Green Card Pasaport Süresi
-
@gkhanfeez caseniz 17k imiş mayısta mülakat gelmiş tahmini 17klara hep mayıstamı geliyor örneğin bu senede sizce öylemi olur
-
Merhaba Dv2022 green card'lıyım abd'ye bu ay içinde giriş yapacağım pasaport süremin bitmesine 3 ay var sizce sıkıntı olurmu? Yoğunluktan dolayı uzatamamıştım pasaportumun suresini ve mart'in sonuna kadar giriş yapmam lazım
-
@burakbarin bence hemen yeni pasaport başvurunuzu yapın ve uçak biletinizi ve aciliyetinizi bildiren kaydı açtırın muhtemelen 1-2 haftada pasaportunuz elinize geçer acil durumlara öncelik veriyorlar
-
@tolgasatir Tesekkur ederim cevap için
-
@burakbarin, içinde söyledi: Green Card Pasaport Süresi
Merhaba Dv2022 green card'lıyım abd'ye bu ay içinde giriş yapacağım pasaport süremin bitmesine 3 ay var sizce sıkıntı olurmu? Yoğunluktan dolayı uzatamamıştım pasaportumun suresini ve mart'in sonuna kadar giriş yapmam lazım
pasaportunuzu yenilerken vizeye zarar vermemeye dikkat edin. Eski pasaporttaki vizenizi ve yeni pasaportunuzu seyahat icin kullanabilirsiniz...
-
@crazycells Vizem zarar görür diye uzatmak istememistim bu yuzden ama Pasaportlar delinmiyormuş artık. 3 ay süresi kaldı pasaportumun bitmesine bu süre yeterli olurmu abd'ye giriş icin tam net bilgi alamadim yeni pasaport cıkartsam gelmesi için cok beklerim diye endileseleniyorum
-
@burakbarin ben havalimanında çalışıyordum eskiden süresi dolumuna 6 ay dan az kalan pasaportların çıkışlarına izin vermiyorlar genelde bu herhangi bir ülkede bile böyle kaldı ki Amerika uçuşlarında Gözen Air kontrol yapıyor mümkün değil geçmenize izin vermezler (deport olursanız ülkeye kabul edilmezseniz ceza yiyorlar en son 2010 da 1600 $ dı kişi başı, ayrıca dönüş biletini de bunlar ödediğinden) bilginize, es kaza bir şansa geçtiniz ve çıktınız deport olma ihtimaliniz çok yüksek olur, ülkeye kabul edilmeyebilirsiniz.
-
@tolgasatir Anladım Teşekkur ederim işi şansa bırakmayım ozaman yeni pasaport çıkartmak en iyisi. Green card başvurusu için 2 yıllık çıkartmıstim bilseydim 10 yıllık çıkartırdım
-
Merhabalar
2023 green card çekilişine başvurdum. 10 yıllık pasaportumun süresinin bitmesine 1 yıl kaldı. Malum yeni pasaporta başvursam çok geç geliyor. Eski pasaport ile form doldursam mülakkatta yeni pasaport ve rski pasaportumu sunsam aorun yaşar mıyım? Malum bu sene ne kadar erken from doldurursak şansımız o kadar artıyor.
Teşekkürler -
@Buğra-Han-Özgan hiçbir sorun yaşamazsın zaten süresi bitecek olan kişiler de aynı işlemi yapacaklar için rahat olsun
-
Merhabalar benim pasaportumun son kullanma tarihi gecmis ama Eli de greenkartim var ve Türkiye ye gelmek istesem green karts gelbilir minim yokes son kullanma tatihini yenilemem getekir mi yenilesem de nasil yenileyecem Bilgi si plan var mi America dan herkese selamlar
-
@donmezhamdu geliş amacın keyfe ise en yakın konsolosluğa başvuru yapıp yeni pasaportu çıkartırsın. Ancak acil bir durum ise ozaman konsolosluk pasaport yerine geçen bir yazı vererek kolaylıkla seyahat edebiliyorsun.
-
@ayvalik10 tesekurler
-
@donmezhamdu Sadece 5 ay gecmis yinede sikinti olir mu
-
@donmezhamdu Bu durumun sadecesi olmaz süresi geçmiş pasaportun bir hükmü yoktur artık. En yakın konsolosluğa giderek yeni başvuru yapmanız gerekir.
-
Merhabalar benim pasaportumun bitimine de 6 ay civarı var pasaportumu mecburen yeniliyorum ds260 formunu açtırmam gerekiyor mu yoksa mülakata eski ve yeni pasaportumla gitmem yeterli mi konsolosluğa mail falan atmam gerekiyor mu ?
Teşekkürler -
@melihcangunduz kazandığın zaman ki ds 260 pasaportunla birlikte yeni pasaportu birlikte götürüyorsun bunun için sakın açtırma formu zaten konsolosluk kabul ediyor ilk defa sen yapmayacaksın bu hareketi sadece eskiyi görmek istiyor çünkü ds 260 pasaport numarasını kafadan mı attın yoksa gerçek pasaport mu bu diye istiyorlar
-
@ayvalik10 teşekkürler yardımınız için.
-
merhaba arkadaslar, şubatta turkiye seyahatim olacak, green cardliyim ama amerikaya donecegim gun tam 6 ay kalmis oluyor pasaportumun, sizce ucaga alinir miyim?
-
@crazycells merhabalar hocam yukarıda bir arkadaş da aynı soruyu sormuş güncel bilgi almak açısından biliyorsanız diye size tekrar sormak istiyorum dv2027'de olur da pasaport şartı gelirse diye 1 yıllık bir pasaport alsam ve onunla başvuru yapsam çekilişin çıkması mülakata çağırılma durumunda yeni süresi geçti diye yeni pasaport çıkarıp mülalata onunla gitmekte sorun olur mu
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum