Amerika'ya gitme sebepleriniz ?
-
@ismailayaz coğrafya kaderdir sözünü o kadar hissederek yaşıyoruz ki bu ara ne yazacağını bile bilemiyor insan
-
Ülke adeta kabusa döndü. Artık ortadoğu ülkesi bile diyemiyorum. Hızla geri vites ilerliyoruz. Çevremde öyle insanlar varki bu kadar aptal olamaz evrim ters ilerliyor adeta. Geçen yıl birkaçkez avrupa seyahati yaptım. Gerçektende bilmemek mutlulukmuş. Şu an hiç buralarda yaşayasım yok. Neyse bir şekilde abd olmasada çocukları avrupaya atmanın yollarına bakıyorum. Bizim hayat gitti ama onlarınkini bu yobazların içinde harcatmayacağım.
-
Yıllardır düşüncem aynı değişmedi. Gitmem lazım bu şehirden...
-
Şuan 17 yaşındayım (bu sene eylülde 18 olacağım)
Amerika ciddi anlamda tanışmam 12-13 yaşlarımda oldu ondan öncesinde çevremden ötürü amerikayi şeytan gibi görürdüm araştırmazdım nasil bir yer olduğunu o kadar önyargılıydım daha sonrasında yavaş yavaş kendimle birlikte amerikayi da keşfetmeye başladım aslında çevremdeki insanların dediği gibi bir yer olmadığını tam tersine tamamen benlik bir yer olduğunu anladım o zamandan beridir araştırıyorum ehliyet almasından tutun eyaletlerin yerlerine kadar her şeyini öğrendim.Artık maalesef Türkiye' yi kafamda bitirdim her şeyimi Amerikaya göre kurmaya başladım hani diyeceksiniz belki gidemeyebilirsin o kadar her şeyini ayarlama diye ancak insanlar zaten bunun yüzünden Amerikaya gitmekten yeni bir hayat kurmaktan bu yüzden korkuyorlar çünkü buradaki az çok kurulu hayatlarını bırakıp 0 dan amerikada yeni bir hayat kurmaktan korkuyorlar.
.
.
Neyse asıl sorumuza gelirsek neden Türkiye de kalmak istemiyorum?
Çünkü Turkiyedeki insanlardan sıkıldım aşırı yozlaşmış bir milletiz ve bu insanlar arasında hayatımı çöp etmek istemiyorum.Tek bir hayatım var bu yüzden eğlenerek geçirmek istiyorum. -
eşim kpss'den 87 ve üzeri 2 yıl ara puan yaptı ve atanamadı mülakatlar vs içler acısı.. başka bir arkadaşım bir ilçe başkanının ufak bir not kağıdına yazmış olduğu kısa bir not ile bb'ye yerleşti. ben yıllardır sömürülüyorum.. bir ev bir araba almak 30 yıl.. sahile siesta atıp bira içmek istiyorum sadece..
bıktım..
-
https://www.youtube.com/watch?v=1BFSVh7YqA4
Bugün bu videoya denk geldim ve dikkat ettim yedisinden yetmişine herkes ne kadar mutlu. Nasılda eğleniyorlar hayatın tadını çıkartıyorlar. Ah ulan ah istediğimiz sadece insani şartlarda yaşamaktı. Bu ülke bana bu geç yaşımda zamanında intiharı bile düşündürdü ama pes etmek yok, hikayenin sonu böyle bitmeyecek.Pablo neruda abimizin dediği gibi: Çiçekleri kopararak baharın gelişini engelleyemezsiniz
-
@Furkan-Aydın dans etmeyi çok severim benzer duyguları Instagramda Amerika’dan Avrupadan takip ettiğim dansçıların videolarını izlerken hissediyorum. Sokaklarda dans ediyorlar dans edenler de mutlu, yanlarından geçen insanlar da öyle, hele konser festival görüntülerini izlemek o kadar üzüyor ki beni, bizim gençlerimiz insanlarımız da hakediyor mutlu olmayı 😢
-
ABD ye gelince daha çok anlıyorsunuz buraya gelme sebebinizi. Ondan gelince göreceksiniz
-
@denizci10 Sebepsiz gidebilir miyiz :)
-
@ytrbilgisayar tabii ki :face_with_tears_of_joy:
-
@denizci10, içinde söyledi: Amerika'ya gitme sebepleriniz ?
ABD ye gelince daha çok anlıyorsunuz buraya gelme sebebinizi. Ondan gelince göreceksiniz
Zaten sizi görünce daha iyi anladık neden gitmemiz gerektiğini😅 ikinizin de gözleri Işıl ışıldı gerçekten, maşallah ☺️
-
@dytmelek aynen öyle :beaming_face_with_smiling_eyes: bu kadar mı fark eder :face_with_tears_of_joy:
-
@dytmelek ne zamna gördünüz ne oldu ne kaçırdım ben :D
-
@tolgasatir ahahah görüntülü görüştük gözlerinden kalp çıkıyordu maşallah 😬 ilham oluyorlar bize 🙏🏻
-
@dytmelek @denizci10 biz hiç böyle şeyler yapmıyoruz abi :D
-
@tolgasatir yapalım o zaman😉😂 talep gelirse karşılık veriyoruz gördüğün gibi.
-
@denizci10 Bunu planlayalım :D
-
@tolgasatir IBAN ı gönderiyorum özelden😂😉
-
@denizci10 haydaaa :D
-
@tolgasatir aaa burada her şey para kardeşim. Kapitalizm in beşiğine geliyorsun alış bunlara artık😉😂 bize de ekmek parası lazım. Napalım yeni ev kurduk eşya aldık biraz da siz anlayın bizi... koltuk mu kemirelim😎🤣
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum