DV2024 Sohbet Odası
-
@diablo_ercan Bana da MiYavMi uçağında ÇAm dibi olsun ;)
-
@ytrbilgisayar, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@yenihayaletadam Allah bu videoyu yerinde uygulamalı olarak izlemeyi nasip etsin :)
Bold karakter kullanmanızın bir sebebi var mı?
-
@ytrbilgisayar kaptan sağda inecek var

-
@diablo_ercan bi gun miami'ye gidecek olsam kaybolmam Vice City cok oynardik :))

-
@celica kesinlikle :D
-
@tolgasatir Geçmiş olsun ben de genelde farklı hastanelere gidiyorum tek birinden kontrol ettirmek riskli geliyor.
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Simge-Kutlu amerika da devlet hastanesi yok özel hastane mantığı işliyor kaldı ki sigortasız hiçbir çocuk olmuyor devlet hemen çocukları sigorta yapıyor. Pahalı deniliyor fakat Türkiye de her bir ihtiyaçta özel hastaneye gider misin ne kadar fatura çıkacak. Amerika da gelirine göre sağlık sigortası seçenekleri var zaten yeter ki araştırmak gerekiyor @zumrut @zumrutay verilen tüm hakları çatır çatır kullanıyor.
@ayvalik10 aynen öyle abi dediğin gibi bizim Çanakkale'de bı tane özel hastane var onun da büyük konusmayayim ama önünden bile geçmem. devlet bin kat iyidir bu sebeple ben zaten özel hastaneye gitmiyorum haliyle çocuklarımı da götürmüyorum. Yalnız benim bı huyum var çocuklar hasta olduklarında ikna olamıyorum bı turlu 2 günde bir falan gidiyoruz doktora. eşim de bana sen Amerikada da böyle yaparsan doktor masrafına anca yetisiriz diyo 🙈 Amerika'nın sağlık sisteminden, özellikle benim ikna olamayışlarim sebebiyle oldukça korkuyoruz 🙈 Dediğin kişileri not ettim bu arada teşekkür ederim ☺️
-
@dytmelek, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Simge-Kutlu, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Simge-Kutlu "soğuk bacımm soğukk soğukkk" repliği aklıma geliyor her chicago yazdığında :D
@tolgasatir ahajakakak soğuk iyidiiiiir insanı dinç tutar gelin arkadaşlar gelin yahu ☺️
Valla kızlarım büyüseler ve kredi skorumuz epey olsun Ma eyaleti aklımda ama şimdilik maksimum NC Charlotte a kadar soğuğa dayanabiliriz 😂 tabi hayat ne gösterir bilemiyorum 😬
@dytmelek ahh bu çocuklar iyi ki varlar, Allah acılarını gostermesin ama herşeye de taş koyuyolar 🙈
-
@ErdalK, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@ErdalK, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@yenihayaletadam, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@yenihayaletadam bu nasıl bir iki seçenek ya :D ya en pahalısı ya en ucuzu :D
Forum genel olarak houston tarafına gidiyor başlangıç için fena sayılmaz diğer eyaletlere nispeten uygun oraya gidebilirim ama gencim los angeles da da arkadaşım var yardımcı olursa oraya gitmek isterim biraz çalışıp para kazanmak isterim ondan sonra duruma göre bakmayı düşünüyorum kafalar bu iki eyalet arasında karışık yani :grimacing_face: :grinning_face_with_sweat:
@yenihayaletadam yani iklim zıt olucak belki ama Chicago'ya, Boston'a da gelebilirsin komşu oluruz ☺️ kimseler istemiyo yalnız kalicam valla 🙈
Boston için biz varız 😅 benim de kafamda olan yer Boston ama tabi önce hanımı orada üşümeyeceğine ikna etmem lazım 😂
@ErdalK o biraz zor mu sanki 🤭
Olumlana yapıyorum 😂 ev merkezi sistem sabah 7 gibi yakıyorlar biz uyandığımızda ev tam ısınmamış oluyor onda bile üşüyor Boston da bir gün geçirse muhtemelen ben güney tarafına gidiyorum sen bak başının çaresine der 😂
@ErdalK bu nasıl olumlama ahajakakak 😄 aynı şekilde ben de eşiniz gibiyim yalnız 🙈 bendeki bu cesaret nerden geliyo hiç bı fikrim yok 🙈
-
@Simge-Kutlu bana muhalefet olacaksın diye donacaksin oralarda :)))
-
Selamlar, varsayalım GC çıktı ama case number çok yüksek. DS-forumunu doldurmayıp bir risk alarak hemen amerikan turist vizesine başvurmak mantıklı mı? Turkiyede turist vizesi randevuları çok dolu olduğundan en son çare olarak italyaya gidilip ordan amerika turist vizesine girip süreci izah edersek verirler mi? Sıranın türkiyede çok oldugunu ve gc çıktı sayfasını vs göstersek, sürece ABD den devam etmek istiyorum desek ne olur? Eğer onay alamazsak ds-formunuda doldurmadıgımız için çok iyice yanacak süreç.
-
@Emrah-Borazan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@ayvalik10 kış aylarinda Chicago da Uber lyft pek iş yapmıyormuş. Böyle kazancı yukseltiyorlar işte. Tek gidişte ekstra kazanç
@Emrah-Borazan aaaaa öylemiymis 🤦 ben Uber lyft vs güzel kazandırıyo diye biliyoduuum
-
@yenihayaletadam bu nasıl bir iki seçenek ya :D ya en pahalısı ya en ucuzu :D
Forum genel olarak houston tarafına gidiyor başlangıç için fena sayılmaz diğer eyaletlere nispeten uygun oraya gidebilirim ama gencim los angeles da da arkadaşım var yardımcı olursa oraya gitmek isterim biraz çalışıp para kazanmak isterim ondan sonra duruma göre bakmayı düşünüyorum kafalar bu iki eyalet arasında karışık yani :grimacing_face: :grinning_face_with_sweat:
@yenihayaletadam yani iklim zıt olucak belki ama Chicago'ya, Boston'a da gelebilirsin komşu oluruz ☺️ kimseler istemiyo yalnız kalicam valla 🙈
Ya aslında ben inanılmaz derece de Chicago istiyorum oraya karşı ayrı bir zaafım var neden bilmiyorum ama aramıza soğuk giriyor 😞 soğuk olmasa büyük ihtimalle olurdum diye düşünüyorum. Belki de gelirim belli olmaz ne kadar soğuk o kadar insanlar evden çıkmaz o kadar çok para demek 😂😂 bir bakmışız aynı site de komşu olmuşuz hiç belli olmaz şuanlık 😏😂🫢
@yenihayaletadam aaa bak hiç bu açıdan düşünmemiştim çok haklısın ne kadar soğuk o kadar para 🤭 gel gel valla komşu olalım ☺️ soğuğu düşünme sen sahlep sıcak çikolata kahve çay komşundan ☺️
vuhuu güzel bir teklif :face_with_hand_over_mouth: :face_with_tears_of_joy: o zaman houstonu 3'e atıp ikiye şikago yu ekliyorum :grimacing_face:
1- Los angeles
2- Şikago yaptım :face_with_tears_of_joy:
3- Houston :)@yenihayaletadam işte buuuu 🤭 1. Sıraya da çektik mi tamamdır bu iş işte komşu olduk bile 😄
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@yenihayaletadam isteğin bir emirdir. Senin ve @goyro666 koltukları rezerve oldu bile

@ayvalik10 abi sana zahmet bana da bı cam kenarı lütfen 😄 yalnız biz de 2 de bebe var hadi birinin aklı ermez de büyük olana da bı cam kenarı olabilirse müteşekkir olurum 🤭
-
@Simge-Kutlu ahahahah canları sağolsun ama dediğiniz gibi çocuklardan sonra biz baya 3. 4. Plana geriliyoruz 😂😂
-
@Simge-Kutlu ünvanlardan yıldızınızı ekleseniz mi :D
-
vovvv şafak 64 (Uşak) kalmışş zaman çok yavaş ilerliyor. Keşke şimdi bir yatsak 64 gün sonra kalksak fena olmazdı gibi geliyor amerikka perilerii :fairy_medium-light_skin_tone: :fairy_medium-light_skin_tone:
-
-
@Furkan-Aydın sakın deneme çünkü green kart kazanmışsın derler ondan ret alırsın
-
Ne güzel bir resim içim açıldı yahu
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum