DV2024 Sohbet Odası
-
@hashirama, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@waterman bu sene o sene müsterih olunuz. Kozmik evrende çok değişiklikler olucak bu sene
İnsallah diyelim belirsizlik kadar zor bişey yok
-
@diablo_ercan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@tolgasatir nasıl yok bende chicagocuyum :D ama başlangıç olarak kira fiyatı uygun olan eyaletleri planlıyorum. maddi olarak elim güçlendiği zaman chicago :D
Nasıl yani biz beraber yaşamıycak mıyız ya 😅 chicagoyu boşver sen gel güzel güzel bostona çadırda kalırız ahahah 😂
-
@hashirama Killer Bee de çok iyi bir karakterdi , gerçekten isminin hakkını veriyor. Rap yapa yapa milleti dövdü :D
-
@waterman kiralar uygunsa boston da olur :D
-
@Ranje demi herif bütün uzuvlarını kullanarak kılıç kullanıyor. Rapleri kulak kanatsada çok saglam kapışıyor 😂
-
@Emrah-Borazan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@hadi-BE 22 saatin lafı olmaz aramızda :))
Road Trip. Bayılırım. Bölgemden oraya gelecekler olursa toplanır geliriz işte. Ne güzel 🥰
Kalkıooo kalkıooo Houston 1 2
-
@sytahmt, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@hadi-BE abi istersen sen önce Chicago'ya gel tek araba gidelim :D

Hmmm... yemekte ocağım var dur bakıp geleyim 😂😂
-
-
@hadi-BE saat dilimi değişiyor ohannes :)))
-
@waterman o sene bu sene, bundan sonra her sene :D
-
@hadi-BE ücretli geçişler varmış sen E5 üzerinden gel abi 70 saat falan sürer ama paran cebinde kalır en azından :D
-
@diablo_ercan sonuç olarak herkes bir gün houston lı olacak :D
-
@diablo_ercan gel abi gel biz Chicago'ya gidelim :D Trump Towers'ın önünde buluşalım seninle :D
-
@sytahmt başlangıç eyaleti chicago pahalıdır. o yüzden gösterilecek adres, eyalet ve kirası uygun yer daha mantıklı olur gibi :D
https://www.youtube.com/watch?v=uVQeyeE21jk&ab_channel=MUSTAFAÇETİNKAYAHD -
@diablo_ercan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@hadi-BE https://www.youtube.com/watch?v=wfPAqIHuDAE&ab_channel=EfsaneSahneler
😂😂
@Emrah-Borazan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@hadi-BE saat dilimi değişiyor ohannes :)))
Cidden büyük memleket 😁
@hadi-BE ücretli geçişler varmış sen E5 üzerinden gel abi 70 saat falan sürer ama paran cebinde kalır en azından :D
Nasıl da düşünceli 🤣
-
@yenihayaletadam ben bunu Polonyada erasmus yaparken bile gördüm yani Polonya avrupanın en kötü ülkelerinden birisi olabilir belki ama orada bile insanların alım gücü yüksek Almanyaya da gitme şansım oldu gerçekten çok haklısınız
-
@hadi-BE, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@hadi-BE abi istersen sen önce Chicago'ya gel tek araba gidelim :D

Hmmm... yemekte ocağım var dur bakıp geleyim 😂😂
road trip'in kralı varmış bu güzergahta :astonished_face: Amerika'ya yerleşip düzeni kurduktan sonra baştan sona gezme gibi bir hevesim var benimde:crossed_fingers:
-
@paşa 46 saat nedir ya :D sıkılırım ben :D
-
Siz böyle konuşurken okuyunca biraz heyecanlandım sanki olmuş gibi
-
@iremgk valla ne diyebilirim ki çok ama çok üzücü bir durum. Yapılan hataları fark edilse bile( edileceğine hiç umudum yok) bizim o seviyelere çıkmamız imkansız ne yazık ki :(
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
43
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum