DV2024 Sohbet Odası
-
@Lossantosdy @ayvalik10 bence haklı gönder gelsin başkan ders çalışacağız biz :))
-
@Lossantosdy yeni videosu çekilecekti beklemek en iyisi :D günceli daha işe yarar.
-
@diablo_ercan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Lossantosdy yeni videosu çekilecekti beklemek en iyisi :D günceli daha işe yarar.
Tmm bende en yenisini istiyorum zaten 😂 pratik yapmam lazım, anca ezber yaparız 😅
-
@Sea şu an o tip sorgulamalari yapacağınız sayfa aktif değil. 6 Mayıs'ta aktif olacak
-
-
@Ranje, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Sea @Sea 6 Mayısta açıklanacak sonuçlar. Bu sebeple DV-2024 kontrolü için bir link yok.
Çok Teşekkür Ederim
-
@Ranje çok teşekkür ederim, içim rahat etti
-
@Lossantosdy aynen madde madde not alıp hazırlanacagiz. Bence video ve yeni form lazım bize 😅
-
@Sea, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Ranje çok teşekkür ederim, içim rahat etti
56 gün var daha :) rahat olun tabi
-
@Lossantosdy ömrümüz burada çürüyor ama 🤕😤
-
@Emrah-Borazan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Lossantosdy aynen madde madde not alıp hazırlanacagiz. Bence video ve yeni form lazım bize 😅
Yaani onu diyorum işte, bana şuan lazım :)
-
@Lossantosdy ben her gün ister bezdirip alırım merak etme :))
-
Kader kısmet 🤷♀️
-
@Sea :crying_face: çok kafiyeli oldu bu
-
@Emrah-Borazan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Lossantosdy ben her gün ister bezdirip alırım merak etme :))
E hadi sana güveniyorum :) yaparsın sen 😅
-
@Lossantosdy, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Kader kısmet 🤷♀️
Öyle 😕
-
@Sea efenim öncelikle greencard başvurunuzu hiç bir şekilde kontrol edemezsiniz şurası yanlış veya doğru mu kontrolü yoktur.
resimdeki ekranı gördüyseniz başvurunuz tamamlanmıştır. ve elinizde comfirmation numberınız da vardır.

-
@Sea o yüzden çok kafaya takmamalı :) olursa olur olmazsa muhabbete devam :)
-
@Lossantosdy hiç şüpheniz olmasın Efenim :)
-
@Ranje, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Sea :crying_face: çok kafiyeli oldu bu
Sırasıyla, Askerlik-İş arama-Aile gecindirme derdi, emeklilik ugraşı yani ölene dek sıkıntı.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
38
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum