Hayvan Dostlarimiz
-
Videolarında tavukları şikayet ettiklerini duymuştum ama neden şikayet ettiklerini duymadım ya da söylemedin. Şikayet sebebi neydi? @semavi Börtü böcek anlamında gayet iyi oluyordur.
-
@hadi-BE, içinde söyledi: Hayvan Dostlarimiz
Videolarında tavukları şikayet ettiklerini duymuştum ama neden şikayet ettiklerini duymadım ya da söylemedin. Şikayet sebebi neydi? @semavi Börtü böcek anlamında gayet iyi oluyordur.
Acikcasi birazda bizim hatamiz... Beslemeye bazi yerlerde izin verilmiyor denmisti. Lakin komsularla konusursaniz sorun yok demisti besleyen arkadas. Bizde konustuk ve okey aldik. 1.5 sene kadar besledik sanirim. En son belediyeden bir kagit geldi ve kaldirmak zorunda kaldik. Bahcede bortiu bocek olmamasi acisindan cok rahattik acikcasi.
-
ben de saka hastasıyım kısmet olurda birgün a.b.d ye yerleşebilirsem orada devam etmek istiyorum. houston civarlarında saka kuşu veyahut kuş pazarı tarzında yerler var mı nerelere bakabilirim internet sitesi de olur? teşekkürler
-
Kuslarla ilgili hic bilgim yok burada. Illaki besleyen falan vardir tabiki. Ona gore bir pazari vs de vardir ama maalesef bilgi sahibi degilim...
-
Tele lens ile arka bahçeye çıkıp civardaki kuşları çeksen bile çok acayip fotoğraflar çıkabilir. Instagram'da bazen arkadaş paylaşıyor çok güzel kuşlar var. Konuyla alakalı değil ama yazmak istedim 😁
Bir de dişi kedisini kısırlaştıran var mı? Bizim ki geçen pazar oldu. Bugün 5. gün.
Tahminimden daha zor oldu sanki.
Pazar günü sabah 8'de kalktım ertesi gün öğlen 1 gibi yattım. Tam ayık olmadığından başında bekledim yavrucağın. Çok şükür sıkıntılı dönemi atlattık gibi 🥰 -
Bizim kopegin izdivacina dun sahit oldum :)
Sikintili bir surec bizi bekleyecek gibi duruyor ama bu tecrubeyi yasamak istiyordum ve kopegiminde bir kerede olsa anne olmasini tabiatindandir diye dusunuyorum... Cins kopek oldugu icin sahiplendirme sorunu yok. Hatta suan cogunun gidecegi yer belli gibi ve hepside yillarca kopek bakan aileleler...
Benim planim yavrulardan bir tanesini tutmak. O esnada birde kedi yavrusu sahiplenmek istiyorum ve beraber buyusunler istiyorum.
-
Hadi gözün aydın dede olacaksın yakında 🧿
Valla bizimki sahiplenmeden önce anneliği yaşamıştı. Ve o malum dönem geldiğinde o çıkardığı sesler falan. İnanılmaz sinir bozucu 😖 Bir de hayvana işkence. Bir kaç ayda bir o dönemi oluyor sanırım. Cidden şekilden şekile giriyordu. Kurtuldu çok şükür 😊 -

Bu resimlerdeki de bizim evdeki ufaklik.
-
hayvanları koruyalım.
-

-
En tatlı konu
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum