green card fotograf konusu
-
profesyonel fotografçıya gittim. 3 taneside arka planı fotosopla beyaz yapıp verdi.bunları yüklersem elenir miyim kararsızım.
-
Başka fotoğrafçıya gidin resim çekilmeden önce sorun fotoshop yapıyorlarsa resim çektirmeyin. Gerekirse yaşadığınız yerdeki tüm fotoğrafçıları gezin ...
-
@adem-tosun green card fotograf konusu içinde söyledi:
profesyonel fotografçıya gittim. 3 taneside arka planı fotosopla beyaz yapıp verdi.bunları yüklersem elenir miyim kararsızım.
Daha önce @crazycells arka fonda yapılan oynamalar sorun olmayacaktır demişti. Yüz bölgesinde olmamalı
-
green card kazananlar bu konudaki deneyimlerini paylaşabiirler mi?
-
Zaten bu konulari su baslikta konusuyoruz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/232/green-card-çekilişi-için-evde-nasıl-fotoğraf-çekilir -
@adem-tosun Fotoğrafta hiçbir şekilde photoshop olmamalı.
-
Arka planı düz beyaz yapmak için çaba harcamayın. Resmi sitede hangi tür fotoğraflar uygun, hangileri değil örneklerle açıklanmış.
Buradan inceleyebilirsiniz...
-
@adem-tosun merhaba benim çocuğum beşikte fotosu vardı bende photoshop ile arkayi amatör bir şekilde beyaz yaptım yüz hatlarını aldım omuzdan foruma o şekilde başvurdum saçların diplerinde renk farklılıkları dikkatle bakınca vardı hatta.sonuc seçildik kabul gördü
-
Arkadaşlar crayzcells'in paylaştığı sayfada herşeyi net anlatan bir site var çok faydalı bir video ve site önerisi var kimseye ihtiyaç duymadan halledersiniz.
-
Bu konuda bende aradığım cevapları bulamadım. Bende çocuklarımın fotoğrafını çektirirken kımıldamasınlar diye elimle tuttum ve resimlerinde işaret ve baş parmağımın ucları gözüküyor. Bütün konuları tek tek okudum ama ne resmi sitede nede burada cevap bulamadım.
-
yaptığım fotoğraf hiçbir şekilde kalıba olmuyor , kesiyom biciyom crop yapıyom sonuç yine aynı , bana yardımcı olabilir misiniz.
-
@sezercetinkafa bu büyük bir sorun değil göz ardı edilebilir kafanıza takmaya bile değmez
-
@furkan-tokuş beğ resminizi dilerseniz bana bir yollayın birde ben bakayım
-
Bu ileti silindi! -
@oğuzhan-cengiz green card fotograf konusu içinde söyledi:
Arka plan düz beyazdı fakat fotoğrafımı portre moduyla çektim sıkıntı çıkmaz herhalde 😒
sorun olmaz.
-
merhabalar fotograf konusunda desteginiz ihtiyac duyuyorum.şöyle ki fotografcıdan greencard için fotograf istedim.ancak amerikanın resmi sitesinde fotogtaf ayarlama bölümüne benim o fotografları ayarlamam gerekiyor mu?ayarlamaya kalktıgımda da Please reposition photo so that it fills the guidance square. If doing so results in the head being positioned outside of the ovals, then you must select a different photo. hatası alıyorum.
-
@banuborkun green card fotograf konusu içinde söyledi:
merhabalar fotograf konusunda desteginiz ihtiyac duyuyorum.şöyle ki fotografcıdan greencard için fotograf istedim.ancak amerikanın resmi sitesinde fotogtaf ayarlama bölümüne benim o fotografları ayarlamam gerekiyor mu?ayarlamaya kalktıgımda da Please reposition photo so that it fills the guidance square. If doing so results in the head being positioned outside of the ovals, then you must select a different photo. hatası alıyorum.
Eger fotograf boyutu 600 x 600 piksek ise direkt kullanabilirsiniz, eger fotograf boyutlari uygun degilse ayarlama yapmaniz lazim.
Su siteyi kullanmanizi tavsiye ederim, daha kullanici dostu:
http://idphoto4you.comSu video'nun 17. dakikasindan sonra nasil kullanacaginiz anlatiliyor:
https://www.youtube.com/watch?v=vuTO1-gX_ss -
Merhaba! Benim fotoğrafımı photo tools a sokmadan ekledim ve dvlottery ekranı hata vermeden kabul etti.acaba kabul görür mü.uyumsuz olsaydı kabul görmezdi sistem tarafından biliyorum.pixeller uygunda alt üst çizgi, göz hizası photo tools a sokmadığım için bilmiyorum uyumunu. Yardımlarınızı rica ediyorum
-
@murat80my green card fotograf konusu içinde söyledi:
Merhaba! Benim fotoğrafımı photo tools a sokmadan ekledim ve dvlottery ekranı hata vermeden kabul etti.acaba kabul görür mü.uyumsuz olsaydı kabul görmezdi sistem tarafından biliyorum.pixeller uygunda alt üst çizgi, göz hizası photo tools a sokmadığım için bilmiyorum uyumunu. Yardımlarınızı rica ediyorum
hicbir sorun olmaz merak etmeyin. photo tools'u zaten emin olmayanlar ya da ayar yapmasi gerekenler kullaniyor. Siz sanirim direkt fotografcidan o olculerde aldiniz, o nedenle bir sorun yasamazsiniz.
-
Tşk.. Evet fotoğraf çı ayarladı.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum