Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

photo tool fotoğrafımı kabul etmiyor

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
45 25 6.6k 13

Benzer Başlıklar

• Fotoğraf uygun mu ?

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4
    1
    -6 Oy
    4 İleti
    598 Bakış
    crazycellsC
    @Paranoid kendinize "ozel" basliklar acmaktan vazgecmezseniz forumdan kalici olarak uzaklastirilacaksiniz. siz de herkes gibi var olan basliklari kullanmalisiniz. Eger bilgi vermiyorsaniz, yeni baslik olusturmayin!
  • üst üste 2 yıl ayni fotoğrafla kayıt.

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    0 Oy
    2 İleti
    418 Bakış
    crazycellsC
    @Aslanaze, içinde söyledi: üst üste 2 yıl ayni fotoğrafla kayıt. Merhaba, Ben üst üste 2 yıl aynı fotoğrafla kayıt yaptırdım ve bu yıl bana greencard cıktı. Vıze görüşmesinde bana sorun cıkarmı, vizeyi iptal etme olasılığı ne kadardır ? Ne gibi önerilerde buluna bilirsiniz ? Cevaplandırırsanız çok yardımcı olursunuz. Teşekkürler Mulakatla ilgili sorularinizi su konuda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/2163/dv2020-mulakat-deneyimleri
  • başvuru esnasında fotoğraf sorunu

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    0 Oy
    2 İleti
    562 Bakış
    crazycellsC
    @fight4life başvuru esnasında fotoğraf sorunu içinde söyledi: merhabalar. fotoğrafçıdan çektirdiğimiz fotoğrafları düzeltmek için tavsiye ettiğiniz siteye girdiğimde fotoğrafın baya yakın olduğunu gördüm.yeşil alanlara oturmuyor ve gözler hizada değil. sorun olurmu acaba ? surada cevapladim: https://yesilkartforum.com/forum/topic/226/yeşilkart-forum-başvuru-servisi/11
  • GreenCard fotoğraf pixeli

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    3
    0 Oy
    3 İleti
    1k Bakış
    C
    @crazycells teşekkür ederim ilginiz için kafama takıldıda öyle acaba problem olurmu diye :)
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

26

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k