TOGG - Yerli otomobil
-
@Muhtaradana
T10X’in farklı paketlere göre fiyatları şöyle:
V1 RWD Standart Menzil: 953 bin TL
V2 RWD Standart Menzil: 1 milyon 55 bin TL
V2 RWD Uzun Menzil: 1 milyon 215 bin TL -
Cam tavan olacak karartmalı iç camlar kablosuz şarj alıyım sizden bir 40.000 oldu mu 1.000.000 TL indirimli hali

-
.1,215 tl milyon ozi dolariyla $100,000 eder yuzbine burda arabanin kiralini alirim.
-
@sir-altan, içinde söyledi: TOGG - Yerli otomobil
.1,215 tl milyon ozi dolariyla $100,000 eder yuzbine burda arabanin kiralini alirim.
1,215,000 TL yaklasik $65,000 yapiyor. Aynen abi bende asagidaki linkdekilerden birisini almayi tercih ederim:
https://www.motortrend.com/features/11-new-cars-under-65k-as-quick-as-a-10-year-old-ferrari/
-
Euro n cap testleri piyasadan random arac toplanarak yapilir, yani arac satisinda herhangi bir engel yok.
Benim kendi dusuncem bu arac ancak y.icinde satilir. Ydisinda herhangi bir servis agi olmayan, tamamen yeni bir markaya kimse $70k vermez.
Bu arac isi tamamen politik sova dondugu icin, gostermelik olarak secimlerden once piyasaya suruluyor.
Keske ticari satisindan once en azindan deneme olarak devlet kurumlari bu araci kullansaydi. Kamuda Binlerce gereksiz kisi/kurumda makam araci var. -
devlet kendi halkının kullanması için çıkardığı araçla nasıl kazıklar en güncel örnek. Kayınpedere siparişi geçtik.

-
togg alınır mı ya? :)
bir de yerli diyenler falan var, şaşırıyorum. yazık. -
@charon togg ceo bile %100 yerli demiyor ki haber yapanlar işte normal bir şey. Aynı şekilde sigorta da en yüksek basamak 7 dir. Haber yaptılar 8. basamak gelecek diye fakat bu basamaktan şirketlerin haberi yok. Ondan normal karşıla.
-
Ben arabayı baya sevdim, güncel teknolojilerle donatılmış SUV tipi olması da artısı, pazar payı ne olacak bakalım merakla izliyorum.
-
-
@kartalveat togg şu ana kadar bir kaç kazaya karıştı. Sorularınıza aşağıdaki Twitte cevap vermişler
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
37
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum