ABD'de şirket açma ücretleri
-
@Ghost merhaba özel olmayacaksa hangi alanda şirket kurmak istiyorsunuz? ben de FL gideceğim ve aynı düşünceler içerisindeyim, araştırıyorum.
-
@hope34 aslında uluslararası import export tarzında açacağım. alt dallarında artık türkiye'den bir şey getirip mi satarım, fotoğrafçılık mı yaparım, danışmanlık mı yaparım, marka mı yaratırım vs. vs. daha belli değil karar veremedim araştırıyorum.
-
@Ghost bende Tr de import export yaptığım için geniş alanda bir şey düşünüyor ve araştırıyorum. hayırlısı olsun, yolunuz açık olsun. Bol şanslar..
-
@hope34 teşekkür ederim sizin de yolunuz açık olsun.
-
Merhaba baska eyalette sirket acmak herhangi bir soruna sebep olabilir mi?Tasimak gerekirse bu nasil yapilir,bilgisi olan var mi?
-
benim ortagi oldugum bir llc mevcut texas da. satis da aldiginiz 0.8 lik payi aylik(bizde o sekilde) olarak devlete oduyoruz. yil sonu vergilendirme ise ayri oluyor.
-
Forumdaki arkadaşlar bir araya gelsek, amerikada bir "çok ortaklı" şirket kursak, bu şirket vasıtası ile oturum izni alamazmıyız? (kafamda deli sorular :D )
-
Merhabalar , online siteler uzerinden ( Amazon Etsy vs) satis yaparken sirket acmak zorunda miyiz? Sirket acma islemlerini kendimiz istersek eksiksiz bir sekilde yapabiliyor muyuz? Bir danisman ve muhasebeci ile birlikte calismak zorunda miyiz? Bilgisi olan donus yaparsa cok hayra gececek.
-
Merhaba. Etsy için şirket zorunluluğu yoktur. Amazon için ise gereklidir. Şirketi de kendiniz kurabilirsiniz. Adımları basit ve youtube'da gayet açık adım adım anlatılmakta. Ben incfile.com sitesini tavsiye ederim ABD'de şirket kurulumu için. Girip fiyatlarına bakabilirsiniz. medium.com'da ya da youtube'da incfile ile LLC şirket kurmanın maliyetleri ve adım adım kurulum yolları anlatılmakta bir bakın isterseniz.
-
@Rhonster bişey sorucam houston da mesela gelir vergisi yok mu? yani kazandığımız kendimize mi bir işe girip çalışsakta böyle mi yoksa sadece şirket için mi orayı anlayamadım
-
@Ghost cok tesekkurler bilgiler icin.
-
@debbieLA77, ABD'de federal devlet tum eyaletlerdeki gelirlerden (sahis yada sirket geliri fark etmez) vergi alir. Bazi eyaletler bu federal hukumete ek olarak eyaletinde gelir elde edenlerden vergi alir, bazi eyaletler ise almaz. Ozetle bazi eyaletler "Federal+Eyalet" bazi eyaletler ise sadece "Federal" gelir vergisi toplar.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
41
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum