Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
30.8k 1.8k 1.7m 1.7k

• @sytahmt oo abi sen nerelerdesin ya bi ara hep görürdüm su siralar denk gelmedim :D

• @ymutlu has not selected yazısını görmen gerekiyor başka türlü geçmiyor

• @ymutlu, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

Herkese selamlar. Foruma katkı sağlamasam da gc'ye başvurduğumdan beridir burayı takip ediyorum. Sizin yüzünüzden rüyalarımda kendimi ABD'de görüyorum. Bu psikolojiden kurtulmak için ne yapmak gerekiyor? :))

İlk başvuruda kaybedince tüm toz pembe rüyalar yerini gerçeklere bırakıcak :)

• Arkadaşlar iyi akşamlar,Neden kazanan kişilerin case numberının son 2 veya 3 hanesinin gizlenip öyle yayınlanması isteniyor.Mesela ben kazanan birinin case numberını tam olarak bilirsem elime ne geçiyor ya da ne gibi bi tehdit söz konusu oluyor.Dolandırılma gibi şeyler mi oluyor nasıl oluyor.Yanlış anlaşılmasın 1 yıldır forumdayım olayı tam kavrayamadım .Bilen kişilerin açıklayacı cevaplarımı bekliyorum 😁

• ⭐⭐⭐

@cemyaman, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

Arkadaşlar iyi akşamlar,Neden kazanan kişilerin case numberının son 2 veya 3 hanesinin gizlenip öyle yayınlanması isteniyor.Mesela ben kazanan birinin case numberını tam olarak bilirsem elime ne geçiyor ya da ne gibi bi tehdit söz konusu oluyor.Dolandırılma gibi şeyler mi oluyor nasıl oluyor.Yanlış anlaşılmasın 1 yıldır forumdayım olayı tam kavrayamadım .Bilen kişilerin açıklayacı cevaplarımı bekliyorum 😁

Kazanan kişinin case numberı ile ds260 doldurulabilir,kötü niyetli insanlar tarafından sekteye ugratılabilir bu yüzden bu uygulama var :)

• @waterman knk son 2 hanesi gizleyenler için en fazla 100 deneme ile dediğin şeyi yapabilirler yani yapmak isteyen yapabilir.Ayrıca doldurmaları bir şeyi değiştirmez ki ben şu an da kafamdan bir sayı sallayıpta yapabilirim ds260 olayında birçok bilgi gerekiyor onlara sahip olmadan bir önemi olmaz doldurup yollamanın.Cevap için teşekkürler ama hiç tatmin olmadım 😁

• ⭐⭐⭐

İsim hafızam kötüdür o yüzden şimdiden kusura bakma.

Bir arkadaş vardı, "3 - 5 gün sonra bomba bir içerikle geliyorum" demişti. Nerede o? Bekleyip duruz 😁

• @beceke, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

@ymutlu, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

Herkese selamlar. Foruma katkı sağlamasam da gc'ye başvurduğumdan beridir burayı takip ediyorum. Sizin yüzünüzden rüyalarımda kendimi ABD'de görüyorum. Bu psikolojiden kurtulmak için ne yapmak gerekiyor? :))

İlk başvuruda kaybedince tüm toz pembe rüyalar yerini gerçeklere bırakıcak :)

Ya kazanırsak :D hayal mi dersin Umutmu bekliyoruz işte

• ⭐⭐⭐

@hadi-BE, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

Bir arkadaş vardı, "3 - 5 gün sonra bomba bir içerikle geliyorum" demişti. Nerede o? Bekleyip duruz 😁

Benim o valla görüşmeler yapıldı da müsaitlik olmadı tr ABD arası saat farkı,günlük hayat kosturmacası derken bi gün belirleyemedik 😂

• @cemyaman DS-260 formunu doldurmak icin ilaveten bir de confirmation number girmeniz gerekiyor.

• ⭐⭐⭐

@waterman, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

@hadi-BE, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

Benim o valla görüşmeler yapıldı da müsaitlik olmadı tr ABD arası saat farkı,günlük hayat kosturmacası derken bi gün belirleyemedik 😂

Trump mı yoksa? E adam yoğun, bekleriz bir süre be 😁

Her kimse şimdiden ikinize de teşekkürler. 😊

9999. mesajı mı yazdım acep?

• @waterman, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

@cemyaman, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

Arkadaşlar iyi akşamlar,Neden kazanan kişilerin case numberının son 2 veya 3 hanesinin gizlenip öyle yayınlanması isteniyor.Mesela ben kazanan birinin case numberını tam olarak bilirsem elime ne geçiyor ya da ne gibi bi tehdit söz konusu oluyor.Dolandırılma gibi şeyler mi oluyor nasıl oluyor.Yanlış anlaşılmasın 1 yıldır forumdayım olayı tam kavrayamadım .Bilen kişilerin açıklayacı cevaplarımı bekliyorum 😁

Kazanan kişinin case numberı ile ds260 doldurulabilir,kötü niyetli insanlar tarafından sekteye ugratılabilir bu yüzden bu uygulama var :)

mantıklıymış

• İyi sabahlar arkadaşlar :) 150 gün sonra sadece saatlerimiz kaldı diyeceğiz.. video izlemelere araştırmalara tam gaz devam.. olumsuz sonuclar yıldırmasın en kötü açıklama kısımlarını düzeltir yola devam ederiz :)

• @ilkerkaynar90 babam uzerinden 2012'de kazanmıştık ama gitmedik niye gitmedik bilmiyorum o zamanlar ortaokula gidiyordum çıktığı günden beri amerika içimde ukte olarak kaldı... çıkmazsa o kadar kolay kendime geleceğimi sanmıyorum.

• @Alperensever, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

@ilkerkaynar90 babam uzerinden 2012'de kazanmıştık ama gitmedik niye gitmedik bilmiyorum o zamanlar ortaokula gidiyordum çıktığı günden beri amerika içimde ukte olarak kaldı... çıkmazsa o kadar kolay kendime geleceğimi sanmıyorum.

vay be yazık olmuş..

• 3 saat 40 dakika sonra 149'a düşüyor gençler. Zaman su misali işte :)

• @Alperensever yazık olmuş... bu sefer yine talihli olursunuz umarım

• 150 gün kalmis zaman hizla ilerliyor :D

• Eşimle beraber yabancı dil kursuna gittik bugün temelden başlayacağız tespit sınavı falan istemedik dümdüz başlayalım sıfırdan sonuna kadar götürelim diye.. çıkarsada çıkmazsada lazım bu.. hatta dil yüzünden çekilen sorunları gördükçe korkmaya başladım..
    çekiliş bu yıl çıkarsa hazırlıksız yakalanmak kötü olur diye düşünüyorum yada 3 sene üst üste çıkmazsa 4. Ye tekrar denemek yerine ana dilim gibi ingilizceyi bilip farklı alternatifler üzerine çalışmalar yapıp emeğimle gitmek istiyorum. Tavsiyemdir çıkmak için sadece green card ihtiyacınız yok zaman uzun gerçekten artık bulunduğunuz yere kendinizi ait hissetmiyorsanız emek vermelisiniz diye düşünüyorum.

• @ilkerkaynar90 GC çıkarsa biz de kursa gitmeyi planlıyoruz aslında dil her zaman lazim evet ama malesef Yabancı dil çok nankör. Bizim sektörlerimizde ingilizce konuşmaya uygun değil bu sebeple öğrendiklerimizi pratik yapmazsak unutacağimiz için biz de GC çıkarsa gitmeye karar verdik 🙈

Benzer Başlıklar

• DV2022 Sonuç Odası

906
    6 Oy
    906 İleti
    53k Bakış
    Ferhat 977F
    @ersinusa
  • DV2022 Bekleme Odası

22k
    1
    45 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    istalinI
    Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası @Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız.. "kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.] konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen. https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin :)
  • DV2020 Sonuç Odası

682
    2 Oy
    682 İleti
    112k Bakış
    B
    @nesatceri Adamların böyle bir amacı olsa zaten en az üniversite mezunu derler. Kim ne diyebilir?
  • DV2019 bekleme odası

8k
    6 Oy
    8k İleti
    3m Bakış
    delikadir54D
    @nuhkan34 yas 40 . 21 yildir universite ogrencisiyim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

23

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k