DV2024 Sohbet Odası
-
@ytrbilgisayar sigortan yokasa paran yoksa Türkiye farklımı sanki?
-
@Emrah-Borazan tanidiklari da kendi icinde böyle böyle eliyorum ben de iste en sona mantikli ne kalirsa e bide tabi telefonlarimi acmalari gerekiyor artik onu da sonuclardan sonra kim dost kim düsman bakicagiz :D
-
@tolgasatir ben ocak sonu gibi yine ucarim floridaya 2 3 ay tatil :D :D kendime göre planliyorum tekim plan yapmasi kolay siz ailesiniz o yüzden bu eyaleti eleyebilirsiniz ya da uzaktan calisiyorsundur yine o zaman da uyar atlarsiniz ailecek kisin yaz olan ucuz yere kafa rahat :D
-
@Emrah-Borazan valla böyle söyleyip söyleyip bi bakiyorsunuz ben kara kisin oldugu bir yerdeyim olur mu olur :D
-
@goyro666, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Simge-Kutlu aaa onur duyarim böyle güzel davet reddedilmez icerim bi sicak cikolatanizi :)
Her zaman ☺️
-
@goyro666 ağzını hayra aç :)) iyi düşün kötüyü getirme :)) herşey çok güzel olacak başka birşey düşünmüyoruz :)
-
@dytmelek kesinlikle 😇
-
@Simge-Kutlu parayı bulursak ugrariz inşallah ne diyelim ikna edemedik -32 😂😂
-
@Emrah-Borazan :smiling_face_with_halo: dogruuu pozitifff pozitiff bol bol günesi selamlayacagimiz yere yakin zamanda ins :D
-
Az önce B1/B2 Turist vizesi mülakatı okudum. Vize alabilmem için çocuk yapmam gerekiyormuş gibi algıladım 😅 Ya vermezlerse stresi oldu 👀
-
Arkadaşlar bugün Amerikada emlak piyasasına baktım. Eski evler 60-150 m2 evler dolar bazında olmasına rağmen Türkiyedeki evlerden ucuz geldi bana 7500-30000 dolar arası .biraz bakım istiyor evler. bu saydığım evler müstakil bahçeli evler.Yıllık vergileri 50-3000 dolar arası yani dolar bu kadar yüksek olmasına rağmen bana Amerikada ev fiyatları açısından daha cazip geldi.
-
@Rüştü-Gürbüz elini çabuk tut o zaman 😂😂😂
-
@Emrah-Borazan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Rüştü-Gürbüz elini çabuk tut o zaman 😂😂😂
Hahaha yok yahu gitmeden çocuk düşünmüyorum 🙂
-
@Rüştü-Gürbüz mantıklı aslında direkt vatandaş miss
-
@Emrah-Borazan Yani o da varda şu an bu ülkede çocuk yetiştirmek çok zor şahsi düşüncem yanlış algılanmayım sonra; çocukları çok severim 🙂
-
İstememe ozgurlugune de sahipsin yargılamak kimsenin haddine değil ;) düşüncende sonuna kadar haklısın. Ülkenin cılkı çıktı
-
@goyro666 hayat neye yönlendireceği belli olmaz. :D
-
@diablo_ercan bak bak bak açık kapı bırakma @goyro666 hemen markaja başlıyorlar aileyi dagitmayalim 🤪😅
-
@Emrah-Borazan hem texasta leatherface var korkulur o katilden :P
-
@diablo_ercan Allah'tan film :)) çok şükür ya rabbim konuyu biliyorsun amin :))
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum