sağlıcakla..
-
3 ocaktaki randevu için 18 aralık gibi doktor randevusu düşünüyorum ama iş seyahatlerinden dolayı tarih konusunda sıkıntı yaşayabilirim. Aralık ayının ilk haftası ayın 18i için unganların sitesinden randevu alsam yer kalmama gibi bir durum olur mu? Randevu yoğunlukları nasıl oluyor erken almak avantajlı mı?
-
@civil_engineer gün içinde 5dk slotlarla randevu veriliyor. 09:00, 09:05, 09:10 gibi. açıkçası bu cumartesi baya kalabalıktı. Randevunuzu oluşturup belirli bir günü garantiye alın bence. eğer bir değişiklik olursa 2-3 gün öncesinde değişiklik yapabiliyorsunuz sistem üzerinden. tabi son dakikaya da bırakmamak lazım.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
13
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum