DV2024 Sohbet Odası
-
@abrakadabra, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Rüştü-Gürbüz, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@abrakadabra, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@berolika, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Emre-Kurtulmuş, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@berolika Elbette, yani şöyle düşünün. biraz B1/B2 konusunu da incelediyseniz en çok dikkat ettikleri nokta Türkiyeye döneceğinizden emin olmak istiyorlar bunun içinde Türkiye ile bağlarınızın kuvvetli olduğunu kanıtlamanızı istiyorlar. Pasaportunuzda giriş-çıkış görmeleri bu bağın olduğunu kanıtlayan bir belge, sizin elinizde türkiyeyle bağınızı kanıtlayan daha farklı bir kanıtınızda olabilir onun için kendinizi çok fazla dezavantajlı olarak görmeyin.
Benim şöylede bir düşüncem var bu bilgi nedeniyle bir çok kişi bulgaristan bosna gibi balkan ülkelerine veya yakındaki bazı ülkelere pasaportla giriş yaparak pasaportu dolduruyorlar. Avrupaya giriş çıkışla pasaportu doldurmak çok büyük bir katkı sağlar size tabii ki, ama bu tarz balkan ülkeleri vs ile dolduran pasaportlara karşı boş pasaportun bana kalırsa dezavantajı yok denecek kadar azdır bence
Yani benim ülkeye geri döneceğime kaçak olmadığıma ikna olmaları lazım anladığım kadarıyla. Çok teşekkür ediyorum bilgilendirme için :folded_hands_light_skin_tone: Balkan ülkelerinin Türkiye ile olan vize süreçlerini biliyorlardır muhtemelen dolu gözüksün diye giriş çıkış yapıldığını tahmin ederler ama kurdan dolayı da Avrupa'ya gitmek özellikle şu aralar çok zor malum Euro aldı başını gidiyor...
Kampanyaları takip edin mutlaka.
Ben az önce Türkiye/İstanbul'dan Danimarka/Kopenhag'a 2 kişi gidiş-dönüş uçak bileti aldım toplam 2.678 TL ödedim.Flypgs dün kampanya başlattı, çoğu Avrupa ülkesine uçak biletleri inanılmaz fiyatlara bulabiliyorsunuz.
2 gece de otel aldım 3.800 TL'ye. Yani 6.500 TL'ye 3 günlük Danimarka tatili yapıp döneceğiz eşimle.Bu fırsatları değerlendirin mutlaka.
Boş pasaport her zaman risktir.Çok iyi yapmışsınız, TR vergileri çıkınca komik rakamları görebiliyoruz biletler de.
Dün;
Antalya-Sofia
Sofia-Milano
Milano-Barcelona
Barcelona-Sofia
Sofia-AntalyaUçak biletleri ile 5 günlük rota oluşturdum.
Milano-Barcelona uçuşu 308 TL :)Biz Şubat'ta Yunanistan-Makedonya-Bulgaristan seyahatimizi planlamıştık kendi aracımız ile gideceğiz.
Bugünkü olay bir anda oldu, kampanyayı görünce dayanamadım :DŞimdiden iyi tatiller, gezmeler :)
TR den çıkış ve dönüş biletleri çok pahalı oluyor. araç çok mantıklı. Alternatif hangisi uygunsa o rotasyon yapmaya çalışıyoruz mecbur :D
-
Green card başvurusu yaptım fakat taşınmak zorunda kaldık ve artık girdiğim adreste oturmuyorum şimdi ne yapmalıyım? değiştirebiliyor muyum? ya da bir çözümü var mı?
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Simge-Kutlu 2 güne chicago dayım niye gitmemen gerektiğini kendi gözlerimle görüp anlatırım 😂
Merakla bekliyorum 🙈 nedir bu Chicago karşıtlığı 😄
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Emrah-Borazan yok bizzat göreyim ben dicem 😂
@Rhonster @Emrah-Borazan yapamayin arkadaşlar hayallerimi yıkmayın 😄
-
@Emrah-Borazan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Alın size bir Chicago daha
Ama tam hayallerini kurdugum mahalle, ev, ortam 🤭 storyi izleyince kendimi bı an orda o evde bı şömine karşısında oturmuş sıcak çikolata içerken hayal ettim ☺️
-
@Lossantosdy, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Arkadaşlar hepinizi seviyorum , 8şubata kadar yokum beni unutmayın :D çünkü yarın haftasonu normalde de haftasonu yokum hep, pazartesiden cumaya kadar da direksiyon eğitimim var sonrası yine haftasonu :D neyse işte beni unutmayın şans dileyin inşallah bunu da tek seferde başarırım.. görüşmek üzere
Tam çıkarken gördüm cevap da yazamadım.
Şimdiden hayırlı olsun. Benim gibi heyecanlı bir tip bile geçti yani 😂 Heyecan direksiyona oturana kadar. Sonrası su gibi geçer.
Sol elini camdan çıkarıp tespih sallayınca extra 30 puan veriyorlarmış 😂 (Şaka tabi 😁)
-
@berolika, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Bir şey merak ettim aramızda benim gibi hiç yurtdışına çıkmamış olan var mı? İlk kez 2022 Kasım ayında pasaport çıkardım tertemiz pasaport mülakatta sorun olur mu sizce? GC çıkmazsa turist vizesinde boş pasaporta sıkıntı çıkarabilirlermiş sanırım öyle bir yazı okumuştum yanlış hatırlamıyorsam.
Ben de çıkmadım hiç :/
İngiltere'den de 2 red var (ankara anlaşması) 😁
*düzeltme - Turist vizesi için demişsin. Ona yorum yok
-
@Simge-Kutlu valla İzmir'de kar yağmıyor. Çok kar yağan yerde nasıl yaparım hiçbir fikrim yok o yüzden tekrar hatırlatayım -32 :))
https://yesilkartforum.com/forum/topic/38/illinois/45
Birde bu postu okumalısın :)
-
@Rüştü-Gürbüz bence de Antalya Mersin candır o yüzden Houston Forever :grinning_face_with_sweat:
-
@dytmelek, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Rüştü-Gürbüz bence de Antalya Mersin candır o yüzden Houston Forever :grinning_face_with_sweat:
İşte görmek istediğim yaklaşım mükemmel ötesi :))
-
@Simge-Kutlu valla İzmir'de kar yağmıyor. Çok kar yağan yerde nasıl yaparım hiçbir fikrim yok o yüzden tekrar hatırlatayım -32 :))
Çanakkalede de kar yağmiyo gibi bı şey hatta o kadar hasretiz ki kar yağınca bütün perdeleri açıp kar yerden kalkana kadar gece gündüz kapatmıyoruz 🙈Yalniz forumda -40lar falan konuşulmuş nasıl oluyo anlamıyorum. Ben araştırıyorum -5 / -6 veriyo hep kış mevsimini hatta bugün bile -4 derece.
-
@Simge-Kutlu, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Çanakkalede de kar yağmiyo gibi bı şey hatta o kadar hasretiz ki kar yağınca bütün perdeleri açıp kar yerden kalkana kadar gece gündüz kapatmıyoruz 🙈Yalniz forumda -40lar falan konuşulmuş nasıl oluyo anlamıyorum. Ben araştırıyorum -5 / -6 veriyo hep kış mevsimini hatta bugün bile -4 derece.
@Emrah-Borazan hatta nadiren kışın -15 ve yazın 33 derecenin üzerine çıktığı görülüyomus
-
@dytmelek Tampa abla Tampa
-
@Rhonster bilmiyorum bir ara vardı öyle görseller :D
https://www.abdpost.com/tampa-da-apartmanda-dev-timsah/65657/
-
@Emrah-Borazan yahu işte bu be kar, soğuk, mahalle desen güzel daha ne olsun 😻
-
@Rhonster Vizenin hakkını veriyorsun, yeniden mi gidiyorsun darısı başımıza çok yakında:folded_hands_light_skin_tone:
-
@Emrah-Borazan kar kış hiç benlik değil :) o hakkımı 4 sene kayseride okurken kullandım yeter bana :)
-
@Emrah-Borazan ahahhaha grup ikiye bölünecek bu gidişle :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@Rhonster Yok kardeş ya bize de Houston yolu göründü :) Tampada seni ziyarete geliriz kadirli sucuk ekmek yemeye :)
-
miami severler bakınız https://www.instagram.com/p/Cn3LsBPKvD-/
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum