Ismimi yanlis girdim
-
Merhaba greem card basvurusunda ismimi Fırat olarak giriceken Fıray olarak girmisim acaba yeni bir basvuru yapmam gerekirmi yoksa sorun olmazmı
-
2.başvuru diskalifiye olmanıza sebep olabilir. Başvuru aşamasındaki küçük harf hatalarını konsolosluk görevlileri tolere ediyor diyorlar genelde ama yine de kazanırsanız mülakat aşamasında belki konu olabilir, çünkü adres kısmında yapılmış bir harf hatasıyla isimde yapılmış bir harf hatasına aynı gözle bakmama ihtimalleri olabilir. Ama bence çok sorun olmaz.
-
@frat070699 Ismimi yanlis girdim içinde söyledi:
Merhaba greem card basvurusunda ismimi Fırat olarak giriceken Fıray olarak girmisim acaba yeni bir basvuru yapmam gerekirmi yoksa sorun olmazmı
Merhaba
Son harf harici ı-i de yanlış olmuş. Büyük harf kullandıysanız “FIRAT” Sorun yok ama yukarıdaki gibi yazdıysanız “Firat” olmalıydı.
-
@frat070699 kardeşim selam yanlış girmiştin sonuç ne oldu acaba ?
-
Bende merak ettim benim kızımın isminde de hata var Saadet ken saafet olarak green kart çıktı sonra ds260 duzeltim ama bakalim
-
@adaderyaela Ankara ABD konsolusluğu sorun etmiyor. Ama her konsolosluk aynı toleransı göstermeyebilir.
-
@Omerss0, içinde söyledi: Ismimi yanlis girdim
@adaderyaela ds 260 da düzelttiyseniz sorun yok küçük harf hataları sorun olmuyor
Ankara'daki ABD konsoloslugunda sorun olmuyor diye duzeltelim. Her konsolosluk her konuda ayni tavri gostermeyebilir.
-
@crazycells düzeltilmiştir hocam teşekkürler
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum