DV2024 Sohbet Odası
-
@ayvalik10 dediğinize katılıyorum forumda sürekli aktif değilim ama görebildiğim kadarıyla herkes dayanışma içinde :) Umarım beraber kazanırız
-
Dosya Numarasi: 2024EUXXX
DS-260 Gonderimi: gg/aa/yyyy
Saglik Muayenesi: gg/aa/yyyy
Vize Mulakati: gg/aa/yyyy
Vize Onayi: gg/aa/yyyy
Pasaport Teslimi: gg/aa/yyyy
ABD Ilk Giris: gg/aa/yyyy -
@Zelene ben de Eylül gibi veya en geç Ocak-Şubat 2024 olacak şekilde ABD'ye gitmek istiyorum uygun fiyat için kaç ay önceden bilet bakmalıyım?
-
açıkcası abd için uygun bilet bulmanın formulu aktarmalı uçmak dışında bir şey yok. başka taktik bilen varsa söylesin tabi :)
-
@yenihayaletadam ben şimdi baktım bir kaç ülke ve bir kaç alternatif denedim ama hepsine yer yok yazdı.Bir gecede satıldı mı o kadar bilet anlamadım.
-
Dosya Numarasi: 2024EUXXX
DS-260 Gonderimi: gg/aa/yyyy
Saglik Muayenesi: gg/aa/yyyy
Vize Mulakati: gg/aa/yyyy
Vize Onayi: gg/aa/yyyy
Pasaport Teslimi: gg/aa/yyyy
ABD Ilk Giris: gg/aa/yyyy -
Selamlar, mülakatta kaçak kalan kuzenimiz vs varsa bize sorun olur mu? Birinci dereceden sayılıyor mu? Kuzenim gitti ama bilmiyorum ne yaptığını mı denmeli? Teşekkürler
-
ben siz sayfada hata almışsınız diye düşünüyorum. ayrıca genel olarak biletler hep aynı dolar bazında. sadece tl değer kaybettiği için pahalılanıyor.
-
@Birgariphayat daha önce söylediğimiz gibi , bunda telaş yapacak bundan kalacak durumun yok hiç kimseye güvenemedin ne yapacağını da bilmiyorsan Turquis Horizon diye bir firma var ücreti karşılığında adres desteği sağlıyorlar, site yönetimi de bu firmaya güveniyor.
-
Öncelikle herkese merhaba,
23 gün sonra yüzümüzü güldürecek sonuç ile karşılaştığımızda sonrasında yapılacaklar için kendimi hazırlıyorum fakat takıldığım bir nokta var.
Ben çekilişe lise mezunu olarak başvurdum fakat liseden mezun olduktan sonra diplomamı almadım. Bu doğrultuda araştırmalara başladım, e-devletten aldığımız mezuniyet belgesi geçerli midir, yoksa diplomanın aslı mı olması gerekiyor derken karşılaştığım sonuç lise diplomamın aslını sunmam gerektiği doğrultusunda. Ben de bu durumda lise ile görüştüm. Kendileri şuan diplomayı bulamadıklarını fakat ilçe milli eğitim müdürlüğüne başvurabileceğimi söylediler. Ardından söz konusu ilçe milli eğitim müdürlüğünü aradım fakat ulaşamadım. Yine yaptığım araştırmaya göre aslında ilçe milli eğitim müdürlüğünde de e-devletten alabileceğim mezuniyet belgesi veriliyormuş. Anlayacağınız büyük bir karmaşa içerisindeyim. Bu durumu daha önce yaşamış olan var mı acaba? Burada nasıl bir yol izlemeliyim? -
@Furkan-Aydın bunu 2024 sohbet odasında sorman daha yerinde olur burda kazananların deneyimleri var genel olarak, cevap olarakta sorun olmaz. Sizin sabıka kaydınız ve maddi durumunuz en önemli elenme durumları birde halk sağlığını etkileyecek bulaşıcı bir hastalık var ise Dr. yorumu önemli
-
Arkadaşlar diyelim ki greencard çıktı, amerikaya başka ülke üzerinden gidebiliyor muyuz, yoksa aktarmasız mı olması gerekiyor?
-
@Özgür-Can gidebilirsiniz, ABD gocmenlik vizesi sizi transit vizelerin bir cogundan muaf kilar.
-
@lumos teşekkürler
-
@Özgür-Can rica ederim, su basliga bakabilirsiniz konuyla ilgili olarak.
-
Arkadaşlar bu arada greencard vizesi ile ülkeye giriş yapanlar için bu vize türü aktarmalı uçuşa uygun değil.
-
@MGE, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
açıkcası abd için uygun bilet bulmanın formulu aktarmalı uçmak dışında bir şey yok. başka taktik bilen varsa söylesin tabi :)
@MGE çok gizli bir taktik söylüyorum, hazır mısınız bakın normalde kimseye yapmam ama yeşilkartforum üyesi olmanın bir farkı olsun artık değil mi :shushing_face:
@ayvalik10 hepimiz için uygun fiyata özel uçak tuttu hep birlikte gideceğiz sohbet muhabbet derken bir bakmışız yolculuk bitmiş ABD'ye ilk adımı hep beraber atmışız :love-you_gesture:
Desteklerinden ötürü sayın @ayvalik10 'a bir kez daha şükranlarımızı sunuyorum :grinning_face_with_sweat: -
@hasnotben Hocam ben de bir videoda görmüştüm, greencard ile almanya üzerinden gideceklermiş son anda arkadaşları öyle olmaz demiş ve aktarmasız uçuşla gitmişler, şimdi son durum nedir acaba?
-
@hasnotben Transit vizenin kabul edildiği ülkeler mevcut bir üst iletide bu konu başlığı paylaşıldı. Detaylı bir araştırma yapabilirsiniz bu vize türü aktarmalı uçuşa uygun.
-
@hasnotben yaniliyorsunuz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum