DV2024 Sohbet Odası
-
@sytahmt, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@berolika seç beğen al :D

Bir NY hayranı olarak New York alacağım sanırım :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@sytahmt bu state number'lar neye göre gidiyor sırası :D
-
@berolika seç beğen al :D

@sytahmt ben de seçtim beğendim aldım Boston plaseeee 😄
-
@Simge-Kutlu Massachusetts demek istedin sanırım 😅🙈
-
@Emrah-Borazan maşasüşe demek istedin sanırım abi :D
-
@berolika bir New York çeeeeeeeeeeeek :D
-
@Simge-Kutlu Boston vermiyim ablama, Washington yeni geldi ablam taze attırıyorum hemen bitane? :D
-
@Emrah-Borazan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Simge-Kutlu Massachusetts demek istedin sanırım 😅🙈
@Emrah-Borazan seni mi kırıcam ajskaka
-
@Simge-Kutlu Boston vermiyim ablama, Washington yeni geldi ablam taze attırıyorum hemen bitane? :D
@sytahmt fjdjdkk olmaz en sevdiğimi sen aldin Boston'i @Emrah-Borazan ay pardon Massachusetts' i kaptırmam 😄
-
@sytahmt Chicago tek geçerim kral
-
@sezgisarikas chicago alındı :D (Benim tarafımdan :D )
-
@berolika bir New York çeeeeeeeeeeeek :D
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: Ne zaman gelsin New York :D
-
@sytahmt illinois demek istedin sanırım :) :D
-
@Emrah-Borazan yoo ben direkt chicago olarak paylaştım abi :D illinois kim köpek oluyo Chicago'nun yanında. #chicagoeyaletolsun :D
-
@sytahmt haklısın şehir eyaletten büyük (isim olarak) 😅
-
bütün sohbeti kaçırıp fransız bir şekilde izlemem şuan ki konuşmalar ı :D
-
@tolgasatir bi yerden yakalayıp dal abi direkt :D
-
Aynen elini korkak alıştırma :))
-
@debbieLA77, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Lossantosdy günaydın sende mi erkencisin :( uykular haram oldu artık süre daraldıkça gerginlik artıyor mudur nedir bi de bizim ufaklığın bağırsakları bozuk her yeri siliyorum bir saattir biraz battık çıktık da sabah sabah boka uyandım :)
Kardesim kolay gelsin.o bok olayini gayet iyi bilirim.Benim kizlarim ikiz.bu gun yasadiklarini 2 ile carp benim 15 yil once ne yaşadığımı anlarsin.😁.Ayrica Allah yardımcınız olsun.geçen gun markette bir cocuk bezi ve mama fiyatlarına bakayım dedim de yanlış gordum sandim.fiyatlar uçmuş,mamalara alarm takmışlar.Gencler bu fiyatlara cocuk yapmayı düşünüyorsa 2 kere dusundugunu sanıyorum.
-
@Emrah-Borazan yoo ben direkt chicago olarak paylaştım abi :D illinois kim köpek oluyo Chicago'nun yanında. #chicagoeyaletolsun :D
Arkadaslar eyalet icin bir geri sayimi yapiyoruz.simdi favori sehirleri tanitip sunum yapmak isteyen olursa sadece sehir bazında tanitim yapabilriz.mesale gecen gun texas tanitildi.bir austin,bir dallas basli basina anlatilacak sehirler
Bir chicago bir boston bir newyork,sanfiransigo,bir tampa,orlonda,houston ,lasvegas vb gibi onlarca ayri ayrı sehirleri isteyen tanitim yaparak bizleri bilgilendirebilir diye dusunuyorum.siz ne dersiniz?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum