Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

ABD'de Elektrikli Araç Sahibi Olmak

Ehliyet ve Araba
11 7 1.1k 7

Benzer Başlıklar

• Ödenmemiş Trafik Cezasını ABD Dışındayken Ödemek

Taşındı Ehliyet ve Araba
    4
    1 Oy
    4 İleti
    920 Bakış
    Y
    Merhaba, daha önce benzer başlık buldum ama sorumun cevabını orda alamadım özür dilerim. Work And Travel ile bu sene Amerikaya geldim ve NJ ID’isi çıkartmıştım, NJ ID’m ile New Yorkta speeding ticket yedim. Ben Türkiyeye döneceğim ve ceza +200$ bu yüzden ödemek istemiyorum. Bu ceza Türkiyede bana sorun çıkartır mı ? Veya bir gün geri gelmek istersem ne olur ? Court planlamak istediğimde 2023 Ağustosa tarih veriyor, o tarihte zaten burda olamam. Ne gibi bir şey önerirsiniz ? Teşekkür ederim ilginiz için.
  • Alkol veya ilaç etkisindeyken araç kullanmak (DUI)

Ehliyet ve Araba
    10
    0 Oy
    10 İleti
    616 Bakış
    N
    Burda polis durduk yere çevirme yapmıyor evet, ama aklınıza gelemeyecek herhangi bir sebepten çevrilebilirsiniz de (hız limitini aşmak, kazaya karışmak, arabada olan ve dışarıdan farkedilen bir sorun, arabanın muayene tarihinin geçmesi etc.)
  • Çalıntı araç satın aldım detaylar içeride

Ehliyet ve Araba
    4
    0 Oy
    4 İleti
    661 Bakış
    crazycellsC
    @mrblackwater maalesef video kayitlari buyuk ihtimal dosyaniza eklenemez, cunku hukuksuz olarak ele gecirilmis bir belgeyi hukuk yolunda hak ararken kullanamiyorsunuz. (Yoksa kendi icinde bir celiski olmus oluyor), o nedenle eger halka acik bir yerde cekim yapmadiysaniz, gizli video veya ses kayitlari hukuksuz yolla ele gecirildigi icin polis degerlendirmeye almayacaktir. Ben sizin ozelinizde degil, genel olarak konusuyorum tabii. Sizin dediginiz duruma ozel olarak maalesef bir yonlendirme yapamiyorum, bundan sonra sadece ve sadece sertifikali ve lisansli yerlerden alisveris yapmaya calisin, en azindan bir sorun oldugunda muhatap bulabilirsiniz. Title'da yazan isimle, size araci satan ismi kontrol ettiniz mi? Yoksa guvenip hic bakmadiniz mi?
  • Araç sigortası hesaplama

Ehliyet ve Araba
    19
    1 Oy
    19 İleti
    4k Bakış
    kursat68K
    Ama aklinizda bulunsun hemen teklifi kabul etmeyin baskasina soracam deyin bana ilk 940 dolar dedi ve yaklasik 1 saat sonra arayip sonra 840 a indi
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

20

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k