DV2020 bekleme odası
-
@fehmibaba DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
hala başvuru sistemi çalışmıyor. eyyy abd çöz şu sorunu artık :)
isterseniz farkli web browser'lardan bir daha deneyin, ben de biraz once sorun yasamadan birkac basvuru yapabildim. Ayrica biraz hizli doldurmaya calisin, cok vakit kaybetmeyin; o nedenle de baglanti kopuyor olabilir. Zaten gondermeden once bilgileri kontrol ediyorsunuz, dolayisiyla yanlis yazmadiginiza emin olursunuz. VPN de kullanmayi deneyebilirsiniz.
-
@izmir-tabyaları DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Ankara elçilige mail atın-telefon edin. Bence başvuru tarihi uzar .
Ankaradaki ABD elciligiyle cekilis basvurusunun bir iliskisi yok, site direkt disisleri bakanligina bagli.
-
@crazycells DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@izmir-tabyaları DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Ankara elçilige mail atın-telefon edin. Bence başvuru tarihi uzar .
Ankaradaki ABD elciligiyle cekilis basvurusunun bir iliskisi yok, site direkt disisleri bakanligina bagli.
En azından haber verirler diye düşündüm.
-
@fehmibaba Ben de bugün başvurmak istedim ikinci sayfa açılmıyor neden böyle oldu acaba? Yoksa başvur yapamayacak mıyız?
-
@crazycells teşekkür ederim.
-
@aysegul teşekkur ederim. Belirttiğiniz gibi kavram karmaşası olmuş. Bol şanslar.
-
Bana çıkarsa ilk yapıcağım iş bulup dil öğrenmek için dil okuluna başvurmak olucak dilimi geliştirdikten sonra gerisi gelir tabi çıkarsa 😀
-
@ahmet-34 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Bana çıkarsa ilk yapıcağım iş bulup dil öğrenmek için dil okuluna başvurmak olucak dilimi geliştirdikten sonra gerisi gelir tabi çıkarsa 😀
Gündüz çalışır gece okula gidersin.AST (amerika sevdalısı turkler) kuracağım dernekte dil bilen adamlara ihtiyaç olacak.bana çıkarsa ilk yapacağım ast derneğini kurmak.
-
@izmir-tabyaları orda tanıdıklarım var gelirsen her türlü yardımcı olurum diyen tanıdıklar da var ama işte bi çıksa şans işte bakalım ikinci çekiliş bu :)))
-
Arkadaşlar bu arada herkesin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.
-
@ahmet-34 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@izmir-tabyaları orda tanıdıklarım var gelirsen her türlü yardımcı olurum diyen tanıdıklar da var ama işte bi çıksa şans işte bakalım ikinci çekiliş bu :)))
Yurtdisinda akraba bile olsa kimse kimseye pek yardımcı olmuyor kendi isini kendin gör derim.
-
Doğru haklısın da alışma aşamasın da yardımı dokunur bence
-
Bu ileti silindi! -
Green card kazandım diyelim orda polis olabliyormuyuz bilgisi olan varmı ❓
-
@ahmet-34 https://www.youtube.com/watch?v=CqHEql6fGCk&t=83s şunu izleyebilirsin özet geçmek gerekirse olamazsın diyor vatandaşlık şartı var ama çoğu kişi polis olmak için önce orduya kapak atıyor ondan sonrası kolay tüm polis departmanları öncelikle veteran alır vatandaşlık sürecinde yıllardan aylara iner ama 4 yıl sözleşme imzalatırlar çıktıktan sonrada 14 günlük temel bir eğitim ile polis olursun.
-
@lordbolton teşekkürler
-
Elcilikte memurla konuşunca mikrofondan tüm salon konuşulanları duyuyor.acaba memura mikrofonu kapat desem kabul eder mi.2008 yılında turist vizesi için kavga ettim ve Red yedim.sinirlerime hakim olamıyorum. ODTÜ mezunuyum ama yine de Red yedim.şimdi halen mikrofon var mı konuşulanlar herkes tarafından duyuluyor mu?çoğu arkadaşım rahatlıkla giti ama ben Red yedim.
-
@izmir-tabyaları neden red yediniz acaba söylediği sebep neydi? İlk kez sizden duyuyorum ama umarım devam etmiyordur
-
@lordbolton turist vizesi içindi. Bana inanmadı. Yeni mezundum.geri döneceğime inanmadı sanırım. Bağırdım çağırdım. Ama reject basıp pasaportu geri verdi.mikrofondan salondakiler bizi dinliyordu ve ben rahatsız oldum bundan.
-
Mikrofon-Speaker sistemi hala var ama 1 metre ötedeki duyamaz. Ayrıca görüşme yapılan alan dar bir koridor, bekleme salonundan uzakça. Bu açıdan endişe edecek bir durum yok.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
10
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum