DV2024 Sohbet Odası
-
@hdemircanusa inşallah
-
@hdemircanusa geçen yıl Orlando walmart listesi bile yapmıştık yahu :)
Costco uymaz, Walmart iyidir. -
@SUAT-GUNAY Aynen abi ben sıkıldıkça portakal suyu almaya giderim :slightly_smiling_face:
bu arada hiç alkol reyonunu gördün mü Amerika'da cin çok tüketiliyor mu acaba -
@hdemircanusa hocam alkol için ayrı dükkanlar da var, rakı dahi var. ama walmartta da var alkol reyonu.
Cin de var rahat ol :) -
YouTube da rüknettinbey kanalı var orda sürekli cin içer , litre litre alır ama o Costco cu size uyardı bilmem :)
-
@SUAT-GUNAY motosiklet kullanmayı seven biriyim yani benim için yillin çoğunluğu güneş olucak,kiş olmasın,yağmur olmasın öyle bir eyalet işte😅
Bu kriterlere uygun bir yer var mı🙂🤔
-
@SUAT-GUNAY Yav burda bir cin denedim reyonda ilk defa görünce , bayıldım tadına, gittim markete , Ürünün devamı yokmu , maalesef delist ürün dediler , tadı damağımda kaldı yahu :smiling_face_with_smiling_eyes:
-
@Sabri-FT Genel olarak Florida'nın istediğiniz her bölgesi bu koşullara uygun
-
@hdemircanusa aynı bende sizin gibiyim yağmura bir türlü gelemiyorum nedense yada öyle aliştik😅
Orlando da hava durumu nasıl yillin geneli
-
@hdemircanusa Florida'da timsah var. Motosikletin uzerine atlarsa sknti olabilir.
-
@Sabri-FT Giyinme dolabında hiç Montun yada kaban olmayacak , Orlando öyle bir yer , çok nadir yağmur yağıyor oda günlük , yılın 12 ayıda sıcak iklim , yani Kışı bile biizm için kabuledilir seviyede
-
@hdemircanusa cin diyince Gordon Dry's gelir aklıma, eskiden sosyete içeceği idi, viskiden bile önce :)
-
@SUAT-GUNAY cin in en iyisi Bombay Sapphire , yani Gordonu sollar ama biraz pahalı tabi
-
@hdemircanusa geçenlerde Okan serbes bir videosunu izlediğimde bir mesleğiniz yoksa gelmeyin Florida ya diyordu
Yılın beli zamanı turist akınına uğrayıp geri kalan zamanı boş geçiyor diye
Buda beni zora sokar -
@SUAT-GUNAY abi Gordon PremiumPink olanı içiyorum , aromatik olanları çok seviyorum çünkü ,ama benim aldığım resimdeki , çok hoşuma gitti

-
@Seyit-Aktas önce bir gölden çiksin sonrası düşünülür🙂
-
@hdemircanusa ispanyol karpuzu da neymiş la :)
bak 3 sayfa geçtik iki muhabbete :) -
@Sabri-FT Hocam 22 Milyon Nufüs var , gider sezonluk işte çalışırsan haklısın derim ama o kadar insan ansıl geçiniyor , Emlak , otomotiv , gibi İş kolunda büyük etki yaratan eyaletlerden birisi , gider Miami de yaşayacağım dersen tabiki sezon farkını hissedersin ama heryer aynı değil
-
@hdemircanusa Okan serbes ne zaman videosunu açsam burda hava çok dengesiz yarım saat önce havada bulut yokken şimdi sağanak yağmur diyordu
Bilemedim açıkçası
Orda yağmur fazla geldi bana 🙂 -
@Cemda o dedikleriniz bizim zamanımızda yoktu. bizim zamanımızda mavi bandrollü sigaralar vardı, export içkiyi nerde bulucaz :)
yurt dışından da gelirse Gordon's gelirdi, kinci sınıf viski Jonnie amca ile :)hocam ben rakıdan başkasına içki diyemiyorum maalesef. zorda kalırsam viski bir kuple.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum